No to ja zas nie, chodím to kontrolovať a hneď ako je to suche odkładam. Ale našťastie som prestala žehliť úplne. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To žehlení taky neprovozuju, sušák máme v patře nad schodama, teď v zimě jak se topí v kamnech tak je to do půl dne suché, ale zatím mě všichni straší že s děckem budu muset ty věci žehlit a prát zvlášť
já která nenávidí domácí práce a radši si místo toho vymaluje a položí podlahu![]()
prvnich 6 tydnu by se melo vyvaret a zehlit kvuli hygiene. dnes mam pocit uz to nikdo neprovozuje, no kazdyho vec. u nas to byla hezka prilezitost zapojit tatinka:-)
se priznej, ze to nezehlis abys nenicila vlakna?![]()
Dneska už chlapi pomalu i kojej, netřeba je hnát do vyváření:-D. Ale to se dá dnes v pračce zařídit tim cyklusem na 90C ne? Je fakt, že člověk by se tam leckterý ty minivěcičky bál dát na takovou teplotu.
jezis jasneze v pracce:-) no dnes se snad i pos.. plinky perou na 40 to mi proste pripada nechutny, exkrementy kojencu nejsou o nic "cistsi" nez kohokoliv jinyho.. si to predstav:P
No si rob srandu ale ja som fakt nemala nič ani ako dieťa a chvíľu to trvalo než som si mohla dopriať niečo lepšie, to nieje len o oblečení. Tak sa o tie svoje veci starám, či už o oblečenie, nábytok, spotrebiče a pod. Proste si to vážim a chcem aby mi to vydržalo.
No si rob srandu ale ja som fakt nemala nič ani ako dieťa a chvíľu to trvalo než som si mohla dopriať niečo lepšie, to nieje len o oblečení. Tak sa o tie svoje veci starám, či už o oblečenie, nábytok, spotrebiče a pod. Proste si to vážim a chcem aby mi to vydržalo.
To je myslim pochopitelné a vcelku rozumné a sympatické. Spíš je otázka, co s tím oblečením uděláte, když nekde objevíte zmolek.
Použijem odžmolkovač? ![]()
samozrejme, to je v poradku. jde akorat o tu miru, pokud ti to nikak neovlivnuje bezny zivot tak fajn
Jo, já jsem to měla uplně podobně, i stejné důvody mě k tomu vedly. Až teď někdy před rokem, když se mi to oblečení nakupilo a fakt mi šaty vydrží třeba 4 roky jsem to začala všechno prát nějak bez ladu a skladu a ne ručně a ne podle štítku.
Ako to upratovanie ma štve, s tým chcem niečo urobiť, ale zavesiť šaty na sušiak mi život neovplyvňuje, to nie :D Aby to nevyznelo že doma v strese pozorujem každý centimeter látky to nie, ja som skôr poukazovala na to, že niektoré veci čo som do sušičky dala tak niecelkom dobre z toho vyšli. Nie sú zničené ale ani nevyzerajú tak ako predtým. Zase niesom psychopat čo pomaly nenosí oblečenie aby vydržalo a sedačku má obalenú v igelite aby náhodou nemala známky použitie. :D
A ešte dodám, že nemám problém sa vecí zbaviť, len ma u niektorých mrzí že nevydržali toľko čo som si predstavovala.
Já peru dětem zvlášť odteď, je to potom jednodušší na třídění, atd. Jinak miminkám (i batolatům) jsem prala všechno na 60. I tepláky, mikiny. Nic se tomu nestalo, nic se nemsrsklo, vydrželo to dlouho (ehm, v rámci možností). Pleny jsem nejdřív přeprala v ruce.
ja to mam asi jako Karja, tak treba te to casem taky trochu pusti:-) proste jsem smirena ze veci nezustavaji porad novy a ze treba u obleceni je to i dobre, kvuli mistu ve skrini na nove nakupy![]()
Já teda taky používám odžmolkovač, jestli se tu rozjíždí nová anketa ![]()
jj tak ze neco nevydrzi hezky po jednom prani me samozrejme taky stve, ale chybu hazim na vyrobce;-)
jee, nemam odzmolkovac! savo mam, cif mam, skrobenku taky(kdyby nekdo chtel je volna, hrozne smrdi;-)
Chyba! To je výborná pomůcka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí