"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:07
Reakce na Jiná Realita:

ono s tim zajistenim jde v dnesni dobe leda o to dedictvi, tudiz kdyby si te chtel nejakej vzit pro penize boj se o zivot;-)) snatkem zadny narok na majetek nevznika

driv myslim majetek zeny dostal po svatbe manzel?

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:09
Reakce na Berta:

Jestli jsi v nouzi, tak mi tu větu klidně pošli do SZ, můžu to zkusit přeposlat přes FB kamarádce z Erasmu. Ale 10 let jsme se neviděly a nevím, jak rychle by zareagovala :-D Nicméně ta možnost tady je!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:10

no na majetek ne, ale tak vyženěním vhodné partie (teď nemyslím sebe) získáte různě pěkný dům, zahradu, auto, ženu, která si všechno koupí sama  a nic nepotřebuje, klidně i uklízečku nebo soukromého trenéra, když bude žena velkorysá...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:16
Reakce na Jiná Realita:

Hele to je hrozný u chlapa, ale podle mě i u ženský a že jich je kterejm neni žinantní parazitovat, tady teda panuje snad největší genderová nespravedlnost co si umim představit a to chudáci chlapi navíc musí poslouchat kolik meger by měli vzít do správních rad

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:16
Reakce na Jiná Realita:

My si během manželství pořídili byt a dům, přičemž můj plat se prožral, propařil, procestoval. V současnosti mám na účtu akorát ten rodičák a přiznejme si, moc dlouho tam nezůstane. Jako manželka to neřeším, půl domu a bytu jsou moje a basta, s tím se dá případně pracovat. Ale nebýt sezdaní, pořád bych myslela na to, že musím mít někde ulitou rezervu pro všechny případy, pořád bychom řešili, co kdo platí a komu co patří. Upřímně si tohle neumím představit (podotýkám, že si to neumím představit u sebe, jestli to někomu vyhovuje, prosím).

49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:16
Reakce na Jiná Realita:

moc ctes harlekynky se mi zda:-))

ale ze se chlap nemusi snazit aby zajistil rodinu to asi muze mit neco do sebe njn

49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:18
Reakce na Mutziputzi:

parazitovat? ja myslim ze odvadeji co se od nich ocekava (moc takovych neznam ale u tech co znam to tak je)

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:19
Reakce na Mutziputzi:

My jsme se brali asi hlavne proto, ze jsme byli oba po takovem tom "prechozenem" vztahu, kdy ja po 7, on 9 letech sami a tak nam prislo spravne to zkusit jinak, s temi pozvolnymi kroky, aby se to nekam vyvijelo

a jmeno jsme si menit nechtela a mnohem vic to trapilo mou stranu rodiny, on s tim byl uplne v pohode, ale matrikarka na svatbe to spletla a normalne rekla, dohodli se na spolecnem prijmeni a uz jsem tam nechtela delat scenu

20970 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:22

No né, to je jedno co se očekává, ale když to dělá ženská bere se to jinak než u chlapa, už jenom jak píšeš, od chlapa by se to asi neočekávalo nikdy

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:25

doufám, že se chápeme, že to popisuju minimálně lehce nadsazeně  harlekýnky nečtu vůbec 

20970 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:28

moc ctes harlekynky se mi zda:-))

ale ze se chlap nemusi snazit aby zajistil rodinu to asi muze mit neco do sebe njn

No tak ale ženská se snad taky musí snažit ne?

Online Sweet Potato
40508 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:40
Reakce na Berta:

Tak co bude s tím citátem? Nabízím ti rodilou Maďarku, navíc překladatelku. Nebo nás jen testuješ?

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:49
Reakce na Pinot Noir:

Přesně tak. Taky si připadám trochu krytější. Nejsem žádná vyžírka, ani panička, která se chce nechat vydržovat. Ale uvědomuji si, že vypadnout na dva roky z práce, což se tak s dětmi stává, s sebou zkrátka nese jistá finanční rizika. Já myslím, že instituci manželství lidi vymysleli celkem dobře:-) 

49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:50
Reakce na Mutziputzi:

zenska se tak nejak "snazi" od prirody

49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:53
Reakce na Mutziputzi:

nerozumime si. zena co z tveho pohledu parazituje si to pravdepodobne odpracuje dle predstav dotycneho zivitele. pokud ne jeho chyba.

49382 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 13:55
Reakce na Mutziputzi:

uplne stejne pokud nejaka zivi chlapa (znam nejmene dva takove pripady) tak zrejme on plni nejaka jeji ocekavani a pozadavky. v jednom z tech pripadu zcela jiste, ta druha je dost mozna jen hloupa.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 14:54
Reakce na Jiná Realita:

no na majetek ne, ale tak vyženěním vhodné partie (teď nemyslím sebe) získáte různě pěkný dům, zahradu, auto, ženu, která si všechno koupí sama  a nic nepotřebuje, klidně i uklízečku nebo soukromého trenéra, když bude žena velkorysá...

​A Pupíka k tomu! 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 14:56

Ginevra A kdyby to blbě dopadlo, bude Pupík ve střídavé péči! 

Offline Tak Betty
6160 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 15:07

Myslím, že v tomto tématu by se vyžívala Sekhmet. Ta ty finanční vztahy v páru dost řešila.

20970 příspěvků moje polička 08. prosince 2017 15:19

Tak Betty Fakt? To me mrzi ze mi uniklo, jiste v duchu Ja s blond vlasy do pasu, prsa prirodni devitky, ktere gravitace prehlidla, tremi doktoraty, stale narazim na zistne chudasy, ktere zajima moje telo a vkladni knizka nikoli duse...