ono s tim zajistenim jde v dnesni dobe leda o to dedictvi, tudiz kdyby si te chtel nejakej vzit pro penize boj se o zivot;-)) snatkem zadny narok na majetek nevznika
driv myslim majetek zeny dostal po svatbe manzel?
ono s tim zajistenim jde v dnesni dobe leda o to dedictvi, tudiz kdyby si te chtel nejakej vzit pro penize boj se o zivot;-)) snatkem zadny narok na majetek nevznika
driv myslim majetek zeny dostal po svatbe manzel?
Jestli jsi v nouzi, tak mi tu větu klidně pošli do SZ, můžu to zkusit přeposlat přes FB kamarádce z Erasmu. Ale 10 let jsme se neviděly a nevím, jak rychle by zareagovala :-D Nicméně ta možnost tady je!
no na majetek ne, ale tak vyženěním vhodné partie (teď nemyslím sebe) získáte různě pěkný dům, zahradu, auto, ženu, která si všechno koupí sama
a nic nepotřebuje, klidně i uklízečku nebo soukromého trenéra, když bude žena velkorysá...
Hele to je hrozný u chlapa, ale podle mě i u ženský a že jich je kterejm neni žinantní parazitovat, tady teda panuje snad největší genderová nespravedlnost co si umim představit a to chudáci chlapi navíc musí poslouchat kolik meger by měli vzít do správních rad![]()
My si během manželství pořídili byt a dům, přičemž můj plat se prožral, propařil, procestoval. V současnosti mám na účtu akorát ten rodičák a přiznejme si, moc dlouho tam nezůstane. Jako manželka to neřeším, půl domu a bytu jsou moje a basta, s tím se dá případně pracovat. Ale nebýt sezdaní, pořád bych myslela na to, že musím mít někde ulitou rezervu pro všechny případy, pořád bychom řešili, co kdo platí a komu co patří. Upřímně si tohle neumím představit (podotýkám, že si to neumím představit u sebe, jestli to někomu vyhovuje, prosím).
moc ctes harlekynky se mi zda:-))
ale ze se chlap nemusi snazit aby zajistil rodinu to asi muze mit neco do sebe njn
parazitovat? ja myslim ze odvadeji co se od nich ocekava (moc takovych neznam ale u tech co znam to tak je)
My jsme se brali asi hlavne proto, ze jsme byli oba po takovem tom "prechozenem" vztahu, kdy ja po 7, on 9 letech sami a tak nam prislo spravne to zkusit jinak, s temi pozvolnymi kroky, aby se to nekam vyvijelo
a jmeno jsme si menit nechtela a mnohem vic to trapilo mou stranu rodiny, on s tim byl uplne v pohode, ale matrikarka na svatbe to spletla a normalne rekla, dohodli se na spolecnem prijmeni a uz jsem tam nechtela delat scenu
No né, to je jedno co se očekává, ale když to dělá ženská bere se to jinak než u chlapa, už jenom jak píšeš, od chlapa by se to asi neočekávalo nikdy
doufám, že se chápeme, že to popisuju minimálně lehce nadsazeně
harlekýnky nečtu vůbec ![]()
moc ctes harlekynky se mi zda:-))
ale ze se chlap nemusi snazit aby zajistil rodinu to asi muze mit neco do sebe njn
No tak ale ženská se snad taky musí snažit ne?
Tak co bude s tím citátem? Nabízím ti rodilou Maďarku, navíc překladatelku. Nebo nás jen testuješ?
Přesně tak. Taky si připadám trochu krytější. Nejsem žádná vyžírka, ani panička, která se chce nechat vydržovat. Ale uvědomuji si, že vypadnout na dva roky z práce, což se tak s dětmi stává, s sebou zkrátka nese jistá finanční rizika. Já myslím, že instituci manželství lidi vymysleli celkem dobře:-)
zenska se tak nejak "snazi" od prirody
nerozumime si. zena co z tveho pohledu parazituje si to pravdepodobne odpracuje dle predstav dotycneho zivitele. pokud ne jeho chyba.
uplne stejne pokud nejaka zivi chlapa (znam nejmene dva takove pripady) tak zrejme on plni nejaka jeji ocekavani a pozadavky. v jednom z tech pripadu zcela jiste, ta druha je dost mozna jen hloupa.
no na majetek ne, ale tak vyženěním vhodné partie (teď nemyslím sebe) získáte různě pěkný dům, zahradu, auto, ženu, která si všechno koupí sama
a nic nepotřebuje, klidně i uklízečku nebo soukromého trenéra, když bude žena velkorysá...
A Pupíka k tomu! ![]()
Ginevra A kdyby to blbě dopadlo, bude Pupík ve střídavé péči! ![]()
Myslím, že v tomto tématu by se vyžívala Sekhmet. Ta ty finanční vztahy v páru dost řešila.
Tak Betty Fakt? To me mrzi ze mi uniklo, jiste v duchu Ja s blond vlasy do pasu, prsa prirodni devitky, ktere gravitace prehlidla, tremi doktoraty, stale narazim na zistne chudasy, ktere zajima moje telo a vkladni knizka nikoli duse...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.