Mám stejné skóre, chcete mne? Tres faciunt collegium.
Viete čo, ja sa pridám a dáme si vždy rezervovať rovno jeden stôl, nech je to bez stresu ohľadne zasadacieho poriadku.
Mám stejné skóre, chcete mne? Tres faciunt collegium.
Viete čo, ja sa pridám a dáme si vždy rezervovať rovno jeden stôl, nech je to bez stresu ohľadne zasadacieho poriadku.
černá káva Vím, tou včerejší změnou na nový formulář pro vkládání příspěvků vypadla ochrana, co tu byla. Teď už by to mělo být v pořádku, tj. příspěvky by měly jít vložit jen přihlášeným uživatelům a roboti by měli mít zase smolíka.
slniecko Už vidím, jak ta rozvodovost začne prudce klesat ![]()
Pinot Noir A pravnici nebudou mit co zrat!
Sweet Potato dem do toho ![]()
Zastavila jsem se poreferovat - dotazovala jsem se tady na henny od Lush.
Takže díky všem rádkyním, jsem moc spokojená. Mám Marron rouge (nebo tak nějak), barva krásně měděná, vlasy krásný. v kombinaci s Jumping - šampukem fakt můžu mýt obden, aniž bych vypadala jako zmaštěná a měsíc nemytá, což je paráda. Nikdy jsem si dražší šampony nekoupila, 300 za šampuk mi přišlo hrůzostrašný, ale evidentně je to jiné kafe, než elsévy a gliskůry.
z mé zkušenosti bych si už v drogerii šampon nikdy nekoupila. měla jsem lush, nějaké ajurvédské, teď mám jakýsi ruský asižejakopřírodní - a úplně každý z nich byl lepší než drogerkový. po glisskúrech a elsévech jsem měla hnusný upláclý divný vlasy. teď je mám fakt krásné. sice pořád tři chlupy, ale lesklé, lehké, vzdušné.
Kolem mne se to rozdělilo na dvě skupiny - menší, která se bere, ale nerodí, a o hodně větší, která těhotní a rodí bez sňatku. Jen jeden (!) pár se z kraje jara vzal a za chvíli mají termín porodu.
Jiná Realita Hm, mám z drogérkových šampónov podobné pocity... možno preto, že sú napumpované silikónmi...? Teraz som v nejakom zatmení siahla po Aussie, no prvý deň super vlasy, druhý deň mastná splihlá slama. Inak pri používaní bezsilikónového šampónu/šampuku mi stačí umývať raz za 3-4 dni a pohoda.
Wanda von Dunajew aussie manii z pohledu vlastních vlasů vůbec nechápu. četla jsem na to nadšené recenze, tak jsem si pár produktů koupila a byla to katastrofa. vlasy jak sláma. akorát suchý šampon jde, ale syoss je lepší.
Ounz Z toho vyplývá, že někdo to musí vyvažovat. Přiznejte se, kdo chodí na všechny ty v budoucnosti rozvedené svatby?!
Ja. Fakt jsem si nedavno uvedomila, ze krome jedne kamaradky Muslimky se vsichni, na jejichz svatbu jsem byla pozvana, uz rozvedli. Na OBOU kontinentech! ![]()
Tak me napada - to radsi abych uz na zadnou svatbu ani nesla!? ![]()
Wanda von Dunajew @Jina Realita A vy z tech samponu bez silikonu nemate vlasy takove ala rosti? Ja jsem teda zkousela jen Alverde, coz asi neni nic moc, ale pak jsem mela vlasy jak slamu proste a uplne volaly po silikonu:-). Tak nevim, jestli nemam jit do toho sampuku, ted jsem na elsevech a mohl by ten objem a cerstvost byt teda lepsi. Asi ho teda stejne zvladnu koupit az po Vanocich, na davy moc nejsem:-).
Karja Já mám po šamponech se silikony taky hezčí vlasy
Moc jsem těch bezsilikonových nezkoušela, tak tři asi, ale výsledek bylo vždycky matné mrtvé neučesatelné roští.
Já jsem párkrát zkusila nějaký dražší, Kerastase, Sachajuan, Aesop a výsledek byl vždy zcela stejný jako u libovolného šamponu díky kterému si koupim Ženu a život, páč je k tomu přibalenej zadáčo![]()
Tak me napada - to radsi abych uz na zadnou svatbu ani nesla!?
ťreba naopak teď budeš na svatbách ještě víc žádaná ![]()
Karja já teda vubec netusim, jestli pouzivam sampony se silikonem nebo ne
kupuju profi pripravky, prijdou mi o neco lepsi, ale prirodni produkty vubec nemuzu. Po tech mam vlasy uplne suche v koncich a zplihle, rychle mastne u korinku.
Nikdy v životě jsem ještě nezaregistroval jakýkoliv rozdíl mezi nějakými sampony. ![]()
![]()
Dadoo Jsem na tom nemlich stejně a vzhledem k tomu, že velmi podobně jsem na tom s krémy na ksicht, zřejmě jsem ušetřila spoustu peněz, ještě vědět, kde se ten majlant nachází![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.