"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 15:05
Reakce na Sweet Potato:

Ounz Pinot Noir 

Mám stejné skóre, chcete mne? Tres faciunt collegium.

​Viete čo, ja sa pridám a dáme si vždy rezervovať rovno jeden stôl, nech je to bez stresu ohľadne zasadacieho poriadku.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 16:01

černá káva Vím, tou včerejší změnou na nový formulář pro vkládání příspěvků vypadla ochrana, co tu byla. Teď už by to mělo být v pořádku, tj. příspěvky by měly jít vložit jen přihlášeným uživatelům a roboti by měli mít zase smolíka.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 16:58

slniecko Už vidím, jak ta rozvodovost začne prudce klesat 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 17:23
Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 17:23

Pinot Noir A pravnici nebudou mit co zrat!

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 17:43

Sweet Potato dem do toho 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 19:15

Zastavila jsem se poreferovat - dotazovala jsem se tady na henny od Lush. 

Takže díky všem rádkyním, jsem moc spokojená. Mám Marron rouge (nebo tak nějak), barva krásně měděná, vlasy krásný. v kombinaci s Jumping - šampukem fakt můžu mýt obden, aniž bych vypadala jako zmaštěná a měsíc nemytá, což je paráda. Nikdy jsem si dražší šampony nekoupila, 300 za šampuk mi přišlo hrůzostrašný, ale evidentně je to jiné kafe, než elsévy a gliskůry.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 21:39

Gellnerova 

z mé zkušenosti bych si už v drogerii šampon nikdy nekoupila. měla jsem lush, nějaké ajurvédské, teď mám jakýsi ruský asižejakopřírodní - a úplně každý z nich byl lepší než drogerkový. po glisskúrech a elsévech jsem měla hnusný upláclý divný vlasy. teď je mám fakt krásné. sice pořád tři chlupy, ale lesklé, lehké, vzdušné.

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 22:34

Kolem mne se to rozdělilo na dvě skupiny - menší, která se bere, ale nerodí, a o hodně větší, která těhotní a rodí bez sňatku. Jen jeden (!) pár se z kraje jara vzal a za chvíli mají termín porodu.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 00:05

Jiná Realita Hm, mám z drogérkových šampónov podobné pocity... možno preto, že sú napumpované silikónmi...? Teraz som v nejakom zatmení siahla po Aussie, no prvý deň super vlasy, druhý deň mastná splihlá slama. Inak pri používaní bezsilikónového šampónu/šampuku mi stačí umývať raz za 3-4 dni a pohoda.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 00:23

Wanda von Dunajew aussie manii z pohledu vlastních vlasů vůbec nechápu. četla jsem na to nadšené recenze, tak jsem si pár produktů koupila a byla to katastrofa. vlasy jak sláma. akorát suchý šampon jde, ale syoss je lepší.

Offline MP Marge
6884 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 02:26
Reakce na Pinot Noir:

Ounz Z toho vyplývá, že někdo to musí vyvažovat. Přiznejte se, kdo chodí na všechny ty v budoucnosti rozvedené svatby?! 

​Ja. Fakt jsem si nedavno uvedomila, ze krome jedne kamaradky Muslimky se vsichni, na jejichz svatbu jsem byla pozvana, uz rozvedli. Na OBOU kontinentech! 

Offline MP Marge
6884 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 02:29

Tak me napada - to radsi abych uz na zadnou svatbu ani nesla!? 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 07:18

Wanda von Dunajew @Jina Realita A vy z tech samponu bez silikonu nemate vlasy takove ala rosti? Ja jsem teda zkousela jen Alverde, coz asi neni nic moc, ale pak jsem mela vlasy jak slamu proste a uplne volaly po silikonu:-). Tak nevim, jestli nemam jit do toho sampuku, ted jsem na elsevech a mohl by ten objem a cerstvost byt teda lepsi. Asi ho teda stejne zvladnu koupit az po Vanocich, na davy moc nejsem:-).

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 07:50

Karja Já mám po šamponech se silikony taky hezčí vlasy  Moc jsem těch bezsilikonových nezkoušela, tak tři asi, ale výsledek bylo vždycky matné mrtvé neučesatelné roští.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 08:07

Já jsem párkrát zkusila nějaký dražší, Kerastase, Sachajuan, Aesop a výsledek  byl vždy zcela stejný jako u libovolného šamponu díky kterému si koupim Ženu a život, páč je k tomu přibalenej zadáčo

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 08:07
Reakce na MP Marge:

Tak me napada - to radsi abych uz na zadnou svatbu ani nesla!? 

​ťreba naopak teď budeš na svatbách ještě víc žádaná 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 08:54

Karja já teda vubec netusim, jestli pouzivam  sampony se silikonem nebo ne  kupuju profi pripravky, prijdou mi o neco lepsi, ale prirodni produkty vubec nemuzu. Po tech mam vlasy uplne suche v koncich a zplihle,  rychle mastne u korinku.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 09:16

Nikdy v životě jsem ještě nezaregistroval jakýkoliv rozdíl mezi nějakými sampony. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 09:23

Dadoo Jsem na tom nemlich stejně a vzhledem k tomu, že velmi podobně jsem na tom s krémy na ksicht, zřejmě jsem ušetřila spoustu peněz, ještě vědět, kde se ten majlant nachází