Tak co bude s tím citátem? Nabízím ti rodilou Maďarku, navíc překladatelku. Nebo nás jen testuješ?
Omlouvam se, byla jsem na cestě do té Budapešti. Posílám
Tak co bude s tím citátem? Nabízím ti rodilou Maďarku, navíc překladatelku. Nebo nás jen testuješ?
Omlouvam se, byla jsem na cestě do té Budapešti. Posílám
No, prosim tě, pro co ten citát potřebuješ, na partne asi ne, s citátama doktoři taky nepracujou, takže to bude jistě taky nějakej důvod pro zábavu!
to jo... ale je strááášně důležitej :-)
no pojisteni to neni vubec niceho, ovsem verejne si tak na sebe beres urcitou odpovednost. s nekym chodim, rozejdu se, najdu jinyho.. pohoda. ale kdyz uz verejne prede vsemi prohlasim ze tento je On a chci s nim stravit zbytek zivota.. mozna to vyjde mozna ne, ale je to uz proste vyrceno. zodpovednost, svedomi a takovy ty veci.
Jako, že ženatí nezahýbaj? Bylo-li to tak myšleno, tak jsi mě vážně pobavila
.
Já na svatby chodím kvůli jídlu.
whiskas Já myslim, že viktorka ani nikdo na tomto fóru není včerejší a tohle by si nemyslel:-D:-D. Spíš zodpovědnost a svědomí starat se o ten vztah.
na vlastní taky?![]()
dzizisketa To snad každý, ne?
Svatba s blbým jídlem stojí za prd. Na jedné svatbě měla babička v aperitivu masařku a ségra v polévce zeleného pavouka. Lidi z ženichovy strany se na konec porvali. Veselá akce ![]()
Pinot Noir Manželství ještě trvá?
Kokoska určitě. Hrozná svatba, štastné žití ![]()
A chtěla jsem dodat, že my se brali v 19, oba s holou prdelí, takže láska nebeská.
A pak mi došlo, že já měla byt. ![]()
Kokoska Právě, že se do roka rozvedli. Zajímavé, teď si uvědomuji, že jsem byla asi na 15 svatbách, a kromě jmenovaných jsou všichni dosud svoji.
Pinot Noir teď si mě ‘donutila’ se zamyslet, a ze všech svateb, na kterejch sem byla od dětství, se rozvedli jen jedni. To je dobrý skóre taky..
@Wendulko, pořád to jde vkládat příspěvky bez přihlášení, i když si "to" pamatuje, kdo jsem, ale editovat to nejde, až po přihlášení.
Ounz Z toho vyplývá, že někdo to musí vyvažovat. Přiznejte se, kdo chodí na všechny ty v budoucnosti rozvedené svatby?! ![]()
Přidávám se do průzkumu a hlásím, že v naší slezské střediskové obci se taky neřeší jiná příjmení, nesezdaní rodiče, otcové na rodičovské nebo chůvy.
Mužova teta, když se někdy před 35 roky vdávala, tak přesvědčila manžela, aby si vzal její příjmení (obě jsou obyčejné) a to bylo v malé jihočeské vesničce. I vesnice můžou být v čele pokroku ![]()
No, tak ja som si myslela, že u nás čo sa týka mien tiež už nie je stredovek, vzhľadom na množstvo nechaných pôvodných mien, neprechyľovaných atď. v okolí a potom som zistila, že si asi žijem vo svojej mestskej bubline, keď sa brali známi, kde ženích mal meno, ktoré on sám nechcel, aby s ním vyrastali jeho deti. Tak sme si mysleli, že to vyriešia jednoducho nevestiným. No a nie, on ešte tesne pred svadbou absolvoval celú tú procedúru zmeny priezviska len na to, aby si nevesta zobrala ehm "jeho" meno.
Pinot Noir tak práve rozmýšľam, že na tých svadbách, kde sme boli, z nich valná väčšina je stále spolu....zato medzi známymi, ktorí nás nepozvali....
....no, musím túto štatistiku zverejniť medzi kamarátmi...(hej, milujem svadobné koláče...)
Pinot Noir no a jestli by si nás dvě neměli pro štěstí na tu svatbu zvát?! ![]()
Ounz To by byla živnost! Pinot a Ounz, pojištění trvalých svazků. Ale za mě teda jen u pořádných svateb, žádné spaní ve stanu nebo oddělená hostina pro rodinu! ![]()
Pinot Noir no přesně ![]()
Mám stejné skóre, chcete mne? Tres faciunt collegium.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.