Bledule nemůžu sbírat jahody...![]()
Ale jist je můžu! ![]()
Bledule nemůžu sbírat jahody...![]()
Ale jist je můžu! ![]()
Catherinne Aspoň, že tak. Jahody jsou moc dobrý. ![]()
Bledule aaha..tak zkusim někdy
@Catherinne Moje segra byla jedno leto v zahranici na brigade sbirani jahod, jak ji to nikdy nevadilo, tak v tom vetsim mnozstvi jo,prijela uplne zmasakrovana, cela vosypana. Ne nadarmo jsou na ne lidi alergicky:-)).
Mi dost vadí škrábáni brambor. Svědí mě nos a ruce. Tak buď muž nebo vařené ve šlupce.
To má kamarádka...alergii na bramborový škrob. Okamžitě se jí osypou ruce a teď už i oteče. Zhoršuje se jí to.
Jak poznám na fénu, že bude mít pořádnej výkon? Je to asi ten příkon uvedený ve W, že?
Přesně tak. Já mám v práci i doma Parlux s výkonem 2200W.
Za minimum jak u foukání neztratit mládí pocažuju 1600W.
Catherinne Super, díky, já vybírám nakonec od 2000W výš. Dlouhověkost toho fénu asi nechám koňovi a mýmu zacházení, to asi nevymyslim předem:-D.
Já brečím při loupání. Krájení mi už v podstatě nevadí. Potápěčskou masku jsem vyzkoušela, funguje. Ale nějak jsem na ni nenašla v kuchyni vhodný šuplík. ![]()
Netušíte, jak se u Stan Smith tenisek značí boost podrážka? Resp. u těchto to nějak jde poznat?
Zu podle fotky to boost neni. Melo by to tam byt napsane a taky je to.videt, prijde mi zlutejsi.
Sweet Potato četla jsem: "já brečím při vloupání" ![]()
![]()
Zu taky bych řekla, že není.
Přijde mi vtipné, že když napíšu, že mám mnohaletou zkušenost, že mi v čočkách neslzí oči při krájení cibule, dostanu ponaučení, že tomu tak rozhodně nemůže být ![]()
Na syrové brambory jsem též alergická, v mládí jsem byla od škrábání brambor omluvena ;)
Pinot Noir A urcite si ty cocky nedavas do nosu? Vtip, ja ti verim, taky tolik nervu, treba ty cocky nejak umi zastavit slzy, I kdyz to vadi teda v nose.
Přijde mi vtipné, že když napíšu, že mám mnohaletou zkušenost, že mi v čočkách neslzí oči při krájení cibule, dostanu ponaučení, že tomu tak rozhodně nemůže být
Potvrzuji. Já mám vlastní zkušenost z doby, kdy jsem s cca půlročním odstupem podstupovala laserovou korekci očí, kdy jedno oko už bylo hotové a druhé, které čekalo, jsem korigovala čočkou. A slzelo jen to bez čočky.
Pinot Noir Jsem si celý život myslela, že cibule dráždí oči. A ejhle.. on je to nos.
Tak proč přitom slzím a ne že utírám nudle..?? ![]()
Vadí mi jen škrábání nových brambor. Dusí mě.
Byl jste někdo ve 4DX kině? Dostali jsme lístky na posledí díl Star Wars, i když jsme nikdy nic z celé série neviděli. Prý kvůli těm efektům. Když jsem si teď o tom něco hledala, mám z toho dost rozporuplné pocity. Pohyby sedadla, vítr, voda...
Pinot Noir no, nijak sem nepoučovala, spíš se ptala, zaujalo mě to. Ten facepalm asi neni potřeba..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.