Nevydržala som...a to už som si zistila, že v office shoes u nás vraj nejaké martensky majú....ale na amazone posledné dva kusy z toho modelu...tak snáď mi trojky nebudú malé...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mysmat Proti slzení očí při krájení cibule výborně fungují kontaktní čočky
Nedávno jsem po mnoha letech krájela cibuli v brýlích a vůbec jsem na to přes slzy neviděla. Za ta léta jsem zapomněla, jakej je to opruz. V čočkách ani slzička!
a nebo potápěčský brejle - v těch krájel cibuli můj otec ![]()
Pinot Noir mňo ale to byla slabá cibule? Neslzí se, že by tošlo do očí, ale do nosu..
Ja občas,keď sa krájanie cibule nedá vydržať,mávam lyžiarske okuliare ![]()
Ounz Že bych posledních 10 let krájela jen slabou cibuli? Nemyslím ![]()
Pinot Noir Já brečim i s čočkama, ale je fakt, že míň. My téměř do všeho dáváme chilli a to je naopak s čočkama teda boj, už půl roku si říkám, že ty chilli papričky nadrtim, abych na ně nemusela sahat, jen odsypala. To si fakt člověk musí uvědomit, kdy bude čočky vyndavat, protože z těch rukou to nejde pořádně umýt, musí se to víc odmočit ve vaně nebo ve sprše. Už máme za sebou kuriozní zážitky typu hysterického řevu ze strachu z oslepnutí či mazání jogurtem intimních partií (což mimochodem nefunguje), takže zlatá cibule:-D
Já s čočkama z cibule někdy brečela, na směs čoček, slz a řasenky v očích se nedá zapomenout. A ruce od cibule...
Pinot Noir Souhlasím. S cockami můžu krájet bez problémů. S brýlemi je to slzavé údolí.
Pinot Noir no, čočky nevím jakou v tom hrajou roli, cibule dráždí v nose
Karja Já občas mívám takové veselé zážitky, když krájím jablko. U toho sice nebrečím, ale když si pak nedostatečně umyju ruce a prověří si oči, mám o zábavu postaráno na několik hodin. ![]()
@Bledule Jablko, vazne? To ho mas snad utrzene ze stromu hrichu:-). No ted abych si na to zacala davat pozor, to by me nenapadlo.
To tucne je omylem.
Karja to bude bohužel ta chemie.
@Bledule Nebo to děla i jablko z vlastní zahrádky?
Mi dost vadí škrábáni brambor. Svědí mě nos a ruce. Tak buď muž nebo vařené ve šlupce.
vítejte v klubu, alergii na syrové brambory a jablka potvrzuji ![]()
Catherinne Ale zas varene ve slupce te to nemusi mrzet, je to zdravejsi:-)
Pinot Noir no, čočky nevím jakou v tom hrajou roli, cibule dráždí v nose
Přesně tak. Tady by pomohly snad je potápěčský brejle s krytkuo nosu.
Ale taky se radí cibuli po oloupání řádně opláchnout vodou a mně se zdá, že to pomáhá.
Karja akorát bramborová kaše se z nich dělá blbě...
barbucha no, to sem taky četla, ale mně nepomůže nic. Snad jen vyhejbat se čerstvý cibuli..
Catherinne SunEclipse
Mně to dělají jen ranné brambory. A po pomeranči se mi osypou ruce. Prostě se musím furt mýt. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí