tv Ano, maji na to pravo. Povinnost napojit se na vodu ma stavebnik. Samozrejme vas pripoji, pokud uhradite naklady. Ty se velmi hrubym odhadem pohybuji kolem 1 000 Kc/metr.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Budou me obtezovat s biatlonem a s biatlonem na Olympiade v radiu jeste dlouho? Boze to je blbej sport toto![]()
Mutziputzi soucítím, tak pro něj nemám pochopení. Strašná nuda.
Pherenike moje trio nejblbejsich sportu - biatlon, cyklokros a skoky na lyzich!
Mutziputzi Mně by ten biatlon byl i ukradenej, ale vždycky se kolem toho hrozně nadělá.
Pherenike Ja uz se rozciluju minimalne treti sezonu![]()
Nevíte někdo, jestli ten malý 15ml flakonek k stovkovému flakonu Mon Guerlain je plnitelný? Na stránkách prodejce to není uvedeno.

vanilka u mon guerlain nevím, ale dostala jsem tento typ (15 ml) v sadě Black Perfecto a ten mi plnitelny nepřijde ( má klasický rozprasovac, který nejde sundat).

Není plnitelný.
Krehutka Dadoo Catherinne Tak jsem se dnes pokusila ucesat si drdol ala prvni fotka.......vickrat to zkouset nemuzu, uz ted jsem vyplesla a stejne jsem vypadala jako bych prosla trnim.Tudy cesta nepovede.Chjo
tzaziki tak jen pěkně vyfoukat, no. Co se dá dělat. Nepřišla by třeba vaše/tvoje kadeřnice domů? Že by to byla jen chvilka, bez cesty a tak.
A co ta halenka, top? Vyřešeno?
tzaziki česat sama sebe se ale naučíte jen praxí, nikomu to nejde samo do sebe. nevzdávejte to, abyste se mohla učesta na nějakou jinou příležitost.
tzaziki Já si včera na noc natočila vlasy na pěnové natáčky. Ráno byl klasický pudl, dlouho nestříhaný.
Tak jsem si sepnula vyšší volný culík a celé jsem to nějak zašmodrchala do takového rozcuchnutého kudrnatého drdolu. Mimochodem.. vlásenky, to je věc.. ![]()
No a ve škole všichni, samozřejmě, poznali, že trénuji na ples. A prý super. Líbilo se to.
Bylo to překvapivě snadné učesat, ale to je vždycky, když o nic nejde. jsem si jistá, že v sobotu se vzteknu.
Ovšem z hladkých vlasů bych to nezvládla. Ty kudrny hodně skryjou. Především tedy nedokonalosti ![]()
Môžete mi prosím poradiť,čo Vám zaručene funguje,aby sa nelepila sukňa/šaty na pančuchy?Spodničku ani nič podobné nemám.Vďaka.
pecka Já obvykle namočím ruce a přetřu si stehna vodou. Pomáhá to.
Mutziputzi Ts, ts, skoky na lyžích, jste se jako malá nedívala, jak skáče Pavel Ploc? :-) Posledních 30 let už mě to už zas tak nebere, ale jako malá jsem u toho byla u televize přilepená.
Btw, tehdejší hvězda Matti Nykänen (hrozně se mi líbilo, jak se jmenuje) by se s tou ofinou hodil do zdejšího retrovlákna.

tzaziki Jsem si vzpomněla, jak jsi kdysi dávala fotku z námořnický svatby. Myslím, že tvůj bratr.
Líbila se mi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí