"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline evik77
758 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 07:41

Chci požádat na e-bay o vrácení peněz, protože položka nedorazila. Jelikož jsem natvrdlá, dostala jsem od zákaznického servisu tuto nápovědu:  

1) Check the status of your order by viewing the item in question under your Purchase history. 

2) Select the item you have not received.  

3) Under More actions to the right of that item, select I didn't receive my item.

4) On the next page, select I want a refund or I want the item. If you wish, you can also include a message to your seller. Click Send request.

Problém je, že se dostanu ke kroku 3. a a krok 4. mi už nenabízí (jen jestli mi prý nápověda pomohla a opět kontakt na e-bay......). Nevíte, kde to najdu (I want refund)? 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 07:47

Kokoska Bud jsem myslela cernou kosili nebo takovy jemny top s pruhlednymi rukavy.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 07:50

Catherinne Ten prvni drdol je opravdu krasny,ale mam v planu se ucesat sama a tohle bych asi nedala. Vrchol meho umeni konci u natupirovaneho temene a donutu. 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 08:41

tzaziki Asi bych se přimlouvala za top, nedáte fotky obou možností? 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 08:44

Gellnerova Míchání zlata a stříbra mi vadí do té míry, že mám i různé hodinky s bílým a žlutým kovem, beru si je podle toho, jaké mám zrovna náušnice třeba. A přitom na jedné ruce nosím zlatý snubák a na druhé prstýnek z bílého zlata, ke kterému mám určitý vztah. Tak si vyberte.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:40
Reakce na Gellnerova:

whiskas A OSTATNÍ  - já sama sebe přemlouvám, že mi to nevadí, protože to komplikuje život. Ale jinak se mi trochu příčí to zlato a stříbro míchat. Sakra práce. Tak mě jen zajímalo, jestli je to urputný ladění nebo obsese - nebo normálka .

​No tak to teda zlatej zip na kabele a stříbrnej na bundě, to je hrůza! To kombinování zlatejch a stříbrnejch doplňků, kde je jakože přežitý nenosit najednou, se týká šperků a hodinek a i tam se to musí sakra umět! Na kombinaci kování u kabely, zipů na oblečení a botách bych si dávala sakra majzla, vypadá to otřesně.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:47

Kokoska Tak neukazu. Jen co diabolo usnul, nasla jsem oba zminene kousky a prd. Spadaji do kategorie: mozna zase nekdy oblecu. Rikala jsem si,ze oboji melo jisty nadmerek a ten je fuc. Kosile se mi rozevira mezi knofliky a top neoblecu pres ruce. Nadhera. 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:48

Mutziputzi tak pokud máš na mysli tento typ outfitu tak ano, chápu. ale to asi tazatelka nemyslela:-)

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:53

viktorka_od splavu Tento typ outfitu je velice v pořádku, to je ta varianta, kdy se to umí. Obecně už když slyšim, že se hledá kabelka k teniskám dostávám strach a co teprv zlato se stříbrem

49378 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:57

Mutziputzi no to ano, v pořádku, akorát takhle ověšená železem troufám si říct Gellnerova ba ani Kokoska myslím nechodí:P a pokud to vezmu podle sebe tak bych si představila spíš něco takovýhodle (a zde mi přijde barva irelevantní, byť tam nějakej kousek železa bude)

a nepostuju to jako nějakej ideál, jen jako příklad, já bych tak klidně šla a jednotlivý kousky kovu bych nechala jak to vyšlo (včetně naušnic, hodinek..) a aj ty tenisky tam sou!;-)

49378 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 09:58

Mutziputzi popravdě termín "kabelka k teniskám" nechápu

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:02

viktorka_od splavu No nemělo by to praštit do voka prostě, vypadá to blbě. 

Offline Sweet Potato
40502 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 10:23

viktorka_od splavu Tak tam jsou zipy ok, jestli dobře vidím?

On je taky zip a zip.

Někdy je jednoho až až a tlouct se můžou i stejnobarevné.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:04

Mutziputzi Mutzino, já jsem neobyčejně konzervativní bytost, takže mám-li zkombinovat botasky a tašku (a nemá-li to být batoh ...s mikinou a džínama), je to pro mě neobyčejně náročný úkol. V rámci svého konzervativismu jsem dost neschopá sladit klasickou elegantní kabelku s čímkoli jiným, než lodičkama. Takže hledám tašku "listonošku" nebo pytel, obě ty varianty mi přijdou, že by s teniskama mohly být. Zároveň teda musí být taška přes tělo, nosím tak kabely skoro pořád. No a trochu se tlačím do něčeho, co mi není vlastní, to jako chápu. Jakože to chci zkusit. Sukně nosim často, ale vždycky klasicky, takže se v tom trochu plácám, tak to je :D. 

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:09

Gellnerova Já bych ti poraila která kabela jde úplně ale úúúplně ke všemu, ale byla by z toho blbá debata Přes tělo = crossbody jo? No jestli to nosíš ke všemu, tak neřeš..jako i k loďkám na podpatku? nene!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:11

evik77 

A už nastala ta lhůta, ve které je možné žádat? 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:13

dynda Jo. Už mám vyřešeno. Nějak to samo naskočilo. Nechápu. Odkaz na další stránku, nebo jakýkoliv další krok mi to nenabízelo. Uvidíme. Příště si náupy tady raději ušetřím. 

49378 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:15

Gellnerova takze hledas meco takovyho https://answear.cz/1067892-medicine-kabelka-rebel-forest.html

simte rikej tomu casual crossbody mebo tak neco, at mutzi nevysiluje;-)

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:19

viktorka_od splavu Já moc svršků na zip nemám, zip a kovy na tašce (pokud jsou, mám radši bez) mám snahu ladit s ostatním kovem, ale vždycky to taky nedodržím, když jsem líná přehazovat věci. Ale fakt je, že většinou jsem do stříbrna, ani náušnice neměním moc často.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2018 11:20

viktorka_od splavu ježiš to je vikslajvantka...ale prdlajs názvosloví, jenom mě překvapilo, že někdo kdo se prohlašuje za konzervativního člověka nosí ke všemu crossbody, myšleno jak fakt cross, ne na rameni.