Mutziputzi Jakože k lodičkám ne, to nosím taštičku pěkně na předloktí nebo v ruce !!! Ale ke kotníkovým - pokud jsem v pohybu, jakože nákupy, děti, nosím teda "cross"
. Mám ráda volný ruce. A projíždím pinterest a tam ted se s tím nepářou a nosí k teniskám kabelečky všeho druhu. Takže se vrátím k prvotnímu problému - hledání tašky s tím správným kovem.
viktorka_od splavu Jo, ta by mi skoro vyhovovala, jen teda hledám spíš bez zdobení - a menší - peneženka, mobil, 0,5 vody a klíče. Nejvíc se mi líbí ty listonošky (nebo lovecké... nebo jak se jim to různě říká), ale vždycky narazím na něco - moc zdobení, výšivka, moc velká, moc malá, blbej kov, moc drahá... né že by to byly nějaký děsně hrozný starosti s tím
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gellnerova K teniskám cokoliv, ale k lodičkám crossbody se limitně blíží lyžařský bundě k lodičkám![]()
Mutziputzi uff, to jsem si oddechla, že jsem sice konzerva, ale ne prznitelka :D
Mutziputzi no, vikslajvantka. ale stejně mě hrozně mrzí že jsem si nechala ujít tu šedou a už ji nemají https://answear.cz/1087910-medicine-kabelka-dark-bloom.html páč ta co mám a tahám furt je výborná a koukám už ji taky nemají. momentálně moje oblíbená značka;-)
tzaziki To dáš i sama doma. Jestli umíš tupirovat, tak natupiruj temeno, jestli ne, nemusíš. Přední pramínky si odděl, pokud chceš, aby povlávaly u obličeje, nebo je pak můžeš vytáhnout z culíku. Vlasy stáhni tenkou gumičkou do nízkého pevného culíku (nejradši mám tyhle, ale cokoliv, co drží a neklouže, je ok). Teď uděláš objem na temeni tak, že jednou rukou držíš gumičku na culíku a druhou povytahuješ vlasy na temeni (jen je tak trochu nadzvedáváš, aby nebyly pripláclé k hlavě). Když jsi s objemem na temeni spokojená, rozdelíš culík na dva/tři prameny a každý pramen nějak smotáš (točíš pramen na jednu stranu okolo jeho vlastní osy, jako když omotavas kolem prstu) a vlásenkou pripevníš pod gumičku.
Pro jistotu si můžeš koupit něco takového, kdyby se drdol nepodařil, culík zvládneš vždycky.
Nosim crossbody k nelodickovejm podpatkum ![]()
Mutziputzi no, vikslajvantka. ale stejně mě hrozně mrzí že jsem si nechala ujít tu šedou a už ji nemají https://answear.cz/1087910-medicine-kabelka-dark-bloom.html páč ta co mám a tahám furt je výborná a koukám už ji taky nemají. momentálně moje oblíbená značka;-)
nevim no, nekoupila bych, já už vlastně mám do kabelek nainvestováno, do důchodu s nima vydržim a již jen šetřím![]()
Lama_z_Lana jako velkou? Malou typu Gucci Disco v poho, ale jináč teda néé
Mutziputzi Podle mejch meritek stredni
Nejakejch 30x30. Uplne v poho myslim.
Lama_z_Lana Nevim no, neumim si možná představiti, ale zdá se mi to divný![]()
Mutziputzi Divný je furt v pohodě ![]()
Lama_z_Lana A dyk vlastně jo![]()
KoraKora normálně mi fungují
na webu i aplikace.
Dadoo Fascinovane sleduji tu Sarah z vaseho odkazu,ma asi dvakrat vic vlasu a musi je mit predem nejak pripravene a navic je zrucna. Ty brdo
KoraKora mne nejde prihlaseni do aplikace v telefonu. web v poho
tzaziki těch vlasů ma asi 4x více nez průměrný smrtelník...a mají skvělou strukturu. Znám pár takových. A je moc šikovná.
KoraKora Dnes se to dlouho probíralo v jedné fitness skpině. Nefungovalo to polovině lidí, ale jaký byl problém to netuším.
Catherinne Jo,jo to je. Ale ma ty vlasy predem vyfoukany do tvaru a vlnek? Nebo ne?
Sa tu včera preberala nejaká značka, ktorá sa začínala na písmeno "A" a je to nejaká odnož HM a COS a včera som bola len na mobile a dnes to neviem nájsť...neporadíte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí