viktorka_od splavu Ať byla či nebyla zvěrolékař (nemyslím si), tobě přijde někoho, kdo má nějaký problém (ať už se zvířetem či čímkoli) bez vysvětlení sprostě zjebat jako vhodná alternativa k neléčení na dálku? Aha.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fakt někomu chybí i uživatelky sprosté, agresivní a trolující?
Mě tady jedna taky tak označila, tak nevim![]()
Potrefenáhusa Chladící oblečky jsem zas já zapomněla, tohle byl něčí nemocný pes (Zunka možná?)
A i kdybybych obleček (cokoli) považovala za sebevětší blbost, ničemu nepomůžu, když to nezdůvodním.
Stejně jako jsem měla ráda Gudrun a toho chlapíka, co si ani nevšiml, že si koupil koženou bundu za 50 tisíc, mám tyhle postavičky prostě ráda.
Ano ano, Gudrun a Corleone! Ty si pamatuju! S nima byla sranda
pak si založili nějaký svůj blog mám pocit.
@ ice Jo! Corleone, dekuju :-D Zalozili tusim Modni bahno nebo tak nejak, ale vysumelo to tam hrozne rychle...
A ještě si pamatuju Chinin, byla děsně oblíbená a mě tááák nudila těma svýma elaborátama na všechny témata ![]()
Garfie nebola to trojka aj s užívateľom GalianosjednýmL? či ten odišiel len zo solidarity, keď boli tí dvaja vyhodení?
To sú spomienky toto ![]()
Garfie Neřešili oni furt nějak punčocháče? A člověku utkví vždycky nějaká blbost - RL jednou sjela jinou uživatelku, která měla radost ze zhotovované kuchyně výkřikem, že koho to zajímá. A líbily se mi příspěvky SagaN![]()
ice Tohodle Jokera nemam ráda teda...
Vilemina hehe, SagaN tady je přece :)
P.s. a mi to přišlo hodně zlý (ta reakceRL). Píšu jak tatar...
Mutziputzi ty ho vidíš? Já jen něco zkoušela, pak jsem se chtěla vrátit k původnímu obráku, vidi zase starej.
Vilemina sagaN tady je a přispívá docela často ![]()
Karoleena však já vím :-)
ice No bohužel no)))
ciwe tak já až budu doma, tak o ještě jednou přehraju, toho tam nechci ![]()
Gudrun, to byla ta, co si založila vlastní vlákno?![]()
Vilemina ajooo, tak to mi nedošlo, tohleto nenápadný podkuřování! :D
Karoleena odhalilas mě
přesně tak to bylo myšleno!
Teda,já vás obdivuju,čtu asi dost povrchně,když si neumím přiřadit bývalé nicky k současným,podle slohu.Teda až na RL,ta se dokázala vrýt do paměti. AČ je pro mě jen pojem,čas od času ji někdo zmínil a označil za chameleona.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí