"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 21:35

Tak když už vzpomínáme...

Chybí mi tu euridike , která odešla ze dne na den. Ráda bych, aby se vrátila paktofonika a její dvojka. No a doufám, že se k odchodu nechystá Cervanek a že jenom uklízí poličku.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 21:38

nolita Jj. Já si pamatuju, že líčila, že u ní zákazníci za deset minut fakt nenakoupěj’, asi jsem nebyla jediná, komu vrátil, copak ho asi prodává.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:16

Sweet Potato toto si nějak nepamatuju ... a vědělo se, co prodává? :-)

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:19

Jako nechci vypadat, že si taky vedu deníček, ale fakt si pamatuju naprosto nepodstatný kraviny, RenaLange byla starší, už k sedmdesátce, měla veterinární ordinaci, taky hodně psala o zaměstnancích, jako že jí tam někdo kradl a další ji pomlouval a další... Chovala bordeauxskou dogu a starala se o vnoučata, dcera byla vdaná v Německu a pak buď onemocněla nebo dokonce zemřela. Noční výlevy jsem párkrát viděla, taky si pamatuju její reakce na jakýkoliv nesouhlas, dotyčná byla tlustá kráva nebo looser, co nemá prachy nebo obojí a samozřejmě jí všichni záviděli peníze a štíhlou figuru. 

Jako tu rodinnou situaci teda nepřeju nikomu, ale ona byla úplně stejně protivná i předtím.

Jo a pamatuje si někdo tu paní, taky chronická stěžovatelka, měla zvláštní dost nespecifické zdravotní potíže, hrozně nadávala na doktory a myslím tvrdila, že může jíst jenom maso a vejce a strašně jí vadily slevové karty v nějakém obchodu s hračkama. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:26

Allysa tu si pamatuju!!! delaly ji blbe sacharidy!

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:30

711990 Jo, to bude ona :) Ale teda nejenom sacharidy asi , taky nadávala na všechno na světě 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:40

Allysa benyka nebo tak nějak myslím? Ta měla na doktory fakt pifku.

Online Dadoo
11700 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:41

Allysa Benyka ? 

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 22:46

Myslím, že RL nežila ve Varech, protože psala o cvičení v klubu v Praze, do kterého chodím a tam lze mít minimálně roční členství. Kolikrát jsem se tam rozhlížela a pro sebe tipovala, která paní je asi RL.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 00:25

Allysa Jojo, Bemyka, jedna z mála, které jsem měla tendence dávat červené ramínko, sotva jsem ji spatřila  (ale ovládala jsem to, přísahám).

Gudrun byla ta co řešila silonky pořád. 

Co se týká Ionicery, já pochopila, že prodává nějaké luxusnější zboží, myslela jsem, že oblečení, ale jistá si vlastně nejsem. 

RL byla původně někde z Hané, pochopila jsem, že byla adoptovaná, nebo z rozvedené rodiny, mluvila o dvou maminkách. Pak podle mě pendlovala mezi Prahou a tím karlovarskem. S Giuli se znaly osobně, podle toho, co říkaly, ale G. mi nevadila, taky jsem ji brala jako místní folklor a bavila mě. Ovšem já se s ní taky nikdy nedostala do konfliktu, to bych možná mluvila jinak. 

A Eden to byla, co měla takovou pošahanou matku? Tu jsem měla taky ráda. 

Chinin si pamatuju jako takovou "dámu", co hrozně rozebírala šatník a outfity a sepsala tam to "minimum pro váš šatník" :-D Myslím, že se hodně snažila, abychom ji braly jako osobnost. Pletla jsem si ji s Lilip nebo tak nějak.

No a pochopitelně Mylada a Blondýna, ty mě taky bavily. 

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 01:16

Dostavam se do nostalgicke nalady  Ja jsem se na MP vzdycky povazovala za vylozene nekonfliktni uzivatelku, protoze jsem nikdy nemela cas moc prispivat (to ostatne nemam ani tady), takze jsem vetsinou propasla vsechny prilezitosti ucastnit se flejmu. A i presto jsem lezela nyni Paris, drive Brunhilde, neskutecne v zaludku, a to az tak, ze me verejne obvinila, ze si sve prispevky vymyslim, a ze jako terapeutce by mi nesverila ani morce 

Jinak se ale musim zastat Benyky, s ni se fakt nedalo mluvit o dvou vecech, doktorech a slevovych kartach, ale jinak umela byt prijemna a vtipna, a vedela toho hodne o mode pro svou vekovou kategorii a typ, takze davala solidni rady. 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 02:18

MP Marge S tou Benykou máš pravdu, když jsem byla na MP tak mi fakt hrozně lezla na nervy, to přiznávám, ale když jsem pak nakoukla na MP někdy před měsícem, tak mi přišla v pohodě a byla jsem překvapená, přesně jak říkáš-vtipná, milá, vyzná se ve své módní kategorii. Možná jsme ji provokovaly my 

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 04:48

No nevím, kdo Benyku provokuje, ale asi před měsícem dost intenzivně a dlouhodobě opět řešila lékaře, kteří se provinili proti její osobě, otravné slevové karty a neschopné pošťačky, pořád dokola, takže nic se nezměnilo, peklo hoří dál

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 05:08

mne nechybi nikdo, protoze to vse jsou jen virtualni postavy, ke kterym vlasnte nemam vztah, a treba, pokud byla u nekoho duvodem stahnuti se z fora, diskuse o stromcich, tak to naprosto nechapu. Ale to nevime jiste, to mohla byt nahodna casova souvislost. Ale co hlavne, ja si to vsechno, o cem pisete pamatuju.  Ty prihody, co kdo delal, napsal, nicky a jejich reinkarnace, vsechno... a ze to je doba, co MP uz vlastne ani neni a stejne.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 05:34
Reakce na Garfie:

MP Marge S tou Benykou máš pravdu, když jsem byla na MP tak mi fakt hrozně lezla na nervy, to přiznávám, ale když jsem pak nakoukla na MP někdy před měsícem, tak mi přišla v pohodě a byla jsem překvapená, přesně jak říkáš-vtipná, milá, vyzná se ve své módní kategorii. Možná jsme ji provokovaly my 

​Mozne je vsechno  Ale myslim, ze se zminovala, ze ji ustoupily nejake ty zdravotni potize,  tak je mozna veselejsi 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 05:49

Lucia Salvatore Tak to jsem chytla světlou chvilku . Ale jinak je vážně hrozné, co píše jinx, proč si tohle všechno pamatuju, navíc o lidech, kteří jsou dost možná úplně fiktivní a s velkou pravděpodobností nikoho z nich nikdy neuvidím?? A narvat si do hlavy pár španělských slovíček mi dělá takový problém :-/

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 05:54

Garfie Přesně, co to s tím mozkem je, všechno tohle si pamatuju úplně přesně a naskakuje to samo 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 06:54
Reakce na Garfie:

Lucia Salvatore Tak to jsem chytla světlou chvilku . Ale jinak je vážně hrozné, co píše jinx, proč si tohle všechno pamatuju, navíc o lidech, kteří jsou dost možná úplně fiktivní a s velkou pravděpodobností nikoho z nich nikdy neuvidím?? A narvat si do hlavy pár španělských slovíček mi dělá takový problém :-/

​presne

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:00

Jo a ještě jsem si vzpomněla na jednu slečnu co mi příšerně lezla na nervy - Lady Papájka  Jak chtěla aby všichni kdo budou mít moc červených měli ban aspoň na chvilku  Ale zase založila tenkrát co jsem měla dnes na sobě, to jí budiž přičteno k dobru 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:13

viktorka_od splavu Tebe jsem si pletla v VandouRybnou čoveče