Ja jeste mela rada Kayav. Kvuli ni jsem jeste chvili sledovala CJMDNS, ale pak tam dostala cocku za kabat z jeji kolekce a byl taky konec. Tady nevim jestli byla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
A kam se ztratila Grossularia? Nevím tedy, zda přispívala i zde nebo jen na MP, ale připadá mi, že zmizela přes noc...
Lucia Salvatore to ne, Grossularia už na mp přispívala míň, tady byla párkrát, ale ona je hodně aktivní na fb, má svůj web s recepty atd, řekla bych že toho má prostě moc a parfémy ji asi neberou
A ještě si pamatuju Chinin, byla děsně oblíbená a mě tááák nudila těma svýma elaborátama na všechny témata
Chinin mě bavilo číst. A ještě bugatti? Ale to si nepamatuji přesně. Myslím, že byla překladatelka.
Potrefenáhusa Chladící oblečky jsem zas já zapomněla, tohle byl něčí nemocný pes (Zunka možná?)
A i kdybybych obleček (cokoli) považovala za sebevětší blbost, ničemu nepomůžu, když to nezdůvodním.
myslim, ze to nebola tato situacia - tam slo o to, ze som sla na sluzobnu cestu a nemohla som s nou (Zunou) k lekarovi, ale nikto mi ani nevynadal, ani nic podobne; kriticky to bolo vnimane asi len cez ramienka, co chapem. spominam si len na jeden (neprijemny & nocny) stret s RL, ked na moje trapenie s vychovou Zuny reagovala v style, ze ked je pán mimo, je mimo aj pes; ale cele to bolo take bohorovne, povysenecke a jedovate - no neprijemne. zda sa mi, ze to na druhy den aj zmazala, klasika. prezentovala sa tak, ze ma svoje velke psy (?) zvladnute dokonale. to len na objasnenie, ked vidim tu Zunu :-)
palahniukowa Tak to těch příhod bylo koukám ještě víc, a já jsem smotala Zunu a nějakého dalšího pejska.
palahniukowa tohle si nepamatuju, jen, že ti "velcí psi" plemeno teda už nevím, ale pohodoví. domácí povaleči, jsou manželovi miláčkové kterým leccos musí prominout. fakt je zajímavý jak to každý vidíme jinak. já hlavně asi většinu těch nočních záležitostí vůbec nepostřehla protože v noci spim a ráno už to bylo promazaný. pekelný mazání v diskusích jsem nikdy nepochopila. resp já teda myslela že to dělá admin ne autorka.
Sweet Potato viktorka_od splavu Mysllím, že RL nebyla veterinářka. Kdysi psala něco o nějakých obchodech. Ona ale chovala psy. Velký, nevím už přesně, možná bordeauxské dogy.. nebo něco podobného velkého. O psech opravdu něco věděla. Ovšem to její jednání jsem nedávala. Jednou jak med, až vlezlá, jak se podbízela a lichotila a pak ty opačné polohy a sprosté urážky napříč diskusemi.
Její noční eskapády a spříznění jedem s Julčou je dost nezapomenutelné. Stejně jako arogantní Brunďa. Ta se strašně ráda vytahovala a stavěla se do role děsné tvrďačky.
Sem taky chodila, pak nás tam pomlouvala a jednou tu zkusila své obvyklé urážlivé jednání a dostala čočku. Od té doby je klid. Však i Julča sem chodí šmírovat, aby měla přehled. Naposledy jako Nazdar.
A Jordaan mi byla taktéž poněkud nesympatická kvůli silné aroganci a přezíravosti.
Chybí mi Lola, taky doufám, že se jí nic nestalo, Jehelníček, Stricc, Šťastná 13 a jiné a další.. Mně bavila i Mylada.
Ale jako s vámi všemi jsem tu spokojená, to jako zase jo! Je tu pohodová atmosféra. ![]()
Jen prosím, až budete některá potřebovat přestávku, dejte nám to tu vědět, ať nejsme v nejistotě ![]()
Dadoo jojo. nakonec to dopadne jak jsme tu tudleva probíraly - až dorazíš nezapomeň zavolat mamince, že už jsi v pořádku doma nebo bude mazec!![]()
Dadoo Koukám, že to vnímáme hodně podobně. Jen ta Julča mi vlastně nevadila. Tu jsem brala jako folklór.
Na seznam pohřešovaných bych připsala ještě Eden.
Některé “zmizelé” mi přímo nechybí, spíš mnou cloumá zvědavost, jak se jim asi vede. Např. ta chovatelka naháčů s tetováním ve výstřihu - Lightshadow? Řešila případné soužití snad s tchýní a švagrem, čekala miminko?
Dadoo obchod měla ionicera ne? aka ta, co nemůže koupit avokádo :-) což teda nevylučuje, že i renalange, klidně jsem mohla něco špatně vydedukovat...
nolita ježiš no jasně! stížnosti na zákaznice a personál mi teda nechybí:D
nolita aha, doted jsem to tu cetla s hrdym pocitem, jak jsem vsechny reinkarnace odhalila a zapletky si pamatovala, ale ted mam brouka v hlave, RL a ionicera mi asi splynuly v jednu...
nolita Ano, Ionicera měla svůj obchod. Proslavila se avokádem a vyhazováním zákazníků před šestou z krámu, protože tam přece nebude o minutu déle :-)
RL měla nějaké vazby na Vary. Mně jednou tvrdila, že Vary vůbec nemůžu znát, protože kdybych je znala, musela bych vědět, kdo ona je. Jakože asi osobnost lokality.
Ale to je jen pár vzpomínek, co se mi zaryly, nikterak jsem po tom nepátrala. Zase tolik mě to nezajímalo.
nolita Ionicera měla obchod. RL dělala obchody.![]()
Pavlena ionicera mi utkvěla mj i nákupama... který mi připadaly poněkud nevkusný.
viktorka_od splavu ono na MP bylo vlastně i takové vtipné vlákno o neochotných prodavačkách, nebo tak nějak.. a tam jsem se fakt bavila, jak některé přispěvatelky popisovaly, jak vychovávají zákazníky (ve stylu neobslouží, dokud zákazník nepozydraví atd... no jako lol) což teda nemyslím ioniceru, nepamatuju si, že by ona někdy něco takového psala, jen jsem si na to v souvislosti s odchodem vzpomněla...
Lamicka mně se kayav hodně líbila v období mezi jejími začátky a tím, než si pořídila vlastní kolekce. byl tam vidět neskutečný posun ve stylu, ten její mi fakt seděl.
a pak začala šít a ...no nebylo to ono. nešlo jí to a nebylo to pěkný a ona neuměla přijmout (slušnou, aspoň co pamatuju) kritiku.
ale stejně se zase utvrzuju v tom, že si fakt nic nepamatuju - nějaké story s avokádem, prodavačkama, psama, obchodama ![]()
já teda vím, že byly, a když se fotily, tak co nosily. víc ani ň.
Sweet Potato je to klidně možné, já si fakt pamatuju občas nějaký detail, co mi prostě utkvěl z nějakého důvodu v paměti, jak říkám, myslela jsem si že rene je veterinářka... ono na MP i tady určitě bude víc takových, co maj obchod a takových, co dělaj obchody, takže klidně i tyhle dvě :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí