Mutziputzi no presne to mi vrtalo hlavou! jak, jestli vubec, byste vzpominaly na me![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))
viktorka_od splavu Ta po mně šla Benyka hele, to sem mohla psát, že sem zachránila jednorožce a už tam byla, pak měla jednu kamarádku štěknu, kterou jsem označila za jejího rotvajlera a ta si ho pak dala jako avatar, ale jméno nedam. Já mam strašnou paměť. ale s tou Vandou, kdysi jsem s ní měla spor o tom, že tvrdila, že jít na VŠ je nesmysl, že ten plat co si za těch 6 let po maturitě praxí vydřeš už jako vysokoškolák nikdy nedohoníš, že je fakt nesmysl na vejšku chodit a uběhlo pár měsíců a vybírala školu na kterou pude dálkově, tam mě to znejistělo na druhou která jste která))
Mutziputzi tjo todle je mi teda hodne nazorove vzdaleny, to nevim co te k tomu vede?me to mrzi ze jsem nedodelala skolu. ale uz na to fakt nemam bohuzel
viktorka_od splavu Jsou takoví a je jich dosti, co vlastní nedostatky a selhání přetransformovávaj na svoje benefity, pokud tomu sami věří, budiž jim to přáno![]()
Mutziputzi chmchm abych se nad sebou zamyslela.. uz vim! ze mam vetsi prdel nez prsa to je vyznamny benefit, jelikoz se v sedle neprevazuju!;-))
Mutziputzi vysoka skola zivota, na to si taky pamatuju! ![]()
Lilly_Ku No ale pak právě psala, že někam chodí už nebo něco, já jsem vznesla dotaz kdy se to zlomilo a Vanda mi vyčinila co to melu a vo co mi de![]()
Mutziputzi no presne to mi vrtalo hlavou! jak, jestli vubec, byste vzpominaly na me
Jo, to mě taky napadlo :-D
Jinak ten spor o studium si pamatuju taky, ale aktéry teda už vůbec, Vandu mám spojenou jen s tím jejím dilematem ohledně dítěte a manžela....
viktorka_od splavu Ta po mně šla Benyka hele, to sem mohla psát, že sem zachránila jednorožce a už tam byla, pak měla jednu kamarádku štěknu, kterou jsem označila za jejího rotvajlera a ta si ho pak dala jako avatar, ale jméno nedam. Já mam strašnou paměť. ale s tou Vandou, kdysi jsem s ní měla spor o tom, že tvrdila, že jít na VŠ je nesmysl, že ten plat co si za těch 6 let po maturitě praxí vydřeš už jako vysokoškolák nikdy nedohoníš, že je fakt nesmysl na vejšku chodit a uběhlo pár měsíců a vybírala školu na kterou pude dálkově, tam mě to znejistělo na druhou která jste která))
svym zpusobem mohla mit i pravdu. Jako VS muzes nastoupit i za vic a nic dohanet netreba
jinx Ale jo, ona měla navíc takovej ten styl Ty si nemyslíš že mam pravdu? No tak to seš ale debil! ![]()
Mutziputzi jo, tohle je presne argumentace blaheho casu sousedu z chalupy, kteri taky povazovali vysokou skolu za ztratu casu a lidi, co tam chodej, za debily, protoze prece uz muzou bouchat kacky.
Já jsem taky ráda četla stric a Danielu z Itálie, a Giullieta byla asi jediná, kterou bych poznala stylem. Kam se poděla Jehelníček? Byla ve vařícím vlákně.
Marbuša Jehelníček se odstěhovala do svých milovaný Krušných hor, přestala šít medvědy, měla v plánu soustředit se jen na psaní nové knihy. Tak doufám, že tomu tak je a je vše ok.
nolita Právě, že se nevědělo, co prodává, držela to v tajnosti. Podařilo se jí vzbudit asi nejen ve mně dojem, že to je něco strašně specifického a úžasného.
Sweet Potato ja myslela, ze ionicera mela zlatnictvi (ale to jsem si mozna vysnila).
Lightshadow (ta s tetovanim ve vystrihu) mela mimino a nejak si stezovala, ze bydli v dome s tchyni a svagrem a ze ma malo soukromi
ale nekdo ji asi vynadal, ze oni tam byli prvni a maji pravo chodit na zahradu a tak (mam pocit, ze ji to vadilo).
Candance taky mam dojem, ze mela nejakou prodejnu sperku.
Candance jo na to si taky vzpominam. nekdo ji tam serval ze ma drzet pusu a soupat nohama kdyz bydli u rodicu prestoze ten dum jim nepatril, oni bydleli u syna a zvali si tam navstevy atp
viktorka_od splavu nekdo,Giulietta.![]()
viktorka_od splavu jj, patril tomu jejimu priteli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí