"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:17

Mutziputzi no presne to mi vrtalo hlavou! jak, jestli vubec, byste vzpominaly na me

49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:19

MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:25

viktorka_od splavu Ta po mně šla Benyka hele, to sem mohla psát, že sem zachránila jednorožce a už tam byla, pak měla jednu kamarádku štěknu, kterou jsem označila za jejího rotvajlera a ta si ho pak dala jako avatar, ale jméno nedam. Já mam strašnou paměť. ale s tou Vandou, kdysi jsem s ní měla spor o tom, že tvrdila, že jít na VŠ je nesmysl, že ten plat co si za těch 6 let po maturitě praxí vydřeš už jako vysokoškolák nikdy nedohoníš, že je fakt nesmysl na vejšku chodit a uběhlo pár měsíců a vybírala školu na kterou pude dálkově, tam mě to znejistělo na druhou která jste která))

49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:29

Mutziputzi tjo todle je mi teda hodne nazorove vzdaleny, to nevim co te k tomu vede?me to mrzi ze jsem nedodelala skolu. ale uz na to fakt nemam bohuzel

20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:31

viktorka_od splavu Jsou takoví a je jich dosti, co vlastní nedostatky a selhání přetransformovávaj na svoje benefity, pokud tomu sami věří, budiž jim to přáno

49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:36

Mutziputzi chmchm abych se nad sebou zamyslela.. uz vim! ze mam vetsi prdel nez prsa to je vyznamny benefit, jelikoz se v sedle neprevazuju!;-))

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:50

Mutziputzi vysoka skola zivota, na to si taky pamatuju! 

20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 08:59

Lilly_Ku No ale pak právě psala, že někam chodí už nebo něco, já jsem vznesla dotaz kdy se to zlomilo a Vanda mi vyčinila co to melu a vo co mi de

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:01

Mutziputzi no presne to mi vrtalo hlavou! jak, jestli vubec, byste vzpominaly na me

​Jo, to mě taky napadlo :-D

Jinak ten spor o studium si pamatuju taky, ale aktéry teda už vůbec, Vandu mám spojenou jen s tím jejím dilematem ohledně dítěte a manžela....

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:09
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Ta po mně šla Benyka hele, to sem mohla psát, že sem zachránila jednorožce a už tam byla, pak měla jednu kamarádku štěknu, kterou jsem označila za jejího rotvajlera a ta si ho pak dala jako avatar, ale jméno nedam. Já mam strašnou paměť. ale s tou Vandou, kdysi jsem s ní měla spor o tom, že tvrdila, že jít na VŠ je nesmysl, že ten plat co si za těch 6 let po maturitě praxí vydřeš už jako vysokoškolák nikdy nedohoníš, že je fakt nesmysl na vejšku chodit a uběhlo pár měsíců a vybírala školu na kterou pude dálkově, tam mě to znejistělo na druhou která jste která))

​svym zpusobem mohla mit i pravdu. Jako VS muzes nastoupit i za vic a nic dohanet netreba  

20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:21

jinx Ale jo, ona měla navíc takovej ten styl Ty si nemyslíš že mam pravdu? No tak to seš ale debil! 

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:38

Mutziputzi jo, tohle je presne argumentace blaheho casu sousedu z chalupy, kteri taky povazovali vysokou skolu za ztratu casu a lidi, co tam chodej, za debily, protoze prece uz muzou bouchat kacky.

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:45

Já jsem taky ráda četla stric a Danielu z Itálie, a Giullieta byla asi jediná, kterou bych poznala stylem. Kam se poděla Jehelníček? Byla ve vařícím vlákně.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 09:57

Marbuša Jehelníček se odstěhovala do svých milovaný Krušných hor, přestala šít medvědy, měla v plánu soustředit se jen na psaní nové knihy. Tak doufám, že tomu tak je a je vše ok. 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:00

nolita Právě, že se nevědělo, co prodává, držela to v tajnosti. Podařilo se jí vzbudit asi nejen ve mně dojem, že to je něco strašně specifického a úžasného.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:05

Sweet Potato ja myslela, ze ionicera mela zlatnictvi (ale to jsem si mozna vysnila).

Lightshadow (ta s tetovanim ve vystrihu) mela mimino a nejak si stezovala, ze bydli v dome s tchyni a svagrem a ze ma malo soukromi

ale nekdo ji asi vynadal, ze oni tam byli prvni a maji pravo chodit na zahradu a tak (mam pocit, ze ji to vadilo).

Online Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:08

Candance taky mam dojem, ze mela nejakou prodejnu sperku.

49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:11

Candance jo na to si taky vzpominam. nekdo ji tam serval ze ma drzet pusu a soupat nohama kdyz bydli u rodicu prestoze ten dum jim nepatril, oni bydleli u syna a zvali si tam navstevy atp

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:12

viktorka_od splavu nekdo,Giulietta.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:13

viktorka_od splavu jj, patril tomu jejimu priteli...