"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:47
Reakce na Sweet Potato:

slniecko Však ručně šitých medvědů jsou mraky. Tihle by byli zase jiní. Nebo může dělat třeba králíčky.

​Toto som potrebovala počuť.

Skôr išlo o ten nápad zo zbehnutých svetrov recyklovať.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 10:56

Sweet Potato jj šátková kauza mi zní povědomě :-) 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:01
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Ta po mně šla Benyka hele, to sem mohla psát, že sem zachránila jednorožce a už tam byla, pak měla jednu kamarádku štěknu, kterou jsem označila za jejího rotvajlera a ta si ho pak dala jako avatar, ale jméno nedam. 

​idajda! Rotvajler s pampeliškou v čuni, jo jo. :)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:07

Tak rena mi uvizla na nehtama docela dost :-) si teda taky pamatuju kazdou blbost...

Matka a babicka roku s "detma ve trech statech unie" (cituju), coz teda znamena cesko, slovensko a rakousko. Jinak teda v jejich prispevcich se vyskytovaly dost casto nesrovnalosti, takze pak jsem uz vsechno delila dvema. Ze je veterinarka dojem vyvolavala, nicmene to nikdy nepotvrdila ani na primy dotaz (nekolikrat ten doraz padl ev. dotaz na nejakej problem ohledne zvirete), spis mam pocit ze meli nejakou zemedelskou vyrobu (farmu, polnosti...)

Po nekterejch uzivatelkach sla jak slepice po chroustovi napric vlakny

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:07

Karoleena A jo, do dopr*ele si du koupit lecitin nebo ginkgo bilobu nebo co je to na tu paměť!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:09

Mutziputzi ale vzpomenout si ktery z nich, ze? kup voboji!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:14

moora To já zas nabyla dojmu, že je veterinární sestra nebo prostě jinej druh pracovníka v rámci veterinární kliniky. O veterinářích mluvila hodně, ale vždycky spíš ve smyslu, že to jsou její kolegové, ne že by sama byla, plus k tomu všelijaký historky o tom, jak to na klinice chodí... ale kdoví. 

Šišmarja, já už jen čekám, kdy sem někdo z nich nahlídne a pak to dostanem strašně sežrat. :D

20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:14

viktorka_od splavu Já už toho do sebe asi víc nenarvu, Superelixir, kolagen, lněnej olej + Omega 3, aloe vera sirup...asi zůstanu s krátkou pamětí, ale jinak svěží

20970 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:20

viktorka_od splavu to by člověk nežral nic brát tohle vážně, prostatu myslim nemam, tak počkam až to zas přehodnotí

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:23

moora Té se hodilo kdejaké téma,aby mohla vystavit na odiv svou jedinečnost.Péči o rodiče,své,manželovy,nevlatní, děti,k nimž jezdila s plnými zavazadly proviantu,manželovi kupovala baráky,vnučkám skvělé luxusní dovolené...To by mi ani nevadilo,byla Brouk Pytlík,tomu jsem se mohla smát. Mě popuzovala urážkama lidí,kteří "na to nemaj" a jiným,u kterých cítila,že maj,těm podkuřovala.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:36

rozarka jj, a keď šla navštíviť deti a priviezla im kufre plné proviantu, tak ostávala v nejakom inom byte. Si pamätám ako sa raz sťažovala, že nemá čo jesť, lebo prišla neskoro večer a chladnička prázdna. To si pamätám, že som vtedy uvažovala, že si neviem predstaviť, že mi mama príde na návštevu a ja ju nechám v studenom prázdnom byte o hlade.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:41

rozarka Skvěle shrnuto. Mně párkrát pochválila, heč, tak hezky blahosklonně. 

Karoleena No cococo, nostalgicky vzpomínáme na staré známé. 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:44

No vy jste se rozjely, chudák Rena.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:45

rozarka moje tchyne k nam taky porad taha nejaky proviant a dava to na obdiv. Blbe je, ze mi o to nestojime a je to smutne ale vetsinu vyhodime.

Mne u RL zaujalo, ze koupila do obou rodin (?snacham?) kartacek na spary do koupelny, protoze se ji osvedcil. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:55

Sweet Potato prosím Ťa, aký má Jehelníček nich na Fleri? Prezerám mejly s novinkami a nič ma zatiaľ nepraštilo do očí .

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:56
Reakce na Candance:

Mne u RL zaujalo, ze koupila do obou rodin (?snacham?) kartacek na spary do koupelny, protoze se ji osvedcil. 

​Budem hádať...boli zase nevďačné ...?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 11:57
Reakce na Candance:

rozarka moje tchyne k nam taky porad taha nejaky proviant a dava to na obdiv. Blbe je, ze mi o to nestojime a je to smutne ale vetsinu vyhodime.

​Neriešiť, ona si urobí dobre tým "dávaním na odiv" a Vy to môžete odviezť hneď po odchode do najbližšieho útulku pre bezdomovcov. Win-win.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:00

moora Hele, jestli byla přímo veterinářka nevím, ale rozhodně vyhlašovala, že veterinu vlastní, mluvila o zaměstnancích atd. V podstatě my lezly na nervy jenom tyhle dvě s Giullietou, ostatní se dalo, asi to je i o frekvenci výskytu  

A pak ještě ta hogofogo právnička, prsa pětky, blond vlasy do pasu, cop tlustý jako ruka, profesionální tanečnice, celé dny v kašmíru, hedvábí a podpatcích, co nemohla sehnat odpovídajícího chlapa. To bylo taky otravný.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 12:00

Wow, no takhle dlouhá reminiscence si už zaslouží i vlastní soundtrack.

https://youtu.be/KSA4bEcNUjU