"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 13:59

Grizzlin Přesně tak. 

Mně chybí kromě mnoha jmenovaných motorkářka nanjua a pak ta Tereza, co nebyla TeaTereza a žila někde na severu. Protože měla taky dobrý modely.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 14:43

No a pak že Karja  si vede deníček. My si pamatujeme všechny všechno i bez ní A navíc mi teprve teď došlo, že už to tady a předtím vedle vlastně sleduju strašnou spoustu let! 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 14:46

Aranel 

TerezaFin

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 15:00

Tak Betty jo 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 15:07

A meduza GorgonaM  

A pak ta medicka, zaboha si nemuzu vzpomenout na nick, vysoka dlouhy tmavy vlasy, cervena pusa a byla podobna Rose ze serialu Doktorka z Dixie, ta byla taky moc sympaticka

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 15:11

moora od GorgonyM mám recept na nejlepší kynutej koláč s drobenkou!!!!

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 15:15

moora eloise? nebo tak nějak? Tatínek byl optik.

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 15:20

brrr elouzie.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 16:33

Allysa :-D:-D Hihi, přesně, jen si povšimněte, že se místní debaty neúčastnim, než mě zase někdo nařkne, že jsem někoho vyštípala!:-D.

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:32
Reakce na continuity:

Grizzlin Sekhmet opravdu měla blond vlasy do pasu a s tancem jsem to pochopila tak, ze chodila do nějakého souboru než žeby ji to živilo. Jo a byla právnicka.

​Jo, to já vím. Myslím, že říkala něco o břišních tancích a tuším i lukostřelbě. To jí věřím, koneckonců dala se jenoduše dohledat (ehm čirou náhodou jsem na ní narazila, samozřejmě ). Spíše šlo o ty její zážitky a historky. Ale já proti ní nic nemám, přiíjemně se to četlo. Některé její příspěvky mám v pomyslném žebříčku top oblíbbených na MP.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:34

MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))

​Ja vim, ja si u vas skepticismus vuci doktorum - a psychologum  - taky dobre vybavuju! Ale slevove karty vam snad nevadi!? 

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:37

Grizzlin tak ona opravdu uměla psát, stejně jako Lola a jiní.

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:41

A ještě zmíním jednu, snad ji tu nikdo neuváděl. Řešila vždycky vlasové problémy, Ghost B.C. - to mě celkem bavilo

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:45

Grizzlin A podvazky! Vedela toho o nich hodne, par jejich prispevku jsem si ulozila v pripade, ze bych se nekdy konecne odhodlala! Psala dobre...

Offline Grizzlin
121 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:48

MP Marge Jojo, měla takový roztomile potrhlý styl.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 17:53
Reakce na MP Marge:

​Ja vim, ja si u vas skepticismus vuci doktorum - a psychologum  - taky dobre vybavuju! Ale slevove karty vam snad nevadi!? 

​eee... no tak uplně je nevyhledávám

mě spíš než skepticismus, ke kterýmu mám blízko (a říkám tomu teda že jsem realista:-)) trošku překvapuje to množství nešťastných náhod a smůly která se některým lidem lepí na paty - a já vůbec nemyslím že si to nějak vymýšlejí, pokud benyka psala že jí během roku popraskají doma všechny žárovky klidně tomu věřím. nebo že amun furt obtěžujou nějací chlapi atp atp.. jen si říkám jestli se to třeba u nich koncentruje a jiní místo toho mají štěstí, nebo že si toho třeba vlastně nevšímáme a máme to přitom podobný, jen to tak nežerem. fakt nevím

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 18:00

viktorka_od splavu Hele, mne presne tohle vrta v hlave taky!!! 

Ale na odpoved jsem jeste neprisla...  Jedine si rikam, ze nekteri lide, jak uz tak ocekavaji to nejhorsi, to k sobe proste pritahuji. 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 18:08
Reakce na Grizzlin:

A ještě zmíním jednu, snad ji tu nikdo neuváděl. Řešila vždycky vlasové problémy, Ghost B.C. - to mě celkem bavilo

​A byla odbornice na Lidskou stonožku. To bavilo zase me. Pak vetsinou prilitla nejaka pekelnice a poslala nas s tim do pr..

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 18:29

viktorka_od splavu A kde stojíš na eskalátoru?!

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 18:34

Netusila som,co spusti moja otazka o paktofonika. Len som si spomenula,ze so  videla nejake fotky @teaterezy na fb "dnes nosim"