Grizzlin Přesně tak. ![]()
Mně chybí kromě mnoha jmenovaných motorkářka nanjua a pak ta Tereza, co nebyla TeaTereza a žila někde na severu. Protože měla taky dobrý modely.
Grizzlin Přesně tak. ![]()
Mně chybí kromě mnoha jmenovaných motorkářka nanjua a pak ta Tereza, co nebyla TeaTereza a žila někde na severu. Protože měla taky dobrý modely.
No a pak že Karja si vede deníček. My si pamatujeme všechny všechno i bez ní
A navíc mi teprve teď došlo, že už to tady a předtím vedle vlastně sleduju strašnou spoustu let!
TerezaFin
Tak Betty jo ![]()
A meduza GorgonaM
A pak ta medicka, zaboha si nemuzu vzpomenout na nick, vysoka dlouhy tmavy vlasy, cervena pusa a byla podobna Rose ze serialu Doktorka z Dixie, ta byla taky moc sympaticka
moora od GorgonyM mám recept na nejlepší kynutej koláč s drobenkou!!!!![]()
moora eloise? nebo tak nějak? Tatínek byl optik.
brrr elouzie.
Allysa :-D:-D Hihi, přesně, jen si povšimněte, že se místní debaty neúčastnim, než mě zase někdo nařkne, že jsem někoho vyštípala!:-D.
Grizzlin Sekhmet opravdu měla blond vlasy do pasu a s tancem jsem to pochopila tak, ze chodila do nějakého souboru než žeby ji to živilo. Jo a byla právnicka.
Jo, to já vím. Myslím, že říkala něco o břišních tancích a tuším i lukostřelbě. To jí věřím, koneckonců dala se jenoduše dohledat (ehm čirou náhodou jsem na ní narazila, samozřejmě
). Spíše šlo o ty její zážitky a historky. Ale já proti ní nic nemám, přiíjemně se to četlo. Některé její příspěvky mám v pomyslném žebříčku top oblíbbených na MP.
MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))
Ja vim, ja si u vas skepticismus vuci doktorum - a psychologum
- taky dobre vybavuju! Ale slevove karty vam snad nevadi!? ![]()
Grizzlin tak ona opravdu uměla psát, stejně jako Lola a jiní.
A ještě zmíním jednu, snad ji tu nikdo neuváděl. Řešila vždycky vlasové problémy, Ghost B.C. - to mě celkem bavilo
Grizzlin A podvazky! Vedela toho o nich hodne, par jejich prispevku jsem si ulozila v pripade, ze bych se nekdy konecne odhodlala! Psala dobre...
MP Marge
Jojo, měla takový roztomile potrhlý styl.
Ja vim, ja si u vas skepticismus vuci doktorum - a psychologum
- taky dobre vybavuju! Ale slevove karty vam snad nevadi!?
eee... no tak uplně je nevyhledávám![]()
mě spíš než skepticismus, ke kterýmu mám blízko (a říkám tomu teda že jsem realista:-)) trošku překvapuje to množství nešťastných náhod a smůly která se některým lidem lepí na paty - a já vůbec nemyslím že si to nějak vymýšlejí, pokud benyka psala že jí během roku popraskají doma všechny žárovky klidně tomu věřím. nebo že amun furt obtěžujou nějací chlapi atp atp.. jen si říkám jestli se to třeba u nich koncentruje a jiní místo toho mají štěstí, nebo že si toho třeba vlastně nevšímáme a máme to přitom podobný, jen to tak nežerem. fakt nevím
viktorka_od splavu Hele, mne presne tohle vrta v hlave taky!!! ![]()
Ale na odpoved jsem jeste neprisla...
Jedine si rikam, ze nekteri lide, jak uz tak ocekavaji to nejhorsi, to k sobe proste pritahuji.
A ještě zmíním jednu, snad ji tu nikdo neuváděl. Řešila vždycky vlasové problémy, Ghost B.C. - to mě celkem bavilo
A byla odbornice na Lidskou stonožku.
To bavilo zase me. Pak vetsinou prilitla nejaka pekelnice a poslala nas s tim do pr..![]()
viktorka_od splavu A kde stojíš na eskalátoru?!
Netusila som,co spusti moja otazka o paktofonika. Len som si spomenula,ze so videla nejake fotky @teaterezy na fb "dnes nosim"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.