MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))
Jezis neee prosimte, hrozne otravny!!
MP Marge nahodou minimalne pod pulku benycinych pripevku bych se mohla podepsat, myslim ze az budu v duchodu, doziju-li se, dozenu a predhonim:-))
Jezis neee prosimte, hrozne otravny!!
Ja nemam pamet na jmena, ale spousta lidi co byvalo na MP by bylo fajn cist. Skoda. Reinkarnace me miji, jak se na poctivou blondynu slusi, pokud to nekdo neobjasni, nemam sajna.
Taky by me zajimalo kdy dostanem cocku, zatim cajk se zda :)
pecka Tak ted jsme vsichni na FB na "dnes nosim" ![]()
Setare
Pravda.
Setare som videla jednu fotku a rozmyslala som,kde som ju uz videla
Edit:je to tam (fb) vyzivne,vsak? ![]()
po Ghost_BC se mi styska! Stacilo zminit Lidskou stonozku a uz tam byla;)
Tady vytahujete pekelný nebožky, ale třeba whiskas kde mame??
pecka hahá, už se poctivě probírám tím webem DayByMe, jak mě tento zdroj zábavy mohl minout! :D
no kdo me nasmeruje, sup sup, nevim, jestli jsem na te spravne, nodro bily logo??
Jé, a pomatujete někdo příběh, kdy dal někdo fotku sekáčového úlovku, šátku od Prady, a Rena v něm z té fotky naprosto přesně poznala svůj, který před časem dala někam na charitu?
chacha, já se přiznám, že jsem byla v sekáči včera, a podezřívám je, že tam měli šaty, které jsem dala na charitu před pár lety já (nebyly teda prada, ani chanel...
).
0zero7 Seš správně!
Jiná Realita No mně se to stalo ale doopravdy, kdysi býval v Brně takovej jakoževýběrovej sekáč a v tom jsem objevila svoje šaty, sukni a halenku, který jsem vyhodila do kontejneru na textil. Ono to bylo vcelku pochopitelný, ty kontejnery patřily firmě, co provozovala x poboček sekáčů včetně toho výběrovýho, ale to prvotní překvapení (a vlastně i druhotný, když jsem zjistila, jaká je na těch věcech cenovka)... :)
tak zase na druhou stranu co s tím...hedvábný šátek ani šaty asi ti potřební neocení, pokud výnos z prodeje pak jde opravdu na pomoc, přijde mi to ok.
Karoleena presne z toho duvodu odmitam davat veci do tech kontejneru! Nechci aby to pak nekdo kupoval. Radsi to sbalim do tasky a postavim u nas pred barak a do 10 minut je to pryc. Hezky, nenoseny veci nosim do prace, kde se rozeberou...
711990 urobila som to podobne-nenosene topanky a oblecenie som zobrala kolegyniam do prace,prip.dala znamym.Nosene veci,no stale v dobrom stave,som zobrala do spolku,ktory poskytuje veci socialne slabsim ludom.
711990 teda tady to dávání tašek s věcma nebo věcí někam (kam nepatřej), s přesvedčením, že je to bezva a někdo si to tam vezme..no, u nás to taky někdo dělá, pravidelně sou ty věci rozložený na lavičce, pak zmoknou a pak je někdo vyhodí do kontejneru, a je to tam furt hnusný. Úplně vidím, jak prochází někdo, koho to už taky sere, bere tvou tašku a hází jí do popelnice. Úplně nechápu, proč je problém s tím kupováním?
Tady vytahujete pekelný nebožky, ale třeba whiskas kde mame??
Asi nekde shani boty ![]()
A navrhuju tohle vlakno prejmenovat minimalne na Drbarnu!
Ounz vadi mi, ze se to tvari jako charita a ve skutecnosti to pak nekde prodavaj. Btw presne me napadlo, jestli to nekonci v popelnici, takze jsem to zpocatku dost cekovala, abych nedelala bordel. A stalo se to vsehovsudy jednou, ze ty hadry nekdo rozhrabal a ja je pak soupla do popelnice. Jsem si ale dost jista, ze to nekdo odnasi. A asi to tak funguje vsude. Likvidovali jsme byt po dedovi a par veci jsme vyhazovali do beznyho odpadu a stacila chvile, nez tam dorazil pan, ktery to bral ven a odnasel si to...
viktorka_od splavu A kde stojíš na eskalátoru?!
Ale viktorka je z Brna, tam tohle nejezdi! Vsak nas Mutzi pravidelne informuje o tom, jak to tam vypada.
Karja sem v Brne zatim jeste nebyla, mam pred sebou jeste hodne velkejch veci!
Ounz U nás v ulici se tohle teda dělá docela běžně, nejen s oblečením a botama, ale třeba i s knížkama a drobnostma do domácnosti, starším nádobím, atd. Jsou tady takový zídky přímo u popelnic, věci se postaví na ni, že by se někde něco jenom trochu delší dobu válelo, moklo, bylo roztahaný, to jsem nikdy neviděla, fakt. Pár knížek už jsem si takhle i odnesla domů, přijde mi to milý. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.