"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:37

711990 Jasne, to se rozebira. Ja to vocumuju taky, pritel me teda brzdi, ale to je proste zpetna recyklace. Pak po chvili to lidi hodej do popelnice. Minule jsem si vobhlidla u kontejneru nejakej vobraz, uz jsem byla rozhodnuta, ze pro nej jdu a nekdo me predbehl. Kabelky jsem taky praskla na popelnice a do odpoledne tam nebyly.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:38

#Mutziputzi Ja vim, prave ocenuju tu pripravu! To bude dovolenka jak lusk!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 21:43

711990 no,já to teda dávám do kontejneru, na kterým je jasně dáno,že recyklace a prodej a event. ekologická likvidace, jako charita se to netváří.i kdyby jo a prodali to a peníze pak použili, noaco? Já jim to určovat nebudu. Prostě nemám ráda tady to odkládání věcí někde. ‘Vonsitoněkdo vezme’ a ve skutečnosti se s tím nechci mazat a zabejvat. Ale tak asi to máš osvědčený, těch deset minut.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:14

Ounz tady bu=y te svihlo, naprosto bezne se takhle davaj veci ven, nabytek televize, i matrace nekdy (ja svou starou ted v soboty zavezla na recyklaci teda). Knizky. Dala jsem ven stary birky co jsem si koupila stejny novy a fuc byly druhej den. Ale je fakt, ze lidi jsou na to tady zvykli, o vikendu je spousta garage sale nebo to vyskladaj vsechno zadara pred barak.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:16

0zero7 u nas taky, v nasem dome na to mame primo specialni misto v takovym vyklenku hned vedle dveri.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 22:25
Reakce na Mutziputzi:

Tady vytahujete pekelný nebožky, ale třeba whiskas kde mame??

​Ta tu není, neboť tuší, že mi nesmí na oči, poniváč jsem si kvůlivá ní zas koupila kabelku!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 23:28

No a jak to teda je? Kdyz se hodi veci do kontejnery charity, tak predpokladam, ze to nejak protridi, co jeste jo a co je na vyhozeni a pak neco delaji s tim pouzitelnym - davaji to snad soukromym sekacum zadarmo? Je pravda, ze charita zase tolik hadru nepotrebuje, ale penize na neco jinyho se ji hodi, takze ze me ok, pokud to prodavaji co ja vim, po kilech a penize pak pouzijou na neco jinyho s charitou spojenyho. 

Jako je mi jasny, ze si na tom zrejme kdekdo snazi namastit kapsu, ale doufam, ze u kontejneru treba cervenyho krize to alespon nejak funguje.

Pokud charita shani obleceni, tak to vetsinou bejvaji kabaty a zimni boty. 

0zero7 Vy tam snad nemate HOA nebo co!!? U nas se to teda taky dava pred barak, ale je to povoleny jenom den pred svozem, aby to tam netrcelo dlouho a treba v desti. 

Jinak to tady lidi hazej na FB a pokud je to zadarmo, vzdycky se najde nekdo, kdo si to vyzvedne. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. ledna 2018 23:47

pecka No co myslis, ze budu delat vecer!?  zatim jsem to jenom tak zbezne prolitla, ale z nekterych fotek mam pocit, ze slecny neukazujou primarne co nosi, ale spis sebe. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 06:20

0zero7 jeskovy voka  

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 09:46

Karja hahahah zive te vidim jak se peres u popelnic vo obraz:D:D:D 

Offline Potrefenáhusa
38917 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:08

711990 já jsem tu tašku taky párkrát postavila k popelnicím, ale přesně to skončilo těma rozhrabanýma šatama poházenýma v dešti kolem popelnic, který už se pak fakt nehodí k ničemu jinýmu než ke shrábnutí do směsnýho odpadu, takže se snažím to buď poslat dál po známých nebo to hážu do kontejnerů na oblečení s tím, že je mi prostě jedno, co s tím kdo udělá.

jinak v domě máme recyklační parapet na chodbě v přízemí :-)

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:19

Potrefenáhusa recyklacni parapet je super napad!:) 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:39

U nas na kontejneru je napsano, ze neco pouziji na charitu a neco preprodaji pres ty sekace. Takze zrovna tohle mi nevadi. U nas se obnosene detske boty davaji k jedne popelnici. Bud si je nekdo vezme, nebo je pak popeleri odvezou. Libi se mi rycyklacni parapet . Ja zavedla jen recyklacni bednu na casopisy. To k me radosti funguje. 

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 10:58

U nas zavedli knihobudku. Docela velikej zajem o ni je.

Offline stes
9311 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:13

Že se ještě vracím k debatách o zmizelých z MP - jaký důvod vede k tomu, že najednou začnu vystupovat jako někdo jiný? Např. Brunhilda alias Paris??? Protože styl je naprosto stejný, takže se nemůže vydávat za novou...nějak to nechápu. Pokud jí tedy admin nevyškrt. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:17

barbucha u nas mame takovou knihovnu v praci. Predem ji nekdo naplnil par knizkama a uz se tam mnozi. Navic je mi sympaticky, ze v ruznejch jazycich:) 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:17

barbucha Knihobudka mne zajímá. Jak je většinou zaplněná, je spíš prázdná nebo přetéká? Chtěla bych rozdat několik banánových krabic knih, tak uvažuju o pražských knihobudkách.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:26

Emi U nas spis prazdna. Vybiraji ji bezdomovci, kteri knihy prodavaji do antikvariatu. Nevadi mi, ze si privydelaji, ale neodpovida to puvodnimu napadu soused sousedovi. 

Offline tv
4254 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:29

stes Myslim, ze pokud pozadas o smazani, tak uz nemuzes mit stejny nick. A asi nechtela byt Brunhilde 2, tak proste vymyslela neco jineho.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 11:32
Reakce na Sweet Potato:

viktorka_od splavu A kde stojíš na eskalátoru?!

​behaaaam vlevo pochopitelne