nolita Děkuju, zkusím to zítra prozkoumat. Mám doma 3 malé krabice z první várky, co jsem si už dovezla, to by se mohlo vejít i do malé knihovny.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato no samo
duchodcove stoji ukaznene vpravo a neprekazi produktivnimu obyvatelstvu!![]()
viktorka_od splavu Důchodcové snad bydlí jen slušně na sídlištích a do metra v centru vůbec nelezou? Pochopitelně i ostatní mhd jezdí jen mimo špičku a nepřekáží?!!!
Potrefenáhusa
A nedejpámbu s kufrem!
Sweet Potato Takže z toho vyplývá, že největší zlo je důchodce s pojízdnou taškou na kolečkách!
Karja A hned po něm matka s kočárem, zlovolně se cpoucí ve špičce do tramvaje, navíc zadarmo, tak bacha!
Sweet Potato Ne, samozřejmě budu chodit jen na hřiště a na polikliniku. Na polikliniku od 10-14 hod s duchodcema, at v čekárně nezavázim pracujícím.
0zero7 říkáš, že si vyberu, jo
tak já to zvážim..
Mutziputzi Hlásím docházku. Měla jsem v práci nějaké šibeniční termíny (a doma také ...). Teď bude ovšem makačka všechno dočítat. Chtělo by to nějakou svodku
. A je milé, že sis na mě vzpomněla, jsem dojata.![]()
whiskas Vime jak jsem vseobjimajici prece![]()
Mutziputzi Právě proto. ![]()
whiskas viktorka_od splavu Já vám dám svodku, já už jsem polistopadová generace, my už používáme modernější termíny, nevim teda jaký, mám vygumovanej mozek, ale určitě to bude něco z english! A nestíhám to tady. Nicméně souhrn je, že tvůj otec je tvůj bratr, který byl dříve sestrou registrovaná na MP a třikrát změnila nick, takže bacha! A má obchod nebo veterinu, to je hlavní pojítko.
Karja myslim ze ma butik s oblecky na miniprasatka!![]()
Karja Ergo kladívko je svůj vlastní dědeček.
viktorka_od splavu Takže v rámci profesionalizace místní komunity v prověřování nepřítomných je nutné, aby každá uživatelka pořídila miniprase.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí