"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 999
19832 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:48

0zero7 Určitě Kampa :-). Na české jídlo to budete mít blízko do Lokálu U Bílé kuželky u Karlova mostu, kousek je to i do sympatické hospůdky http://umagistrakelly.cz/ - výborné jídlo, stejní majitelé a trochu jiný koncept http://stmartin.cz zase vynikající jídlo za dobré ceny. Pěšky dojdete i do dražší https://lafinestra.lacollezione.cz. Trochu z ruky už je Parlour bar v Krakovské, ale taxíkem v pohodě.

A uplně blízko to budete mít do Bluelightu, to je taková malostranská klasika, bar, trochu pajzl, ale pořád se tam chodí :-).

Teď jsem si ješte přečetla, že jsi odborník na dobré pití, tak to radši ten Parlour než Bluelight :-).

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:59

999 Super, dekuji. Bluelight roky vlastnila jedna znama :) ale uz jsem byla skroro emigrant tehdy, myslim, takze jsem tam moc nenachodila.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:02

0zero7 Já jsem sice dámička, ale občas se mi do Bluelightu spadnout podaří .

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:06

999 Bacha, neni pajzl jako pajz. Nektere jsou velmi sarmantni, ja to obcas i vyhledavam. Takovej dobrej hole in a wall bar, to clovek jen tak nenajde. Za me cajk

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:13

Noren nebylas náhodou dnes v hospodě u Jindřišské věže? :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:25

999 , zkusila jsem ted nedavno cestou z italstiny ten st. martin, protoze chodim kolem a bohuzel nic moc, musim rict, byla jsem zklamana. Nebo jako jidlo ok, ale prislo mi to proste dost prumer a zima jak v psirne, dost nepohodlne. 

Offline pecka
6200 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:26

Lilly_Ku @Victoria díky za tipy.Mam jedny čierne členkové čižmy v štýle monk shoes na zimu.A niečo takéto na prechodné obdobie by sa mi hodilo.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:27

999 , jo ale ten Parlour potvrzuji, fajn, ze se chytli a ze doby, kdy nemeli na elektrinu jsou pryc. Zaslouzi si to  (ikdyz silenstvi me teda neoslovilo - prumerny drink pro nadprumerny podnik) 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:35

Se mi tady rozepiste, ja si budu delat poznamky :)

jinx pohodlnost je dulezity faktor!

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:36

jinx Tak to mě mrzí :-(. Já tam jím často a nikdy jsem nebyla zklamaná. Jsou i dost vysoko na Tripadvisor a cizinci se jim tam vracejí. Ale taky si tam někdy jdu otočit kolečkem u topení :-). Pokud chodíš kolem, dej jim ještě šanci až otevřou zahrádku. Tam je to moc fajn. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:38

999 , hele uplne v pohode, taky ja jsem rozmlsana, az to pekne neni  ok, dam tomu pul roku a druhou sanci. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:01

Dočítala som toto vlákno a debata o užívateľoch z MP ma celkom pobavila. Mne utkvel v pamäti jeden užívateľ, tuším pracoval v Rock point. Sťažovala som si, že mi vadí ak pri kabínkach nieje miesto na vyskúšané oblečenie, že ho snáď nebudem sama rozvešiavať po predajni a dostala som od neho vynadané že presne takýchto zákazníkov ktorí si po sebe nevedia upratať neznáša :D Lol, som sa vtedy dosť pobavila. Nepamätám si jeho meno. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:09

paktofonika To je ten jak sbíral ramínka ne? LCH nebo tak nějak

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:15
Reakce na bram:

Noren nebylas náhodou dnes v hospodě u Jindřišské věže? :)

​No, náhodou byla A zrovna včera jsem zaspala a hodila jsem na sebe, co mi zrovna přišlo pod ruku...asi si budu muset začít dávat pozor, jeden nikdy neví

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:21

Mutziputzi No som dobrá, našla som to. Naštastie ho niekto citoval lebo jeho príspevky sú zmazané. 

LCH píše:
paktofonika No, mne děsí, že potkávám právě ženy, s takovým názorem, který jste shrnula o pár řádek výše a jsou z SK, to vše sedí. Ano, potkáváme vás a musíme obsloužit. Jeden kolega pronesl, že prodavač je v podobné roli, jako prostitutka - se zákazníkem to může být prima, nebo hotové peklo. Ovšem toto ještě nikdy nikdo nevyřešil, a těžko se tak někdy stane.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:23

paktofonika čože? ten úbohý predavač nás musí obslúžiť??? dúfam, že si sa mu za to ospravedlnila

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:23

betsey A ešte.

LCH píše:
 Nevím, máme prodejnu 550m2 a neviděl jsem, že by byl problém dát na pult, do ruky, případně na věšák ty dvě tři věci, většinou nenakupujete v hangáru a tam, kde to obrovské je, to odkládacími štendry řeší.

A chcela som sa len predviesť samozrejme 

Já vám nevím dámy. Opravdu u nás není problém to komukoliv z obsluhy dát do ruky, pověsit nazpět, nebo nechat při odchodech na těch 5 pultech co potkáte po pár krocích, štendry by tu dost omezovaly pohyb i komfort vašeho nákupu. Myslím, že to celé vzniklo poněkud na jiném základě, kdy se jedna z vás chtěla předvést a našla problémek.
Ten jed o potřebě mé dovolené, nebo to, že pro některé jsou mé postřehy mimo nechám být, jelikož se s tím asi opravdu nikam neposuneme. Klidně za sebou dělejte hromádky oděvů   

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:27
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:35

Noren tak to je dobrá náhoda. My jsme si s tchýní přisedly k vašemu stolu. :)

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:12

bram teda ale přisednout si ke stolu a vydržet to?

(leda by se člověk styděl před tchýní za: hele, nejseš Noren? Já jsem Bram...)