"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tina
6320 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:12

jinx Jsem barvoslepá?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:12

Cert vi,co to bylo, nebylo to spatny, ale aperol to jiste nebyl. Bylo to v hotelu v Amsterdamu, obsluhovala takova uz postarsi pani, ocividne vydesena, co jsem si to objednala...ale byla tak strasne mila, ze jsem se rozhodla nic nevracet a proste to vypit 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:13
Reakce na moninika:

Nikdy nevíte, kdy někoho z MP potkáte.  Svět je malý. @jinx a @nolita by mohly povídat

​O těch stejně všichni vědí, že to je jedna a tatáž osoba, pouze rozdvojená

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:14

Potrefenáhusa mám pocit, že se prostě jednou potkat někde musíme, podle IG se vždy mineme o tejden na nějakým výletním místě :-)

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:22
Reakce na moninika:

Nikdy nevíte, kdy někoho z MP potkáte.  Svět je malý. @jinx a @nolita by mohly povídat

​jako tohle mi přijde jedna z nejvtipnějších příhod, co jsem tu kdy četla :-))))

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:22

Vilemina no...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:22

Svět je malý a o náhody v něm není nouze :)

Btw s kým se dnes potkám na Depešácích? ;)

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:22

My chceme o víkendu na Blaníky, avizuji!

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:26

dzizisketa tam už jsme byli.

A kousek od Blaníku je zřícenina Šelmberk, tam se mi to taky líbilo

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:27
Reakce na Potrefenáhusa:

​jako tohle mi přijde jedna z nejvtipnějších příhod, co jsem tu kdy četla :-))))

​jo vtipny to je. Zvlastni je, ze ac jsem, pokud jde o veci jako intuice nebo proste takovy ten nejaky pocit, citliva asi jako prumerny parez, tak jsem v jednom okamziku (stala jsem s architektem v me budouci kuchyni a on mi chvalil boty nebo co) najednou mela asi na vterinu uplne hmataelny dojem, ze ta prodavajici je nekdo z mp. Na vterinu to uplne viselo ve vzduchu. Zvlastni. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:28

Potrefenáhusa ja kdyz vidim pejska rufickova stylu, hned se divam, zda nema jen jedno ocko. Uplne automaticky. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:43
Reakce na dzizisketa:

​O těch stejně všichni vědí, že to je jedna a tatáž osoba, pouze rozdvojená

​no jasně :-) a moninika musí rychle na oční a pro jistotu i k psychiatrovi 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 14:10

Potrefenáhusa pokud by mě někdo oslovil, tak by mi to nevadilo, i když nejsem zrovna seznamovací typ. Ale myslím, že kdybych potkala někoho já, tak bych se nehlásila.

Offline continuity
43199 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:19

dala jsem do spatneho vlakna, tak znovu a lepe:

prosim vas, chceme vyslat rodice do nejakeho welness hotelu, alespon 4* dobra kuchyn, idealne bufetova polopenze, vetsi bazen, aby se tam dalo trochu plavat (protiproud nic neresi) + sauna, nekde v miste, kde je neco na prochazky ne moc do kopce + moznost doobjednat nejake masaze nebo zabaly. Jizni Morava - Mikulov, Palava, Lednice a pod. nebo Jizni Cechy - J. Hradec, Tabor, Pisek, Hluboka. cena uplne nerozhoduje. diky za jakykoliv tip. chci to alespon na 7 dni, tak aby to stalo za to.

puvodne jsem mela vybrane lazne Trebon Aurora, to bylo idealni, ale segra ted vyzjistila, ze moji matku stresuje casovani procedur, navic chceme, aby meli moznost jit na vylet - nejake pamatky a to zrovna s procedurami v laznich slucitelne neni. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 23:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Jiná Realita no jako některý nicky jsou na tohle blbější než jiný

​NO, treba, hele nejses ta nula.. vis ne.. ta dvojitaaaa?

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 23:58
Reakce na Berta:

​asi blbý dotaz... ale s čím to má být? Protože jsem četla:

Odborná literatura se vzácně shoduje pouze v receptuře: stejným dílem gin, Campari Bitter a vermouth rosso do míchací sklenice, promíchat a nalít přes sítko do koktejlky, případně do viskovky naplněné kostkami ledu, tedy on the rocks. Co se týče ozdoby či vložky, konsensu dosaženo nikdy nebylo a asi nebude: Řez pomeranče nebo jen jeho kůry? Anebo závitek kůry citronu? A s dějinami je to ještě horší!

​@jinx me predbehla, klasicky se vetsina koktejlu micha s ledem v shakeru prave proto, aby se nemusely s ledem podavat, protoze led drink znehodnoti (naredi). Ty kde to v recepture je vetsinou serviruji s velkym kusem co taje pomaleji. Krom tech, kde je drt zakladem receptu, treba Mint Julep.

Proste dostat koktejl na kostickach ledu je peklo no :)

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 23:59

Berta btw, viskovky... to bude z nejake diskuse, ze jo

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 01. února 2018 00:00
Reakce na jinx:

Coz mi pripomnelo nejlepsi drink ever... to je aperol spritz 

​FUJ to nepij!!

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 01. února 2018 00:04

Zde jeden relevantni zaber z meho oblibeneho baru

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. února 2018 00:11

Ach, nech toho, začínám slintat a stýskat si po svém oblíbeném baru. Já teda bar testuju na oblíbených klasikách, třeba old-fashioned, jak to barman neumí pořádně namíchat, jde se dál.