jinx Jsem barvoslepá?![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Cert vi,co to bylo, nebylo to spatny, ale aperol to jiste nebyl
. Bylo to v hotelu v Amsterdamu, obsluhovala takova uz postarsi pani, ocividne vydesena, co jsem si to objednala...ale byla tak strasne mila, ze jsem se rozhodla nic nevracet a proste to vypit ![]()
Nikdy nevíte, kdy někoho z MP potkáte.
Svět je malý. @jinx a @nolita by mohly povídat
O těch stejně všichni vědí, že to je jedna a tatáž osoba, pouze rozdvojená ![]()
Potrefenáhusa mám pocit, že se prostě jednou potkat někde musíme, podle IG se vždy mineme o tejden na nějakým výletním místě :-)
Nikdy nevíte, kdy někoho z MP potkáte.
Svět je malý. @jinx a @nolita by mohly povídat
jako tohle mi přijde jedna z nejvtipnějších příhod, co jsem tu kdy četla :-))))
Vilemina no...![]()
Svět je malý a o náhody v něm není nouze :)
Btw s kým se dnes potkám na Depešácích? ;)
My chceme o víkendu na Blaníky, avizuji!
jako tohle mi přijde jedna z nejvtipnějších příhod, co jsem tu kdy četla :-))))
jo vtipny to je. Zvlastni je, ze ac jsem, pokud jde o veci jako intuice nebo proste takovy ten nejaky pocit, citliva asi jako prumerny parez, tak jsem v jednom okamziku (stala jsem s architektem v me budouci kuchyni a on mi chvalil boty nebo co) najednou mela asi na vterinu uplne hmataelny dojem, ze ta prodavajici je nekdo z mp. Na vterinu to uplne viselo ve vzduchu. Zvlastni.
Potrefenáhusa ja kdyz vidim pejska rufickova stylu, hned se divam, zda nema jen jedno ocko. Uplne automaticky. ![]()
O těch stejně všichni vědí, že to je jedna a tatáž osoba, pouze rozdvojená
no jasně :-) a moninika musí rychle na oční a pro jistotu i k psychiatrovi ![]()
Potrefenáhusa pokud by mě někdo oslovil, tak by mi to nevadilo, i když nejsem zrovna seznamovací typ. Ale myslím, že kdybych potkala někoho já, tak bych se nehlásila.
dala jsem do spatneho vlakna, tak znovu a lepe:
prosim vas, chceme vyslat rodice do nejakeho welness hotelu, alespon 4* dobra kuchyn, idealne bufetova polopenze, vetsi bazen, aby se tam dalo trochu plavat (protiproud nic neresi) + sauna, nekde v miste, kde je neco na prochazky ne moc do kopce + moznost doobjednat nejake masaze nebo zabaly. Jizni Morava - Mikulov, Palava, Lednice a pod. nebo Jizni Cechy - J. Hradec, Tabor, Pisek, Hluboka. cena uplne nerozhoduje. diky za jakykoliv tip. chci to alespon na 7 dni, tak aby to stalo za to.
puvodne jsem mela vybrane lazne Trebon Aurora, to bylo idealni, ale segra ted vyzjistila, ze moji matku stresuje casovani procedur, navic chceme, aby meli moznost jit na vylet - nejake pamatky a to zrovna s procedurami v laznich slucitelne neni.
Jiná Realita no jako některý nicky jsou na tohle blbější než jiný
NO, treba, hele nejses ta nula.. vis ne.. ta dvojitaaaa? ![]()
asi blbý dotaz... ale s čím to má být? Protože jsem četla:
Odborná literatura se vzácně shoduje pouze v receptuře: stejným dílem gin, Campari Bitter a vermouth rosso do míchací sklenice, promíchat a nalít přes sítko do koktejlky, případně do viskovky naplněné kostkami ledu, tedy on the rocks. Co se týče ozdoby či vložky, konsensu dosaženo nikdy nebylo a asi nebude: Řez pomeranče nebo jen jeho kůry? Anebo závitek kůry citronu? A s dějinami je to ještě horší!
@jinx me predbehla, klasicky se vetsina koktejlu micha s ledem v shakeru prave proto, aby se nemusely s ledem podavat, protoze led drink znehodnoti (naredi). Ty kde to v recepture je vetsinou serviruji s velkym kusem co taje pomaleji. Krom tech, kde je drt zakladem receptu, treba Mint Julep.
Proste dostat koktejl na kostickach ledu je peklo no :)
Berta btw, viskovky... to bude z nejake diskuse,
ze jo
Zde jeden relevantni zaber z meho oblibeneho baru 
Ach, nech toho, začínám slintat a stýskat si po svém oblíbeném baru. Já teda bar testuju na oblíbených klasikách, třeba old-fashioned, jak to barman neumí pořádně namíchat, jde se dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí