Krehutka Moje rec, to je dobrej test! A pardooon.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jako tohle mi přijde jedna z nejvtipnějších příhod, co jsem tu kdy četla :-))))
Souhlas
Jinak já bych trnula, že někoho oslovím, představím se a on řekne "Garfie, Garfie...to mi nic neříká, vůbec nevím, že tam někdo takový chodí..." ![]()
continuity tak treba primo lazne lednice, ale fakt nevim, jak se tam vari a je tam asi ten stejny problem, ze se musi na procedury objednavat (nebo jak mam chapat "stresuje casovani procedur") http://www.lazne-lednice.cz/cs/
a nebo hotel Galant v Mikulove, je tam pekne wellness na strese s vyhledem na okoli https://mikulov.galant.cz/
v Tabore se mi libil hotel Dvorak, ale uz je to dele, co se tam byla a ted maji nejake divne stranky
Souhlas
Jinak já bych trnula, že někoho oslovím, představím se a on řekne "Garfie, Garfie...to mi nic neříká, vůbec nevím, že tam někdo takový chodí..."
no, toho se ja ale bojim i v realu, ze si me lidi nepamatuji a nebudou vedet, kdo jsem, kdyz se jim pripomenu. Proto vetsinou cekam, zda zareaguji prvni
a jsem prekvapena, ze si me vetsinou pamatuji, nebo me ma vetsina lidi za vyraznou osobnost.
Candance
Lepší než naopak, že by ses k někomu hnala a on neměl páru, taky už jsem asi čtvrt hodiny konverzovala s nějakou vrstevnicí, která o mě věděla spoustu věcí a byla velmi přátelská, vypadalo, že mě zdá dost dobře a já dodnes nemám ani páru kdo to byl ![]()
continuity Co Hotel MAS ? Sezimovo Ústí, dostupnost do Tábora MHD. Byla jsem tam ale už před 15 lety v okolí Beněšova vila, Kozí hrádek, město Tábor.
Garfie Na to byla jedna rada, když vůbec netušíte: - Prosím tě, promiň, já vím, že jsem hrozná, ale nějak mi vypadlo tvoje jméno! - No Andula přece! - Ježiš, to přece vím, já myslím příjmení!
A víte všechno :)
Kokoska
To si musím zapamatovat!!
Nevíte náhodou kdy a pokud vůbec se bude vysílat pokračování Za sklom 2? Někdy loni byl jen první díl a dál nic.
Co Laa an der Thaya? Je to přímo na hranicích, takže od Mikulova či Lednice už nedaleko.
Ginevra laa je super! Ale procedury neznam, jen ten bazen a spol
Tak v Laa jsem byla loni poprvé. Přitom to máme kousek. Narváno tam bylo neskutečně a v bazénu se určitě plavat nedalo. Hodně nás to zklamalo a po hodině jsme jeli domů.
Víkend nebo nějaký náš svátek? Já takovou negativní zkušenost totiž nemám.
Ginevra Ne, bylo to v týdnu odpoledne. Někdy na jaře. Možná je tam i jiný bazén, ale v tomhle se nedalo vlastně nic. Jen stát. Sedět ani plavat ne.
Renusatko jestli třeba nebyly nějaký prázdniny/svátek? protože jo, brutál narvánov exponovaných časech bývá (já mám teda pocit že v poslední době naprosto všude, ne jen v termálech v laa:-/, ale ve všední dny určitě ne
viktorka_od splavu presne, ja mam taky pocit, ze narvano je naprosto vsude, i na vrcholech hor, tak nevim, jestli se ze me stal takovy nesnasenlivec lidi nebo opravdu lidi maji moc penez a casu a furt se dovolujou
viktorka_od splavu Dívala jsem se, že to bylo normální pracovní den. Úterý v březnu a mohli jsme tam být tak kolem 16. Stavovali jsme se tam po cestě od kámošky z Rakouska, kde jsme byli na lyžích. Vůbec netuším, jak to tam je jindy. Už se tam po téhle zkušenosti nechystám...za ty peníze.
baltik myslím že za b
baltik z b.
u nás chodí v létě celé procesí, a dřív tu nebývala ani noha.
jednou jsme se vypravili na jakési ledopády, a tam šel nekončící průvod lidí, do lesa, na konci světa. nedalo se ani zaparkovat.
úplně chápu města, kde už mají turistů plné zuby.
Tak LAA vypadá super, ale úplně levné to taky není. Pokud tam má být barvami, no to asi nejdu riskovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí