"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:17

LCH byl srandovní, jednou napsal mně adresovaný post, který nedával moc smysl, ale zakomponoval do něho, kde pracuju, tak jsem se asi měla vylekat nebo co :-) akorát měl smůlu, protože jak skoro do každého svého příspěvku i tady nacpal něco o slepicích či kdákajících hejnu, a tehdy tam zrovna dost řádila adminka, která mu to celkem brzo smázla :-) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:17

já si vždycky představuju, jak si někdo přisedne, pak tak nervózně poposedává, a pak nesměle pronese: "jiná realita"?  úplnej matrix. a pak mi nabídne červenou a modrou pilulku.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:18

Jiná Realita no jako některý nicky jsou na tohle blbější než jiný

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:25

Potrefenáhusa no.. kdybysme tam seděly obě samy, tak se možná osmělím. :) Ale měly jsme tam každá svou společnost, navíc jsem si nebyla vůbec jistá, a hlavně - a to především - jsem stydlivá a plachá 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:32

Potrefenáhusa Nejses ty Potrefenahusa? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:32

Já bych známou tvář odtud nebo z MP neoslovila, kdybych neměla pocit, že ta identifikace je vzájemná a že o to protistrana stojí, přišlo by mi to takový invazivní.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:36

Zina Ja sa bojím že  niekoho odtiaľto stretnem v Prahe so psom. Som mĺkva, hanblivá a v strese z nových ľudí tak dúfam ze nás nikto nespozná  Ale ak by si mala Terka a Cida so sebou tak to už by bolo blbé sa len tak obísť. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:38

paktofonika tak amy a percyho pozna kazdej!:-) ale praveze pres psy mi to pripada v pohode. ja bych se na ruficka klidne zeptala na Husu nee

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:46

paktofonika Tak potkat vás tři ce Cidem, tak u vás asi přistanu na tlamě a ostych půjde ostych stranou :-D. Ale vážně, já jsem sice docela mluvná, když na to přijde, ale musela bych fakt vidě,t že o to protistrana stojí.
Už se mi to i stalo, že jsem jednu bývalou uživatelku identifikovala právě podle psa, ale buďto ona mně ne, nebo jenom neměla zájem to nějak dávat najevo, tak jsem jen pochválila psa a šla jsem dál.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:52
Reakce na jinx:

0zero7  s kostickama jo? no lol. jo, prosim te, kdyz nic neprijde, pripomen se, posledni dobou jsem nejaka busy. 

​asi blbý dotaz... ale s čím to má být? Protože jsem četla:

Odborná literatura se vzácně shoduje pouze v receptuře: stejným dílem gin, Campari Bitter a vermouth rosso do míchací sklenice, promíchat a nalít přes sítko do koktejlky, případně do viskovky naplněné kostkami ledu, tedy on the rocks. Co se týče ozdoby či vložky, konsensu dosaženo nikdy nebylo a asi nebude: Řez pomeranče nebo jen jeho kůry? Anebo závitek kůry citronu? A s dějinami je to ještě horší!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:58

Jednou jsem uživatelku MP oslovila a přiznala se, že se virtuálně známe. Ale to už bylo fakt nevyhnutelné, reagovaly jsme na sebe několikrát na MP a pak jsme se náhodně potkaly v reále a začaly se spolu bavit a mě bylo trapné neříct, že se vlastně známe už ze dřív (ona netušila..).  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:01

Berta jeden veliky kus ledu, urcite ne x malych kostek.,

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:03

Berta 

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:04

viktorka_od splavu když na Rufíčka by nebulo nutný se ptát, jestli je to Rufíček

No já asi podle situace, jako viděla jsem jednou v tramvaji Pinot Noir a jednou v obchodě nellielovett , a to bych teda nedala, ale v nějaký situaci, kde by ta konverzace nebyla tak úplně z voleje, bych se možná odvážila, právě přes ty čokly, nebo v tý hospodě.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:05

jinx díky :-) 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:06

Coz mi pripomnelo nejlepsi drink ever... to je aperol spritz 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:09

jinx Niesom odborník na drinky  ale toto vyzerá ze ti tam spritzli akurát tak perlivú vodu. :-D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:10

jinx Taky mi to přišlo ňáký světlý, vinnej spritz bych v tom viděla

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:10

paktofonika to je aperolspritz pro řidiče :-)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 11:11

Nikdy nevíte, kdy někoho z MP potkáte.  Svět je malý. @jinx a @nolita by mohly povídat