"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 15. února 2018 15:49

paktofonika ten ruční dyson bych taky moc chtěla.. akorát se mi nezamlouvá cena. pak podej zprávu prosímtě, třeba zjistím že to za to stojí:-) (btw právě spojení robot+ruční vysavač je ideál)

a proč ne kvůli psům? myslíš že by se ho báli?

​mám dvě děti, dvě kočky a psa. iroombu jsem dala našim a koupili jsme si Dysona, ale plnohodnotnýho, tyčáka, takovej ten, jak maj v každým UK domku. stál teda přes deset, možná hodně přes deset, ale je to věc, co používáme denně. stojí vždycky připravenej, šnůra je megadlouhá, nemusím za sebou tahat žádnej vysavač, což nesnáším, zajede všude, takže značka ideál. sílu má jak bejk, když vezmou jednou za čas matrace, tak se mi navaluje. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. února 2018 16:16

Dievčence, nechcete s tým do vlákna Spotrebiče, nech to tu nie je dvojmo?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. února 2018 17:00

olivieraa 

Jen vysavač. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:17

Prosím, nevíte někdo, jestli je možné platit u dopravce PPL kartou?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:23

Dalia já platim kartou bezne, ale nevím, jestli je to standard u všech doručovatelů Ppl.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:30

Dalia to zalezi na tom, zda to umoznuje webshop.. Takze jednomu ridici jednou platim kartou a jindy to nejde..

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:31

Krehutka Aha  ... tak uvidím. Děkuji! 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:33

Pavlena A nevíš, prosím, jestli to umožňuje Elnino?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. února 2018 20:38

Dalia tuto informaci píšou v té informační SMS nebo na jejich sledovaci stránce.

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 15. února 2018 21:10

Pavlena Já jsem byla na dietě bez cukru (ani ovoce, med, nic) 2x v životě. Tak po 10 dnech si tělo zvykne a cukr nepotřebuje. První dny se mi zdálo, jak vyjídám dorty v cukrárně. Asi absťák. Od té doby sladké skoro nejím, vše se mi zdá přeslazené. Ani ovoce nevyhledávám.

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. února 2018 21:24

Pavlena 

Jen bez přidaného cukru, ovoce jo, cereálie (většinou bývají slazené) ne. Low carb jsem zkoušela, ale to není nic pro mě, byla jsem jak mátoha.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 16. února 2018 07:41

Lamicka haha, ja jsem byla na nizkosacharidove diete rok a krome hnusne pleti a vypadanych vlasu zadna dalsi pozitiva, na vetsinu lidi to ale ucinkuje dobre, musi kazdej vyzkouset. Ja jsem nemela chute na sladke, doted skoro nejim, ale desne se mi zprotivilo maso, tuky, jogurty atd... Tak jsem se vratila k osvedcene, prevazne rostlinne strave. A pridala jsem vino, nechapu, proc jsem ho rok nepila

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 16. února 2018 09:09

Lamicka  musim rict ze i po nekolika letech se mi obcas zda jak se cpu dortama a cokoladou

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 17:42
Reakce na Mutziputzi:

Já jak to čtu tak mám ze sebe radost, že jsem člověk co neinklinuje k závislostem ani návykům, bez kafe můžu bejt, cukr je horší, resp. sacharidy, jinak nesladim a sladký nejim, chuť na víno zaspim a kouření jsem flákala tak, že ani do těch narozenin jsem nevydržela. Mě by asi stresoval nejvíc ten závazek a že šmitec se všim najednou.

​Ja te uplne chapu, ale dobra zprava, mela jsem v utery nejaky kridla, ktery stopro mely v omacce nejakej cukr, plus dve sklenice vina a za den zpet v ketoze, takze me to nijak desive nevyhodilo :) Priste to vidim i na kousek bagety ha ha

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 17:47
Reakce na Pavlena:

dzizisketa A bez cukru znamená komplet cukr ve vsem? Jako ani ovoce treba, ani cerealie etc? Nebo snad komplet bez sacharidu (ten utikajici smajlik)? Nebo jen zadny dortik, buchta a cukr do kafe?

Tu poslední variantu si snad u sebe i umim predstavit, ale rozhodne ne v zimnim obdobi..!! 

​Ja teda nejsem dzizisketa a nevim jak presne drzi/bude drzet pust ona, ale jim 20g a mene sach denne. Ovoce vubec, zeleniny hodne (hlavne listove) a pak protein a tuk. Neni to pro kazdyho, ale me to vyhovuje maximalne. Ma to vliv na energii, inzulin v krvi, hormony atd, za me jen pozitivni, i u toho v poho makam (cvicim), na to jsem si teda musela trochu zvyknout. Zadny testoviny, brambory, chleba, cerealie (ty si vyrabim vlastni bez sach), klasicky sladky veci vubec, ale obcas treba slehacku oslazenou stevii na par jahod dam :)

Za me super, citim se fakt vyborne.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 17:49
Reakce na Pavlena:

Kokoska Ja to nijak extra nestudovala, ale pry bezkofein neni nic moc zdraveho, ty postupy odstraneni kofeinu jsou docela chemicke..

Pavlena Potrefenáhusa swiss water processed bez kofeinu je skoro vzdycky dobry

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 17:57

Taky vam google prestal nabizet "View Image" link? Co to zas je za PC novoty, grrrrr

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:05

0zero7 neprestal...zatiaľ....nestraš!!!

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:13

slniecko HM, asi severoamericka vychytavka, mam to v kazdym prohlizeci, tkaze obrazek prez odkaz nehro. To je fakt pitomy!!

Zde je dukaz, musela jsem ulozit screen shot, uaaaaa

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:14

0zero7 diky za odpoved. Zaujaly me hlavne samovyroba cerealii bez sacharidu. Muzes aspon naznacit..?