"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:21

Pavlena Jj, hlavni slozka jsou mandle (asi se tomu rika strouhany? takovy ty na platky) plus neslazenej kokos, pak ruzny semena, co mas rada, orechy. Bilek, lneny seminko mlety nebo mandlova mouka, kokosovej olej. Stevia, davam i bio vanilku. Smichas pomery, opece se to v troube. Ten blek prispeje k tomu, ze se vytvori struktura podobna muesli. Davam jeste pak skorici, kakaovy boby drceny a kakao trochu. Plnotucny jogurt recky nebo delam jogurt z kokosovyho mlika, ten je super, protoze je lehce nakysly. Nebo samo mliko atd.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:31

0zero7 tak ako niektoré obchody to majú bloknuté, asi aby sa človeku horšie hľadalo cenové porovnanie....

Som sa zľakla, že google zručil tú funkciu.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 18:43

slniecko me to zmizelo uplne u vsech obrazku, je jedno odkud jsou. Na telefonu cca pred 14 dny prestalo fungovat "save image" a ted zmizela z desktopu moznost otevrit obrazek v dalsim okne samostatne, lze jen zkopirovat odkaz a ten je na google, ne na obr, no pitomost fakt jako

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. února 2018 19:09
Reakce na slniecko:

0zero7 tak ako niektoré obchody to majú bloknuté, asi aby sa človeku horšie hľadalo cenové porovnanie....

Som sa zľakla, že google zručil tú funkciu.

​tak podle syna, google tu funkci opravdu zrušil. Nejde si otefřít jen obrázky, mělo by tě to hodit na web, kde se obrázek nachází. Má to nějakou spojitost, se zobrazováním reklam. Prý.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 16. února 2018 19:25

Fakirka Google prý zakázal/zrušil velké reklamy. Ty které zabírají např. půl stránky apod. Někde jsem o tom četla.

Jo, tady to je

http://www.info.cz/strategie/google-zacal-blokovat-agresivni-reklamu-podivejte-se-jak-se-vam-zmenil-web-24202.html

Ale netuším, jestli to má spojitost

Online Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. února 2018 19:46

Blbej dotaz, nemám fb, ale když tam někdo dá video s nevhodným obsahem, tak se to dá nahlásit, nebo to oni sami zablokujou? A na instagramu to vůbec není ne? Myslím si, že tam docela dost lidí sbírá lajky vpodstatě na tejrání zvířat, teď mi to tam po sobě navrhlo dvě videa, který sou teda dost děsný a až na pár komentů, že dotyčnej je idiot tam bylo samý sweet a cute a podobně. Ne že bych to nutně musela nahlašovat, spíš že to tam nikdo prostě nekontroluje..? A lidi sou asi taky úplně blbý..

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. února 2018 19:53

Ounz nahlasit se to da, ale fb je v tom dost nespolehlivej, pac uplne nahaty deti tam kolikrat s klidem necha, ze nevidi problem...(verejne vystaveny, podotykam)

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:06

Luna Na nizkosacharidove diete jsem tehdy nebyla. Jen jsem uplne vynechala cukr. Jednou kvuli tehot.cukrovce, podruhe kvuli jinym zdrav.problemum. Od te doby si davam max ctverecek cokolady v poledne ke kave. Jinak sladke nejim. Nizkosacharidovou stravu treba kolem 20-30 g sach jsem zkousela, ale ja po ni byvam zavodnena a mivam pak hrozne vykyvy nalad. Vyhovuje mi tak 100-120 g.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:06

Fakirka myslim, ze jde hlavne o copyrights, aby si kryli vlastni zada.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:08

Lamicka Tak to je fakt zajimavy, me to vetsinou prave odvodni (prebytecnou vodu v tele). Pokud teda nezapojuju prilis vina apod, ze jo...

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:17

0zero7 Tak to ma asi vetsina lidi, ale zkousela jsem to 2x a pokazde jsem natekla. Horsi jsou ty vykyvy nalad. Pritom hladem to urcite neni. Navic mi to i chutna, ale telu se nechce... Ja si k tomu dohledavala info a nekomu muze vyhovovat vic ta mirnejsi varianta. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:25

0zero7 to zni ale velmi chutne! Navic BL taky vlastne..! To urcite vyzkousim. Diky moc!

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:27

Lamicka ANo, to je presny, fakt to nesedi kazdymu. Vykyvy nalad jsem nezaznamenala vubec. Nastesti pro me okoli haha. Tach do 100g je porad dost dobry!

Pavlena Jo BL urcite, vetsina keto je i bl, to je fakt. Taky nepiju mliko, jen smetanu nebo kokos a mandlovy, syr a zakys jim. Ten recept je nekde online v aj, tak muzu dohledat a poslat kdyztak, kvuli pomerum.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:31

0zero7 to by bylo supr, kdybys recept nasla, aj nevadi. Obratem poslu kamosce v US, jejiz manzel musel najet na BL..

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:36

jinak ten google to fakt stahl skrz copyright, no dik jako...

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:48

Lamicka Jojo, tak o mam uplne stejne. A slysela jsem to i od vic lidi, dokonce jeden trener z fitka, nas znamy, rikal, ze to pro vsechny neni a on konkretne taky byl pripad, co to nezvladal dobre. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 16. února 2018 20:52

Luna ja mam kamarada co to nemuze provozovat, protoze jeho telo prost eblbe reaguje na tuky, tak by mu bylo blbe, fakt zalezi na cloveku.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. února 2018 22:10

Je v Praze M&S, který spolehlivě vede velikost 6? Na Černém mostě se nechytám a ráda bych šla na jistotu, hrozně nutně potřebuju jejich trika 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 16. února 2018 22:42

20 g sacharidů by mě zabilo. Vůbec mi to nemyslelo, furt jsem byla nasrana a vystavena. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 16. února 2018 23:01

dzizisketa nemusí být 20, já byla v ketóze i při 50. A tam už se vejde věcí....