právě se chystám objednat pár věcí ze zootu a píšou, že je doprava na výdejnu zpoplatněná (novinka) - jde sice o prd, ale to se pak musí uhradit i když si nic z toho nevyberu?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
díky! objednávala jsem toho víc, tak snad se s něčím trefím... ale často se mi u nich stalo, že třeba z osmi kousků nic, no...
Potrebuju NUTNE vedet, jestli nekdo nevi o nejakem prirodnim (anebo jakemkoliv!) prostredku, ktery zabira proti svedeni, konkretne od stipancu od stenic ![]()
Ponevadz jinak se asi brzy zblaznim...
MP Marge Měl by pomáhat levandulový olej, ale vyzkoušené to nemám.
MP Marge jakekoliv antihistaminikum (lek na alergii) ve vyssi nez male davce;-)
MP Marge Teatree oil. A taky prilozena hodne tepla lzicka. Nejaky klient?
MP Marge Měl by pomáhat levandulový olej, ale vyzkoušené to nemám.
Ten mam doma do aroma lampy, takze diky, vyzkousim ![]()
MP Marge jakekoliv antihistaminikum (lek na alergii) ve vyssi nez male davce;-)
Ajajaj. Ja netrpim na zadne alergie, takze toto je pro me naprosta exotika. Neni to na predpis?
MP Marge Teatree oil. A taky prilozena hodne tepla lzicka. Nejaky klient?
Ne, bohuzel ja ![]()
No jo, prilozena lzicka - ja jsem pokousana uplne vsude, to bych jich musela mit dvacet
Ale tea tree oil urcite vyzkousim, diky ![]()
MP Marge No mne pomáha fenistil akurát neviem či aj na štenice, tie som našťastie nikdy nemala, nevidela...Súcitim.
Edit: teraz ma napadlo že tam fenistil asi nemáte. To som nepomohla.
MP Marge Ja myslela, kde jste je nachytala. Antihistaminika urcite na predpis nebudou, akorat bacha, nektera uspavaji. Zkusenost se stenicema mam a fujtajbl tedy.
Do práce přijdu v úplně čistém oblečení, vysprchovaná, upravená v rámci možností. Pracuji normálně v kanclu, nic nestěhuji, špína tu nikde není, nepotím se (spíš naopak, je tu chladněji) a stejně se odpoledne cítím uválená, špinavá a zmačkaná. Moje bývalá kolegyně v bance přicházela i odcházela nažehlená a úžasná... Sakra čím to je?
MP Marge ocet jste zkoušela?
Jiná Realita LOL, som myslela že radíš ocot Andulke. ![]()
paktofonika
myslím, že kdyby ho užila vnitřně, bude mít rozhodně jiné starosti, než se trápit zmačkanou halenkou, takže by to určitě na její problém zabralo ![]()
MP Marge A ešte ma napadol taký ten púder ktorým má natierali keď som mala osýpky. To sa ešte možno vyrába. Ten bol proti svrbeniu a že to svrbelo riadne. Možno sa dá niečo podobné zohnať aj u vás.
Ale ja mam ten istý problém. Ani nie s oblečením ale s vlasmi hlavne. Včera som išla do prace so super vlasmi a prišla som s metlou. Furt na moje pomery pekná metla ale metla.
MP Marge Fenistil gel pomáhá na každé svědění. Vnitřně Zyrtec, Xyzal jsou volně prodejné. Nebo nějaké jejich US ekvivalenty.
paktofonika Tak vlasy jsou asi to jediný OK. Ráno nic moc, odpoledne dobrý.
Ocet :-) tak zkusit to můžu :-)
MP Marge To je fakt mazec, držím palec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí