Bledule k čemu má tablet bez internetu?![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
baltik Záleží na tom, jestli je ten typ, co si pustí do domu cizí lidi a ještě se bude dívat jak uklízí její nepořádek. Ta starší generace to tak může být nastavené. Takže hodně záleží na její povaze. Zkus vysondovat, jestli by to uvítala.
Firmu neporadím, nejsem v Praze.
viktorka_od splavu Má tam fotky a dívá se na filmy, které ji tam muž nahraje. Ona je ráda, že to umí vůbec zapnout a tentokrát se jí to moc nepovedlo.
Renusatko Uvidite. Pokud by ruka nesla vubec zvednout, treba zvoli nejakou alternativni polohu, ktera pro vysetreni nebude optimalni, ale pro vas ano. Z kontrastni latky si nedelejte vrasky, dopredu vam to nikdo nerekne, rozhodne az radiolog, ktery to vysetreni bude hodnotit, vysetreni to lehce prodlouzi, jinak nic. Kanylu vetsinou pichaji anesteziologove nebo sestry, co jsou na spatne zily zvykle. Magnetu bych se nebala, ERCP treba ano
. No a kdyby to neslo vydrzet, da se pisknout a vysetreni nedokoncit
@baltik muzu doporucit Lukase z Perfektni uklid, ale chce se to s nim domluvit mobilem a naprimo, az se bude dohadovat termin.
Pomoc! Volám CML!
Potřebuju do fotky vložit nějakého kýčovitého velikonočního zajíčka nebo vajíčko. Kde mám na netu hledat? Jmenuje se to nálepky nebo tak? Dík za záchranu a spásu.
brrr jmenuje se to anglicky stickers tak asi jo, ale jinak jsou na to aplikace do mobilu.
Solathis Dík, nakonec jsem v malování vytvořila pár barevných oválků jako že vajíčka. Myslím, že účel to splnilo.
brrr tak to je podstatne :) Ja jeste upravuju zimni fotky stare ctrnact dnu... :)
Špunty určitě.
Mám krásné semišové lodičky, které nosím v práci. Jenže bych je potřebovala zbavit pachu, protože jsou prostě cítit po zpocených nohách. Existuje nějaká babská rada? Spreje z drogerie nepomáhají. Mám je dva roky.
Ronna ja vyzkousela vsechno a jakmile k tomu jednou dojde pomuze pouze vyhodit a koupit novy:-/
Ronna Nepomohla ani dezinfekcia na topánky?
Ronna Já jsem někde četla, že na tohle pomáhá vytřít boty vodkou. Ale vyzkoušené to nemám.
Noren To už by bola lepšia borovička alebo slivovica
To prebije určite.
paktofonika ale uzivat vnitrne!![]()
viktorka_od splavu No pravda, po pár poldeci už neucítiš nič ![]()
Noren ty alkoholy pomahaj spis na to, když ty boty nekde drou
taky mám pocit, ze jakmile se jednou vydají na cestu smradu, nelze to vzít zpět
Kam byste šli v Praze pro dort? Potřebuju ho na pátek...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí