MP Marge šišmarjá ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kupujem si matchu v čajovni a ako som už asi spomínala,pijem ju nastudeno.Bavila som sa s personálom a odporučili mi,že ak mi nechutí samotná,mám si ju miešať s pomarančovým džúsom.Rozmiešam ju s vodou a potom doplním džúsom.Skúsila som to a je to fajn .
paktofonika Mmch, mám matcha z DM a je to pěkný hnus fialový. Teda zelený.. Jako piju čaje jakékoliv, bez cukru a dochucovatel, ale tomuhle jsem fakt na chuť nepřišla. Ale co by člověk pro krásné vlasy neudělal, že..?!
Vypadá a chutná to jako žabinec. ![]()
Dalia Muj tata na tom byl kvuli sve onkologicke minulosti nekolikrat a urcite jeste pujde.Melo by to byt prukaznejsi nez jina vysetreni,ale pokud nikde nic nebude,ani PETko to nenajde...
Emerald Doufám, že už nikde nic není. Nebojím se samotného vyšetření, cítím paniku z výsledku.
Dalia Chapu,ale proc zrovna u petka a u normalniho ct ne?Kazdopadne drzim palce!!!
Dalia Myslím na tebe. ![]()
SOS CML! 
Mamce se zasekl tablet Acer Iconia One 10 . Zasekl se v módu startu, neustále se objevuje a mizí ta startovací obrazovka.
Kamarád poradil, ať zkusím hard reset, ale buď to dělám špatně nebo to nefunguje. Dá se s tím něco dělat?
Bledule jak píše Kora, pokud se z toho dá vyndat baterka, nebo prostě nechat samovolně vybít, případně ještě může pomoct naopak pořádně nabít - ale to teda pomáhá u jablek, acer těžko říct. no každopádně bych obojí vyzkoušela než to někam dám do opravy.
KoraKora viktorka_od splavu Už jsme to zkoušeli, ale ono to nejde otevřít.
Momentálně to necháváme vybít, ale nevím, jak dlouho to může trvat, když je to v podstatě vypnuté.
Bledule Před pár lety mi to občas udělal tablet, bylo potřeba hooooodně dlouho (klidně přes minutu) podržet tlačítko na zapnutí/vypnutí a nakonec si mne vždycky všimnul, vypnul se a po zapnutí už fungoval normálně. Zmizelo to po nějaké aktualizaci systému.
Bledule mně takhle občas v práci blbne normální pc, IT mi doporučili držet dlouho vypínací tlačítko, pak se to po chvíli vypne. Ale opravdu tak minutu, jak už tu píše Emi, možná i déle...
Bledule Ještě to zkoušej. Stalo se mi asi dvakrát, že jsem to držela dlouho a pořád nic. A pak přišel manžel, podržel to 5 vteřin a vyplo se to...
Emi no jasně! to se mi stává v jednom kuse
![]()
Bledule Na tvrdý reštart je potrebné stlačiť tlačidlo vypnutia a tlačidlo hlasitosti +.
Dalia Já se chystám ve čtvrtek na magnetickou rezonanci. Bude to asi zajímavé, protože jdu s rukou a původně mi bylo řečeno, že ruce se nedělají. Jelikož je to pracoviště, kam posíláme pacienty v rámci studií, tak mi to prý udělají. Jen už mi dopředu říkal, že pohoha bude dost náročná. Nevím co si pod tím mám představit. Mimo výsledku trochu bojím i jak to bude probíhat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí