Byl, prosím, někdy někdo na vyšetření PET CT?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jinx Naprosto souhlasim!
drzim pesti! uz to bude lepsi, smula vybrana tak na sto let ![]()
Dalia brácha tam chodí pořád. kdybyste potřebovala, můžu se ho případně zeptat.
a já se zeptám, jestli někdo někdy byl na výplni kráterů pod očima? v mém případě to už opravdu došlo do fáze krátery, vypadám, jakože umírám na choleru a měsíc jsem nespala :/ a proto silně uvažuju, že bych to zkusila, a to konkrétně plasmaterapií.
MP Marge hlavně při tom stěhování pozor na to, ať si je neodstěhují s sebou do dalšího... vím o známých, co si takhle dovezli štěnice v kufru z dovolené, kdy šoupli kufry pod postel a pak z toho měli polízanici na kdovíjak dlouho, než se jich zbavili. To musí být strašné, přiznám se, že se mi úplně ježí chlupy, jen když si to představím...
Dalia brácha tam chodí pořád. kdybyste potřebovala, můžu se ho případně zeptat.
Děkuji. Dnes mi na kontrole můj operatér řekl, že mě na toto vyšetření pošle. Normální CT mu nestačí. Tak jsem z toho celá nesvá.
Že třeba něco najdou ... ![]()
Dalia PET je jak CT s kontrastní látkou. Posílali jsme na něj pacienty běžně, nebylo to žádné vyšetření, protože se jinde něco našlo. Kontrola po léčbě, jestli byla léčba účinná. U nás to bylo po transplantaci kostní dřeně, jestli se léčba daří.
Dalia i mamka s "vaší diagnózou na tom byla, právě na kontrolním vyšetření.
myslím, že to je běžná součást léčby, ne že by to bylo podezření na něco a proto by vás tam posílali.
drzim pesti! uz to bude lepsi, smula vybrana tak na sto let
No ja teda doufam, protoze mi to fakt uz stacilo
A diky ![]()
MP Marge hlavně při tom stěhování pozor na to, ať si je neodstěhují s sebou do dalšího... vím o známých, co si takhle dovezli štěnice v kufru z dovolené, kdy šoupli kufry pod postel a pak z toho měli polízanici na kdovíjak dlouho, než se jich zbavili. To musí být strašné, přiznám se, že se mi úplně ježí chlupy, jen když si to představím...
Mne taky
Vyhoda je, ze pritel toho moc nema - nabytek je brachy, krome valendy, ale ta uz je stejne v letech, takze bylo v planu ji vyhodit; takze vicemene jen obleceni a nejakou elektroniku. To vite, ze bez dukladneho vyprani/vysuseni to nikam nepustim!!!
Renusatko Jiná Realita Tak jo ... děkuji za uklidnění. ![]()
Obavam se, ze tady to takto nefunguje. Tady jsme v Rockfordu, ne v civilizaci
![]()
Tak, na juhovýchode to tak zvyknú mávať, no, ja nie som zase veľký znalec pomerov.
Ale aj tak mi teraz šrotí v hlave, že potom ako sa riešia spoločné veci ako strecha, chodby, výťahy a podobne
.
Renusatko děkuju
Pavlena No ja som Matchu predtým už piła, dávala som ju aj do smoothie, niekto používa do koláčov... No je to horké a chuť nič moc. Vtedy som mala ale takú obyč a ja by som práve rada vedela ako rozoznám tu ceremonial kvalitu.
Z mé jediné zkušenosti na degustaci - čím vyšší kvalita, tím hnusnější chuť (a smrad). Takže jestli to bude hodně hnusný, je to ono ![]()
(Prohlašuju, že toto je můj čistě subjektivní názor a nechci se dotknout nikoho, komu matcha chutná
)
Hned jsem si ten Matcha čaj v DM jako vosel samozřejmě koupila, co že to má způsobovat? Ať jdeme s placebo efektem tomu štěstíčku naproti?
Mutziputzi budeš mít hároš jak lvice elsa...prý ![]()
Jiná Realita Doufam, ze se to projevi na hlave, ne jak Biosil![]()
coralline Sakra tak to asi nebude ceremony quality lebo dnes som si dala a ešte som si hovorila že je oveľa lepšia ako tá hnusná čo som mala minule. ![]()
Tak, na juhovýchode to tak zvyknú mávať, no, ja nie som zase veľký znalec pomerov.
Ale aj tak mi teraz šrotí v hlave, že potom ako sa riešia spoločné veci ako strecha, chodby, výťahy a podobne
.
Prave ze se neresi nikdy nic. Tady jsme v ghettu
Majitele bytu se snazi vytriskat co nejvic penez dokud mesto budovu neprohlasi za nevhodnou k obyvani, a pak ji nechaji spadnout.
paktofonika Třeba máš jenom jiný chuťový buňky než já
Ještě záleží na ceně. Prý pod 500 Kč za 30 g nebrat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí