Stará Stanová Kůže Pátý přes devátý no![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ľudia mne sa normálne snívalo o tom, že sa musím presťahovať do niečoho príšerného (prisahám na holý pupok, že pokiaľ viem, tak v Kladne som v živote nebola), ešte si pamätám, že to nebolo moje, tak som nevedela rešiť, že sú všade ťažké koberce, čalúnenia, zamatové závesy (všetko moja nočná mora) a ešte to teda bolo v dosť zlom stave, prachom doslova prelezené a so synom (má rád technické hračky) sme furt riešili, že to nezvládal robotický vysávač, furt za "zadýchaval" a furt ho bolo treba čistiť
...
Jiná Realita Mám písku z pískoviště na rozdávání. Potřebovali jsme naplnit pískoviště a nejmenší množství, které dovezou, je půl tuny ![]()
můžete mi poslat deset litrů poštou ![]()
já asi risknu těch 20l z unihoby - kdyžtak ho využiju na zahradě.
Jiná Realita ještě ilustrační obrázek. Přijeď si nabrat ![]()

Pinot Noir jo, ten vypadá docela dobře ![]()
Karja Právě! Já jsem z toho jednu dobu byla děsně špatná, přišla jsem si jako nejvíc neschopná nána. Potom přišla paradoxně úleva.
Jiná Realita fakt ta akvaristika-teraristika. Posledně jsem tam vybírala z několika barevných variant písku. Mají i 2-5kg.
Jiná Realita Nebo písek pro papoušky. Akorát je možná moc světlý? Balení jsou tak 2-3 kila.
Prosím pěkně, vy co máte Uggsy (třeba Mutziputzi ), můžete mi říci, jak sedí velikosti - prosím hlavně o US velikost vs. EU velikost. Dle cm tabulky bych měla mít US velikost 8 nebo 8,5, což uvádí jako evropskou 39,5...! Mám normálně 38, takže se mi to nějak nezdá.. Díky moc!
Pavlena Naopak bych doporucila o neco mensi, pul cisla treba, ty chlupy uvnitr se seslapnou a celkove je ta kuze mekka, vetsi urcite ne
Mutziputzi já bych čekala, že mám US 7 nebo 7,5 a teď prý o číslo víc, jsem zmatená.. Teď je nevyzkouším asi nikde a chci nakupovat on-line v US, chjo, světový problém.. ![]()
Pavlena mi sedi skvěle, mrknu vecer na číslo.
Catherinne Super, díky moc, měly by tam být obě velikosti..
Lama_z_Lana Však jo. Taky jsem ještě před pár lety jen smutně koukala, ale těch pár milionů v hotovosti, aby mi dali hypotéku na něco víc než 1 plus kk, jsem prostě neměla. Takže plně chápu a přeju, ať se to nějak obrátí, tak jako u mě. :)
Kolik % z ceny nemovitosti musi mit clovek v hotovosti? Pred par lety par milionu, to by me zajimalo, co to bylo za byt.
whiskas diky za odkazy
Kokoska Ježiš, já to v záchvatu vášně napsala pěkně pomotaně, promiň! Myslela jsem to tak, že ta částka, co jsem měla plus nějaká schůdně splatná hypotéka, by mi nestačila na víc než 1 plus kk.
Jinak odpověď na tvou otázku neznám, nakonec se osud vyvrbil tak, že jsme si nepůjčovali na koupi bytu, ale na stavbu domu, takže tam jsou ty podmínky zase jiné.
Jiná Realita Ještě kočičí stelivo, ale musela bys vědět přesně které....
Jinak já k bytu (rsp. vlastnímu bydlení) přišla tak, že jsem dlouhá leta bydlela ve sdíleném podnájmu=za minimální peníze a šetřila, pak si koupila mizerný vybydlený malý byt bez teplé vody a koupelny na dobrém místě (ale takové dnes už asi bohužel nejsou), postupně zrekonstruovala, původně měla v úmyslu výhodně prodat a koupit zase nějakou větší vybydleninu, jako to udělali známí, ale nakonec jsem ho jen pronajala a s jeho pomocí splácela větší...
My jsme si brali první hypotéku, když ještě byly možné stoprocentní, člověk nemusel mít našetřeno nic. Ale úrok zas byl víc než 6,5 %. To taky nebylo nic moc. Jedno období, trvalo to několik měsíců, jsme spláceli tři hypotéky, měsíčně skoro 50 tisíc. To ve mně tehdy byla malá dušička.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí