Teda mať byť na Letnej vedľa Stromovky ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Stará Stanová Kůže to je teda smula.
Ja i nekteri mi pratele mame uplne jinou zkusenost. Jo a kamarad ma zahradku asi 100 m2, arch ho stala kolem 15
Stará Stanová Kůže Letna mozna, nekde, ale Marjanka prach a hluk? Z ceho?
Mutziputzi Bělohorská. Ale to bylo tak okolo roku 2005, možná je teď situace jiná. Pěkný tam bylo jezdit do práce na kole přes Hrad. :)
jinx Tipuju Ovenecká?
jinx Bydlela jsem na Letné u Stromovky a na Marjánce nad Hradem. Jako pro turisty nebo pro toho, kdo chce vysedávat v kavárnách dobrý. Ale seš tam jak ve vězení. Dřepíš v tom svým bytě, koukáš většinou do protějšího okna, je tam hluk a prach z dopravy. A ani nevíš, že se střídají roční období.
Na Letné u Stromovky? Tos musela mít smůlu na nějakou hodně úzkou ulici a spíš blíž k Veletržní než ke Stromovce, asi. Ve městě často koukáš do protějšího okna, ale zrovna Letná má těch otevřených prostor a parků se zelení nadprůměrně.
ahoj!
Je to tu strašný.
Stará Stanová Kůže jj Ovenecka.
domenica To si nemyslím, zas takový ráj parků to tam není. Když ty ulice přímo neběží podél parku, tak koukáš do protějšího okna. Takových ulic a bytů je tam většina, je to vidět i z mapy.
domenica vydrz! ![]()
domenica strašný, ze jo, já bych tam nesla ani zadarmo!
(jsko na veletržní bych úplně bydlet nemusela, ale jinak tahle část Prahy mi přijde fakt jako značka ideál. Jeden z)
Stará Stanová Kůže Prach a hluk fakt ne, město no. Dtto Letná, Milady Horákový bych nemusela, ale jinak výborný místo.
Stará Stanová Kůže hele a proč množství parku? Letna a stromovka jsou málo?
Tak je jasne, ze si clovek nevybere belohorskou, svatovitskou, argentinskou, milady horakove, veletrzni ...ale to okoli ![]()
Stará Stanová Kůže By mě zajímalo kde je množství zeleně dle tvých představ![]()
Stará Stanová Kůže jako chápu, že každý má jinou představu o ideálním bydlení, ale to je prostě jen tvá zkušenost... asi jsi neměla okna, když jsi neviděla ta roční období ne?
Stará Stanová Kůže a ad divani se do oken - jsou to normalni mestske ulice respektujici charakter ctvrti, kdo to nezna, tak by si malem predstavil sidliste nekde v cine ![]()
Potrefenáhusa Bavili jsme se o tom, jestli koukáš z okna do zeleně nebo do protějšího okna, ne jestli jsou v blízkosti parky.
viktorka_od splavu Zase negativismus, místo najdeš i když jsou lidi, když pro to něco uděláš
holt mam negativni osobni zkusenost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí