"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:36

Mutziputzi mně se to taky nelíbí, jak Praha pod lešením kdysi, ale nějak jsem si na ty fotky vzpomněla, ještě jak se tu psalo o neskanzenovitým Krumlově

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:38

nolita Jo, asi to zní směšně, ale opravdu mi začalo hodně chybět sledovat třeba střídání ročních období v přímém přenosu...

Tak jsem si vymyslela do domu 8metrovou prosklenou stěnu do obýváku, z poloviny odšupovací, spojující přes terasu dům přímo se zahradou... :)

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:41

Luna akorát teda konkrétně na tý Letný ty dětský koutky dost zrušili, a to tam bejval podnik, kde měli plyšovou pivní pípu...

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:41

Luna Nebyla s dětmi v lese. Aha, jak jsi tu nedávno rozjela zvracení nad dětskými hřišti, Pinot Noir to tu ohajovala, že v lese je to lepší než na hřišti. V kavárně je jim ovšem mnohem líp. Prosím tě radši rovnou napiš “mně je tam mnohem líp a děti se musí přizpůsobit.”

Edit: pardon, vždyť tys to v podstatě napsala.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:42

Stará Stanová Kůže Já teda v Praze pohodlně v přímym přenosu střídání ročních období sleduju, sice ne čtyř, ale voželim

1333 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:42

Mutziputzi Skromnost tě šlechtí!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:42

Mutziputzi tak páč čtyři byly naposledy někdy před 10 lety nebo kdy

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:45

Stará Stanová Kůže Mi připadá že ses vodstěhovala někam do vidlákova a sama sebe přesvědčuješ, že jsi udělala dobře, případně tě podezírám ze sarkazmu až hysterie

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:45

Já k místu bydlení potřebuju vztahy :-). Bydlím ve dvou lokalitách, v obou si tykám s půlkou čtvrti, mám svého zelináře, svoje restaurace, kde mi oknem podají pivo, když jdu domů. Mám to v Praze, v detašovaném bydlišti, a měla jsem to třeba i San Franciscu :-). Člověk by měl bydlet "mezi svými". 

A když tu běží debata o hypo x nájem, já bych nebyla tak striktní vůči nájemnému bydlení. Znám dost mladých lidí, kteří se ocitli v kleci hypoték... Podlehli tlaku, přece nebudeš platit někomu jinému, a pak se něco změní a je to síla.

1333 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:50

Mutziputzi Podle sebe soudím tebe?

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:51

Potrefenáhusa Já si tuhle Krumlovskou kafkárnu pamatuju osobně :-). A taky jak mi bylo líto, když opravili zámeckou věž. Vypadala najednou jako načančaný dort, i když je to jen uvedení do původního stavu.

Po škole se tam řada spolužáků odstěhovala a postupně všichni zase utekli...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:53

Mně to hodinový dojíždění přijde fakt hrozný. Ještě tak třeba z Poděbrad, sednu do vlaku, za hodinu se probudím v centru Prahy. Ale takový to bus - další bus - metro nebo tak, brrr. Že bych mohla chodit v Praze do práce pěšky, se mi povedlo jen na 2 místech, ale do tý půlhodiny, 20 minut je pro mě celkem potřeba se vejít.

K tématům hypoték teda nemám moc čím přispět, bydlím ve sdíleným bytě  teď teda jen s jedním člověkem. A jak jsem si myslela, že bych nikdy nemohla bydlet na západním břehu (čau Mutziputzi  ), tak zrovna tohle místo jsem si zamilovala lehce a rychle a po Vinohradech nevzdechnu 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:54

999 Jo, věž tenkrát ležela v žaludku kde komu. Dnes už je to nepochopitelné.

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:55

Mutziputzi Podle sebe soudím tebe?

​Nevykazuji podobné příznaky, čili určitě ne.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:56

Stará Stanová Kůže Také jsem chvíli bydlela na Marjánce a tedy za mě dobrý. Procházkou přes Hrad do centra, krása, tramvaj u nosu, do Hvězdy také blízko. Ruch městě mi tedy nevadil, ale on tam zas takový hluk není/nebyl. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:56

Sweet Potato Jim je tam taky se mnou lip, fakt nekecam. Do prirody je poustim s tatinkem, ochuzeny nejsou. Jen ja se tomu snazim vyhybat, nemuzu za to prece! Nesnasela jsem veskere tabory, bojovky, hriste, kolektivni sporty a dobrodruzne knihy uz jako mala. Zato jsem pomalu mohla bydlet v knihovne, planetariu nebo si hodiny malovat. Proc ti vadi, ze nesnasim hriste? 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:56

999 Copak mladí, ti se snáz stihnou vyhrabat horší osudy jsou, když se do takové klece dostanou starší lidé. Tohle adorování bydlení ve vlastním je směšné a někdy i nebezpečné.

1333 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:57

Mutziputzi Ale ty někde ve vidlákově opravdu bydlíš, ne?

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:57

Aranel Tak na západním břehu bych teda fakt bydlet teď nechtěla, prosím raději levý

20970 příspěvků moje polička 12. června 2018 10:58