Janulik03 no jo, ale pak doma musíš říkat - já jsem četla asi někde na webu...nebo mlžit, odkud se s některejma lidma znáte...![]()
(Taky tajim, všechno)
Janulik03 no jo, ale pak doma musíš říkat - já jsem četla asi někde na webu...nebo mlžit, odkud se s některejma lidma znáte...![]()
(Taky tajim, všechno)
Janulik03 ale tak nemusí to bejt NUTNĚ manžel ne? Obě tu dávaj fotky a chlapi sem chodí taky..jinak to, že bych doma říkala komukoli, že mutziputzi (to je tahle koukej) říkala, že.. divný no..
jinx jasně!![]()
Janulik03 já se bavím max s dcerou, kdysi chodila na peklo a sem myslím vůbec, ale tak trochu se orientuje, možná si i pamatuje mutzi.-)) každopádně když, tak řikám "viděla jsem na instagramu" to a to:P (muž ho vubec nemá![]()
viktorka_od splavu cim vic se na ten obrazek divam, tim vic se v tom vidim ![]()
Já se přiznám, že příteli představuju místní zvěř. Lidi ne, ty by ho nezajímali (bez urážky
).
jinx Když ji naštveš, otočí tě ke zdi. Jinx do každé rodiny!
Mne sa ten vankúš páči, ale fakt, teraz tam tieuž vidím jinx
Janulik03 a uz se nelibi, coz? ![]()
jinx mnooo, ako to povedat.............................nerada by som ho potom otáčala ku stene. ![]()
Janulik03 nebo mozna zrovna rada!
Potrefenáhusa ked ja vlaatne ani nespomínam nikoho.
Veci, ktoré ma podnietia k nákupu, alebo inšpirujúce, tak si to kupim, objednám, ale nemám komu sa spovedať. Max si všimne, že mám niečo nové a ked sa mu to páči, pochváli, ked nepáči, nezistím, čuší. My sa radíme iba o nákupoch dovolenky (spoločnej), a čo sa týka domu. Sme vôbec manželia? ![]()
jinx ako kedy ![]()
Potrefenáhusa ked ja vlaatne ani nespomínam nikoho.
Veci, ktoré ma podnietia k nákupu, alebo inšpirujúce, tak si to kupim, objednám, ale nemám komu sa spovedať. Max si všimne, že mám niečo nové a ked sa mu to páči, pochváli, ked nepáči, nezistím, čuší. My sa radíme iba o nákupoch dovolenky (spoločnej), a čo sa týka domu. Sme vôbec manželia?
máš ideálního manžela ![]()
Ounz tiež mu môžem byt ukradnutá
Som na pochybách, ......
Janulik03 no o hadrech ne, to vůbec, ale např. Já jsem teď někde četla, že o víkendu v Tatrách sněžilo...![]()
Janulik03 nee!
Potrefenáhusa To je presne. A kde si to čítala? Uff to už neviem, vieš čo ja za celý deň toho prečítam. Niekde na nete to bolo ![]()
Potrefenáhusa jo to jo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.