"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:24
Reakce na Mutziputzi:

#couplegoals

​jsem si to musela vyguglit

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:25

viktorka_od splavu Naši s námi byli teď na té dovolené a máma mi říkala, že mám ocelové nervy, že by ho z těch prolízaček, schodů, hromad štěrku atd. sundávala mnohem dřív, ty nebezpečné předměty mu brala okamžitě,... Jenomže to bych jenom bez ustání komandovala a zakazovala. Mě to nebaví a navíc myslím, že občasné zařvání má větší efekt než kolovrátkové ukecávání. Ať si radši sám pozná, že vidlička je ostrá, zatím jsem ji těsně u oka vždycky zastavila, ať pozná, že když leze na klouzačku v protisměru, rozbije si čumák, a že v mokrých botách a fuseklích je to na prd. Ale myslím, že máma jen vyměkla, určitě nebyla úzkostlivá, vždyť nás měla tři. Akorát si to nepamatuje ;)

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:27

Mutziputzi Asi nějakej Němec na lovu, no...

49366 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:30

Pinot Noir jj babičky si to jednak nepamatujou, a pak věkem už jsou daleko víc úzkostlivý. já si myslím že to dítě stejnak nebudeš hlídat věčně, prostě se s tím musí naučit nějak si poradit, čím dřív tím líp

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:33

Stará Stanová Kůže Mrzute proste, ja zavily imagemaker ted necvicim, tejden Budapest obzerstvi a tady si na me troufne hulakat nakej trouba od Lidy z lidu na prechodu!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:42

Mutziputzi Zlatý hulákání, mě si vybral jakýsi zdejší manža a vždycky na mě urputně mrká a hrozně se ke mně hlásí, jako bych ho snad měla znát. Znám jen chlapy z posilovny a vinaře, tento nevypadá ani na jednu kategorii. 

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:47

Pinot Noir Zvláštní je, že by jeden řekl, že si ty babičky časem zvyknou a ono ne. Naše obludy, už hřebíky, kladiva, pilky (dospělácké, dětské jsou nefunkční, že) používají tak 3, 4 roky a stejně furt slyším, ať si to neberou, ať to nedělají, ať jim to radši udělám já, ... To se musí vypouštět.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:50

Pinot Noir viktorka_od splavu Hele, ja to beru, kdyby to bylo o nich doma, tak nereknu ani popel (to jsem nerekla ani tak), at si tam mlati klidne do kristalu od Mosera. Ale tady jsme byli vsichni na navsteve a hostitelka zrovna tohle fakt snasela jen s ocividnym skripenim zubu. Jenze ja mam pocit, ze rodice maji na tohle asi nejakou provozni slepotu (jo, uz se na to v duchu taky pripravuju), takze ocividne to prislo jenom mne, zatimco oni to dite nechali a meli dojem, ze jako sranda. Asi mam fakt zkreslene predstavy, ale mela jsem pocit, ze tohle uz je fakt vek, kdy by mohlo zvladnout pochopit, ze jednu konkretni vec nesmi. Jasne ze jednu, necekam, ze bude zpusobne sedet u stolu a nebude smet nic. 

A je fakt, ze mi konkrétně tenhle vek prijde desnej a ty deti prakticky nezabavitelny. Asi vazne zauvazuju nad muzovou nabidkou se cca v tehle fazi na rodicaku vystridat 

Mutziputzi Tak to je predstava 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:53

Mutziputzi Pinot Noir , ale tak vždycky to může být ctitel. V opačným případě by mi z tý představy naskočila husí kůže.

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 26. června 2018 22:58

paktofonika Ehm... takovej blbej dotaz. Nepotřebuješ čistě náááhodou tohle? 

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 26. června 2018 23:19

paktofonika a tohle?

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 26. června 2018 23:20

A pro Potrefenáhusa jsem našla toto :-)

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 26. června 2018 23:24

Mám dotaz na nositelky kolektivních cocoonů, perete je některá v pračce, nebo nosíte do čistírny? Mám pocit, že už se to tu dřív probíralo, ale nevím, jaký byl výsledek a vzhledem k tomu hedvábí ve složení mám z praní trochu strach

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 26. června 2018 23:58
Reakce na Luna:

Zina I ve Vidni byl COS zatim vzdy hodne plny a cekalo se na kabinku.

​Dneska jsem tam zrovna byla, v obou, a všude úplně v pohodě, žádný fronty, a to jsou slevy. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. června 2018 05:10

ISON Vlnené nosím do čistiarne, khaki periem v práčke v studenej vode na asi 600ot.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. června 2018 05:12

andulka01 Zrovna ten vankúš a tašku nie ale tá deka  Kde!? Kde!? Kde!?

A vankúš pre Potrefenáhusa je perfektný. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. června 2018 08:06

ISON Normálně peru. Letní i zimní. Ty letní na ruční praní, (20C, 400ot) a úplně v pohodě. Žehlení taky v pohodě.

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 27. června 2018 08:31

Mutziputzi bože, to je nočná mora. Že niekto (chlap) začne oslovovat parfumprezývkou. Tiež akosi celkom nechápem to zdielanie doma s tým, na akom fore sa pohybujem a čo si tam píšem. Moj ani nevie, že nejaká parfumánia a podobne existuje, tak ako ja neviem o jeho aktivitách na forach modelárov (asi), ani ma to nezaujíma.  Prečo by som mala rozoberat doma to, čo už sme prebrali tu, že? Na to máme iné temy teda. 

49366 příspěvků moje polička 27. června 2018 09:02
Reakce na andulka01:

A pro Potrefenáhusa jsem našla toto :-)

​jee ten chci! bych mela pocit ze mam stale na navsteve jinx 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. června 2018 09:07

viktorka_od splavu a fakt to chces?