Potřebuju být v pátek v Hradci v 8 ráno, kolega už tam autem je, zpět bych jela hned v 10 s ním. Tak jsem zjistila, že bych musela z Prahy už v 5 a to pouze vlakem, ale na něj se metrem nedostanu, protože to jede až ve 4:44. Tedy spojení hlavního města se sto kilometrů vzdáleným krajským městem si představuju trochu jinak. Takže beru auto, kterým pojedu sama tam i zpět. Ať žije životní prostředí.
Stěžovací vlákno
Karja jojo, poznac si ze jsem prispela do zaznamnicku!;-)
Klara Díky, to mne ovšem nenapadlo, že s přestupem budu v Hradci rychleji, než se zadáním požadavku "bez přestupu" :-) Fakt díky, protože z představy dvousetkilometrové jízdy "prázdným" autem má moje svědomí osypky.
Prosimvas a kdo teda ta Mylada je?!:D
711990 Připojuju se, aspoň naznačte prosím![]()
Sweet Potato Já se taky hlasím o Myladu? A proč tu vlastně není?
Kurnik me ani nenapada koho bych hadala, ze by mi znaly mohly jenom mrknout a nemely cerny svedomi!
Ja jsem zvedava a chci taky vedet, kdo je Mylada.![]()
Mutziputzi Jeste pridam dokumentaci z terenu a bude to.hotovh
Ty jo, z Mylady se jeste stane hvezda, dva roky po pekelnym funuse!
Neviem,kto je Mylada a ani ine prevtelene osoby.Pamat mi slúži ako na čo,koho.
A odložím si tu,nech sa mi uľaví.
Mala som mať dovolenku do 8.1.Keďže ma to moc samu doma nebavilo a chcela som si ušetriť dni voľna na inokedy,rozhodla som sa ísť dnes ráno do práce.To,že sa mi o piatej vstávalo ťažko,nemusím ani písať (hlavne že včera som už bola naspeedovaná v rovnakom čase a nemohla som viac spať).Prišla som do práce,nikde nikoho.V kancelárii zima ako na Sibíri,teda nebudem preháňať-až 8°C,kvety zvädnuté a uzimené.Uvarila som si 2 šálky čaju.Kým sa vylúhoval,už boli studeny.Skúšam zase radiátor,je ako cencúľ.Volám kolegovi do hlavnej budovy (mám kanceláriu v inej budove,bola to kedysi stará škola),či niekto zapol kúrenie.Jeho odpoveď-to sa pokazilo medzi sviatkami
Takže paráda.Po 2 hodinách v chladničke sa balím a idem domov.
Cestou píšem šéfovi,že v tej zime nebudem sedieť a budem robiť nejaké veci z domu.Ten mi odpíše,že veď mi dal riaditeľské voľno a mám si ho užiť.Len škoda,že mi to pred Vianocami nepovedal na 100%.Som si mohla ušetriť vstávanie,cestu a tú zimu.
pecka taky nevim, pokud nekdo z MP, mesela me casove minout. Ale zacina me zajimat, co clovek udelat, aby tolik lidi zajimalo kdo se pod prezdivkou skryva ![]()
brrr Patrně proto, že tu být nechce. "Ramínkovou revoluci" ignorovala, pak se ještě chvíli na MP vyskytovala a před víc než rokem (odhaduju) zmizela.
Sweet Potato Byla těhotná ve stejnou dobu jako já, psaly jsme si ohledně výbavy, kosmetiky a tak. Hádám, že se odmlčela zároveň s porodem.
brrr Patrně proto, že tu být nechce. "Ramínkovou revoluci" ignorovala, pak se ještě chvíli na MP vyskytovala a před víc než rokem (odhaduju) zmizela.
Aha, měla jsem pocit, že se tady mihla.
Pinot Noir Tak jedna část záhady zvaná Mylady (a to jsem ani nechtěla
) padla...já z jejích příspěvků na MP tenkrát usoudila, že jí bude kolem 50...nevím už proč, snad kdesi vzpomínala jarmilky a modré trenky na TV a ty já mám spjaté s touhle generací :-)
stes No dovol, ty jsem taky musela nosit a jaký 50?!
Jinak navrhuju založit vlákno Hádej kdo jsem, evidentně je téma nosný![]()
stes Jarmilky a trenky jsme nosili taky. Je mi 30 ![]()
Mutziputzi coralline Tak sorry jako....já myslela, že je to větší retro :-) - ty trenky teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.