Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:06

Mutziputzi to mi pripomenulo môj outfit na fotke na pionierskom sľube,resp. vždy,keď sme mali mať rovnošatu,či ako sa to volalo.Moji rodičia nevedeli,ako sa viaže šatka,tak som si ju vždy len zauzlila a nastajlovala nakrivo,nech to je iné.Sukňu som nemala ako ostatné dievčatá,ale menčestrovú,myslím s gombíkmi vpredu a pod kolená.Vedľa mňa sa postavila kamoška,ktorá to ešte vyšperkovala čiernou vestou cez hlavu a čiernymi pančuchami Na tej hromadnej fotke sne hviezdy,aspoň sa vždy rýchlo nájdeme.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:30

Páni, kroj, já jsem byla asi jeden z posledních pionýrů, furt jsme někde četli, jak jeli nejlepší pionýři do Artěku a jak ten kroj hrdě nosili, ale po nás ho skoro nikdo nechtěl, i když nám tloukli dohlavy, že dkyž máme kroj, tak se máme chovat příkladně, a kdyby třeba nějaká babička upadla, tak jí musíme jako pionýři pomoct (bez kroje nejspíš nechat babku ležet), když nám ho pak jednou někam nařídili vzít, tak jsem měla oči navrch hlavy, abych mohla být příkladná, ale co myslíte, všechny důchodkyně se zavile držely na nohou!

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:34
Reakce na pecka:

A odložím si tu,nech sa mi uľaví.

Mala som mať dovolenku do 8.1.Keďže ma to moc samu doma nebavilo a chcela som si ušetriť dni voľna na inokedy,rozhodla som sa ísť dnes ráno do práce.To,že sa mi o piatej vstávalo ťažko,nemusím ani písať (hlavne že včera som už bola naspeedovaná v rovnakom čase a nemohla som viac spať).Prišla som do práce,nikde nikoho.V kancelárii zima ako na Sibíri,teda nebudem preháňať-až 8°C,kvety zvädnuté a uzimené.Uvarila som si 2 šálky čaju.Kým sa vylúhoval,už boli studeny.Skúšam zase radiátor,je ako cencúľ.Volám kolegovi do hlavnej budovy (mám kanceláriu v inej budove,bola to kedysi stará škola),či niekto zapol kúrenie.Jeho odpoveď-to sa pokazilo medzi sviatkami Takže paráda.Po 2 hodinách v chladničke sa balím a idem domov.

Cestou píšem šéfovi,že v tej zime nebudem sedieť a budem robiť nejaké veci z domu.Ten mi odpíše,že veď mi dal riaditeľské voľno a mám si ho užiť.Len škoda,že mi to pred Vianocami nepovedal na 100%.Som si mohla ušetriť vstávanie,cestu a tú zimu.

​Niečo podobné sa mi stalo minulý rok (všade zima, nikde nikto, vlastnou proaktivitou zbytočne skrátené voľno), takže tento rok nastupujem do práce až ôsmeho. Síce nie som sama doma, ale aj tak - aspoň mám čas a energiu robiť to čo počas roka neexistuje - vyspávať do deviatej, vysedávať na internete, čítať knihu ku ktorej som sa od leta nedostala,  triediť časopisy a knihy v knižnici, robiť rýchle a superzdravé vegetariánske obedy len pre mňa, a tráviť noci pred HBO aj uprostred týždňa.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:36

pecka bože, toto bola moja krivda z detstva. Že komunizmus skončil o rok skôr ako som nastúpila do školy a už som si nemohla obliecť pioniersku rovnošatu

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:38

betsey Já jsem nemohla ani za bolševika a bylo mi to šumák

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:38

qanik tak ono sa aj u mňa nájde dosť veľa vecí,ktoré môžem robiť Ale v tomto počasí dávam akurát knihu a net v posteli.Asi zajtra vytriedim skriňu,len musím zistiť,kam s vytriedenymi vecami (teda okrem kontajnera na šatstvo)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:39

Zina  

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:45

betsey no ja som ju mala na tom pionierskom sľube,na ktorý sme myslim v druhej triede museli povinne.Na triedne fotenie som ju zásadne nenosila a väčšinou som sa jej vyhýbala ako čert krížu.Pionierkou som bola krátko...

Jedine plus,čo si pamätám,bolo,že som bola kronikárka a šla som skoro na týždeň na nejaký zraz pionierov.To znamenalo uliatie sa zo školy a môj prvý pobyt mimo domu,rodiny,bez rodičov.Dobra akcia to bola...

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:55
Reakce na Pinot Noir:

Sweet Potato Byla těhotná ve stejnou dobu jako já, psaly jsme si ohledně výbavy, kosmetiky a tak. Hádám, že se odmlčela zároveň s porodem.

​Taky mi to tak nějak časově zapadalo.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:58

pecka taky jsem mela jinou sukni - jako jedina. a taky nerada vycnivala. se ale obavam ze jsem do toho dorostla:-)

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:15

Tak teď jsem zabrousila na web, o kterym nemůžeme tady mluvit a nějak jsem se omylem po půlroce přihlásila a přišla mi soukromá zpráva, která mi způsobila astmatickej záchvat!:-D A nebudu se žinýrovat a rovnou to sem překopíruju:

Cauky ty jsi přejela kocoura?osoba­kem?vadilo ti to?jestli dokážeš přejet a nevadí ti to něco bych pro tebe měla zajímavého!!

Jestli je to něčí skrytej nick, tak si mě nepřejte:-D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:16
Reakce na ice:

pecka taky nevim, pokud nekdo z MP, mesela me casove minout. Ale zacina me zajimat, co clovek udelat, aby tolik lidi zajimalo kdo se pod prezdivkou skryva 

​pít vodu pouze z islandského ledovce,například 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:19

pecka ja som sa ako malá na to tešila, pretože starší kamaráti mali také pekné fotky v tých rovnošatách, tak som chcela aj ja. No a na mňa už sa nedostalo, decko no

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:22

Potrefenáhusa to mylada dělala? toto si nějak nepamatuju, i když to teda vlastně zapadá 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:24

Potrefenáhusa Já si nějak v současný situaci vybavuji především vlastní koupelnu pro mimino!:-D 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:27

Karja  šmarja co to je za zprávu!!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:31

Karoleena No, já jsem jednou na ten nejmenovanej web psala, že jsem přejela kocoura a hledala ho, bylo to v kontextu zanechané přejeté zvěře na vozovkách. No a já si teda googlila i ten kontaktní e-mail,na kterej se mám ozvat a vůbec se mi to nelíbí  (Pokud se shoduje to jméno s emailem, tak tam je mimojiné zápis z insolvence a pak dotaz adresáta zprávy na jednu osobu toho času ve vězení, která se mu neozývá:-D).  Hlavně, co by to bylo za zakázku:-D???  Takže kdybych se tu dlouho neozývala a pak se tu objevil někdo s podobnýma žvástama jako já, tak dělejte, že nic. :-D :-D

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:36

Karja No právě, co je za tím jako za kšeft, nájemná vražda sousedovic psa co moc štěká? Nebo něco ještě horšího? Napadají mě samý příšerný věci. :D

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:39

Karoleena Jako první co mě napadlo byla jen otázka, jedná se o člověka nebo zvíře?:-D To bude nějaký zastrašování, bohužel nevědí, že mou nejsilnější zbraní jsou jen planý řeči:-D :-D.

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:46
Reakce na Pinot Noir:

Sweet Potato Byla těhotná ve stejnou dobu jako já, psaly jsme si ohledně výbavy, kosmetiky a tak. Hádám, že se odmlčela zároveň s porodem.

​Tak teď stačím zvídavým jenom vygooglit, kdo z celebrit porodil zhruba ve stejném termínu a je to :-)

Já si teda myslela, že to byla nějaká smyšlená osoba, protože jsem tuším o restaurcích nebo kadeřnících s ní zapředla debatu a přišlo mi, že si vymýšlí, protože dle mne byla skutečnost jiná. Tak jsem si myslela, že si někdo jen honí triko. To se jí dodatečně omlouvám :-)