Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:47

notna Honění trika a známá osoba se nevylučuje;-).

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:55

Mylady ke mě chodila asi tři roky do kadeřnictví. Byla to moc milá mladá žena. Krásná žena. Někdy v půlce těhotenství se odmlčela jak tady, tak u mně. Já na ni často myslela jestli se nestalo něco špatného. Proto mi trošku ty srandičky vadí.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 18:07

Catherinne Já myslím, že ona svůj odchod avizovala, že už jí to nebaví a tak. Ale chápu tvůj pocit, taky mě to občas napadá, když někdo z ničeho nic zmizí.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 18:09

Catherinne Psala jsem si s ní párkrát až skoro do jejího termínu, měla pár týdnů náskok. Pak se najednou neozvala. Taky jsem na ni myslela, jestli se něco nestalo... 

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 18:21

Catherinne To by potvrzovalo moji domněku, že se na mp prezentovala poněkud odlišně než byla skutečnost.

Offline Catherinne
10853 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 18:29

notna tomu nerozumím

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 18:43
Reakce na Catherinne:

notna tomu nerozumím

​Píšeš, že to byla moc milá žena. Pokud si ji s někým nepletu, tak její projev na mp byl poněkud neurvalý a povýšený. A výše jsem psala, že jsem z jedné komunikace nabyla dojmu, že si vymýšlí, některé detaily neseděly, což by spíše odpovídalo mému dojmu, že si na mp poněkud vymýšlela než že by byla lehce identifikovatelná reálná osoba, jak se tu psalo. Ale je to fakt dlouho, spíš si tady i na mp čtu, co mne zajímá, tak si ji možná s někým pletu? 

Toť vše.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 19:11

notna myslím, že nepleteš, já jsem z toho měla podobný pocit. přičemž souhlasím s Karjou, že se to vzájemně nevylučuje. Catherinne srandičky neznamenají, že bychom jí přály něco špatného. spíš, že jsme z ní měly trošku legraci jak se vytahovala, a (mně osobně) celkem taková osoba vtipná (často myslím že byla vtipná nechtěně) mi tu chybí do portfolia zajímavých lidí do diskuse. prostě jiný pohled na svět okolo - pro mě to je zajímavý, stýkat se, byť virtuálně, s tolika různými lidmi. ty to máš v práci osobně, tak ti to asi nepřijde, nebo nechybí.. já žiju trochu v bublině takže mě to baví.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 19:27

Pinot Noir jezis ted jsi mi pripomela... jsem na emiminu jedne kocce v nasi skupine asi v pulce tehotenstvi odpovedela na dotaz co jsem vedela o tematu na ktere se ptala, a nebyly to pozitivni informace, a ona se na me dost nastvala a po nejake dobe se taky prestala uplne ozyvat a ja dodnes na ni myslim jak asi dopadla protoze prognoza nebyla uplne nejlepsi a mam spatne svedomi diky tomu...i kdyz vlastne zbytecne.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:19

viktorka_od splavu Mě tedy Mylada taky bavila. Bavilo mě, jak občas z té její luxusní fasády vykoukla fabrička. Ale je fakt, že o spoustě věcí měla dost přehled. Bavila ji gastronomie, mj. Pamatuji na případ černé soli.

Taky na ni občas vzpomenu, byla to zajímavá figurka - v dobrém, samozřejmě. Snad se jí nic nestalo.

A vůbec.. Lola, Jehelníček.. a další. Škoda, že zmizely.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:23

Mylady byla skvela, ode vseho tak akorat, jako vylozenou snobku v tom spatnym slova smyslu jsem ji nevnimala, naopak fungovala jako vynijajici filtr, pamatuju si par scenek kdy to nikomu nezavidici spokojene zeny nevydychaly

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:24

Mutziputzi já si matně pamatuju něco o tom že služka má vlastní kuchyň? no super to bylo:-)

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:26

Mutziputzi hele ale to mas svatou pravdu s tim nevydychanim, to fakt byvalo

velice usmevne 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:33

Mutziputzi mylady její soukromí přeju, ale teď mě šíleně zajímá, kdo byly ty spokojený nezávidící ženy 

20970 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:37

Ounz Ja hele jmeno nestrelim, par MP devcat mi splynulo, ale myslim, ze nektery jeji skalni jsou i zde mezi nami, jenze to se tehda Karja nudila a jeste ji nenapadlo si to hodit do excelu kery to sou

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:40

Mutziputzi sis, to byl vtípek, já nechci abys mi je tu jmenovala na sklo 

20970 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:42

Ounz Ja bych to samozrejme klido vyklopila, co s tim delat strachy

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 20:43

Mutziputzi  ješteže nevíš nic na mě..

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 21:15

Mutziputzi Hele vůbec, já si jen pamatuju tu koupelnu pro mimino, ale jestli říkáš, že i služka měla vlastní kuchyň, tak mi vyklopte, kdo ta Mylada je a zítra se stěhuju do jejich pravýho křídla a za byt a stravu jí tam budu dělat babysittera a podržtašku:-D.