tyjo, jsem prostě ztracená existence - já si naprosto nepamatuju žádný projev ani milady, ani real blond, ani vůbec nikoho krom dvou, jejichž nicky si ale zrovna teď nemůžu zaboha vzpomenout (ta,která po nocích vyváděla, a ta, která do všeho ryla
), takže mě vlastně vůbec nezajímá, kdo je kdo, protože by mi to naprosto k ničemu nebylo ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita tak alespoň někdo bude v klidu spát.
Catherinne , uz si to pisu (ne, ze by to na cele veci neco menilo)
Jiná Realita , ty si fakt nikoho po takove dobe nepamatujes? ja si pamatuju mraky nicku a na mnohe z nich mam i nejake konkretni vzpominky.
práve som dočítala posledné štyri strany a bola som napätejšia ako pri čítaní detektívky od Dominika Dána. Tak som čakala na nejaké bombastické vyvrcholenie... ![]()
Ale inak si myladu pamaätám, mám ju zafixovanú ako povýšeneckú a protivnú, ale teda mne to nejako neprekážalo a aj realblond, tú som brala ako tú milšiu z dvojky
Jiná Realita Ta co po nocích trochu víc pila ..spíš, ne :-) tu si pamatuju i vím nick, ty její brmbrm příspěvky byly výborný.
Těch co ryly byly mraky....jinak nechme už Miladu spát. Postřeh Dadoo, že z luxusní fasády vykukovala fabrika, je skvělej, přesně tak to bylo. Ale uměla zaujmout
- viz tato diskuze.
A to já jsem skálopevně přesvědčená, že spíš než že vykukovala nějaká fabrika, z toho měla Mylady pr*el![]()
Mutziputzi mně to teda přišlo leckdy nechtěně vtipný, ale jako pobavila jsem se skoro vždycky
Potrefenáhusa Myslim, že ne, prosim vás nechci to zas vytahovat, ale jako modelovou nechtěnou vtipnost mám zařazenou kauzu economy do Barcelony, z Mylady jsem cejtila vždycky solidní nadhled
Mutziputzi já právě nevim, ten nadhled jsem úplně neviděla :-D Economy do Barcelony byla vtipná o dost smutnějc, ale nechce se mi to už moc rozebírat.
Potrefenáhusa Bez nadhledu by jí ty harpyje co na ní pořádaly nálety dlouho nebavily
Potrefenáhusa presne, tez si to pamatuju, jakoze nadhled az na pudu, ale od urcityho momentu spis takova pasivne vztekla krec. jo a este podsouvani kyselejch hroznu pausalne vsem nazorum, ktery se lisily od jejiho.
nejaky zavistivy komentare se teda obcas nasly, ale u ni byla zavist univerzalni argument na jakejkoliv nesouhlas, to taky o necem vypovida.
jezis, to jsem si zas zadrbala ![]()
Lilly_Ku Fakt? Na mě teda působila Mylady dost jinak. Tu neurvalost a vzteklou křeč si nějak nevybavuju.
Pinot Noir Taky bych tam viděla spíš jasnej výsměch, nic emotivního![]()
Pinot Noir no dyt, na kazdyho holt jinak...
Mutziputzi Taky myslím, že se bavila ![]()
Jinak pozor stížnost, stříhá mě holka, co si otevřela "salon" u metra Luka, to i ty Nusle budou víc posh!!!
Mutzi klid. Ono to není o lokalitě, že? ![]()
Mutziputzi Ach jo...tak jen co mi přešel zájem o Miladu, tak se mnou cloumá zvědavost stran kauzy economy do Barcy![]()
stes ježiš ty si chytlavá, běž dělat něco pořádnýho!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.