no pokud si tajne posilate prava jmena, tak prosim o kopii. Nestiham se ucastnit diskuze, jen cist.
Stěžovací vlákno
Jo a jeste me napadlo. Pokud napr.@Jinx zna identitu, tak by stacilo, kdyby napsala je ok, neni ok.
Ja si trochu pletu Mylady s Real Blond. A dodnes jsem si myslela, ze ji je 50, to mi asi splynula s Buggati.
Ja jinak obcas premyslim, kdo je (jeste z MP) matka a dcera. Tipuju Viktorku a nevim koho.
ja se teda omlouvam za sireni bludu, Mylady neznam, jen jsem ji videla, netusim jak se jmenuje atd. Takze nenenene nepomuzu.
S tou Mylady uz to zacina byt pekne napinavy. Az na to nekdo prijdete, hodte mi to taky do soukrome zpravy prosim ;)
bram No prostě by to chtělo zavést funkci hromadného rozeslání soukromé zprávy
(ne, vůbec nejsem zvědavá
)
Candance jee tak moje dcera sice kdysi před mnoha lety na MP dala fotku ale jinak nic:-)
Tak už to někdo práskněte ![]()
Lamicka Dyť to nemá kdo prásknout, ví to jen jinx a Catherinne a z těch to evidentně jaktěživy nedostanem! :D
Karoleena Catherinne nemůže, to je jasný, to by bylo něco jako porušení lékařského tajemství![]()
Aranel já jsem samozřejmě taky zhnusena, ale hrozně mě to bavi :))
Karoleena tak to je teda blbý
Mylady me bavila, i Real Blond. Blondynka tady je? A hroch?
tv Hrošík tu byl a odmlčel se.
Real blond vůbec a nevyskytuje se ani na mp, jestli se nepletu.
omg ,to jsem neco spustila (coz jsem po tech letech okouneni na foru mohla tusit, ze) ... mylada neni zadna celebrita, spojila jsem si to pres jine lidi mimo mp a bylo mi to jasne raz dva, ale si skoro troufam rict, ze pokud neznate tytez lidi, tak nemate sanci na to prijit, tak to radeji uz nechte byt
ok, neok, kdyby chtela, tak tu je... ale predstava mylady v nuslich, to je top. ![]()
jinx Očividně i na parfumanii je někdy okurková sezona:-D:-D.
PS.: Víme, že je to třetí sestra!
Karja Tomu říkám dějový zvrat! ![]()
Karja , jezis ne-e ![]()
jinx máš neúplné informace když nevíš, že mám úřad i na Ořechovce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.