Mně se nedávno zdálo, že jsem na dovolené s kamradáme. Jdem po pláži a je tam takový ten velký party stan. Nakouknem tam a hele, ona tam právě probíhá amputace nohy. Vypadalo to celý jak nějaká reality show.
Nevim, co se mi tím můj mozek snaží řict.
Mně se nedávno zdálo, že jsem na dovolené s kamradáme. Jdem po pláži a je tam takový ten velký party stan. Nakouknem tam a hele, ona tam právě probíhá amputace nohy. Vypadalo to celý jak nějaká reality show.
Nevim, co se mi tím můj mozek snaží řict.
Ounz Ne, vůbec nepoučuješ
, jen, že jsem se nedivila já, ale JinaRealita a já nejsem schopná vysvětlit, jak to přesně funguje, tak jen papouškuju, co jsem slyšela. Mmch. nedávno v TV někdo říkal, že když člověk přibere, udělá se mu kdesi v nosohltanu(?) tukový polštářek, díky kterému chrápe. A pokud zas zhubne, polštářek zůstává a chrápe dál. Já mám výcvik od dědy, který chrápal, dřív, než zavřel oči. Dodnes dokážu citovat babičku, kterak mu lála
. Vzbudila mě většinou ona, ne chrápající děda. Pro mě je konečná skřípání zuby, to bych zabíjela.
Jiná Realita Když o tom píšeš, tak jsem o tom taky slyšela, tedy o té zablokované páteři u dětí, ne o těch souvislostech s chrápáním. Speciálně o nějakých blocích v oblasti žeber a tedy asi hrudní páteře, když u dcery řešili astma, resp. její velkou náchylnost k plicním potížím.
Mně se zdává, že mám někam jet, nevím odkud, nejsem sbalená, když ostatní už jdou do autobusu apod. Tentokrát jsem se neprobudila včas a pokračovalo to, že už jsem na letišti a nemám žádná zavazadla, panikařím. Někdo mi poradí, že mám ještě hodinu času, tak ať si něco rychle koupím. Odcházím z letiště, bloudím neznámou ulicí a po půl hodině mám ohavnou plastovou plážovou tašku a péřovou deku, kterou mi v obchodě s taškami ochotně vakuově slisovali do malého balíčku. Pak už jsem se naštěstí vzbudila, doufám, že to nebude pokračovat zážitkem z dovolené bez základního vybavení. A že s tou dekou nepojedu v srpnu na Krétu.
RoSa ja ale nemohla prijet. Nejen subjektivne (se psem na veterine, kdy jsme nevedeli hodiny ani minuty), ale i objektivne, klepala jsem se jak ratlik a na deseti kilometrech jsem si vyzkousela, ze jsem nebezpecna, neudrzela jsem pozornost. A jet 80 km jednim smerem, (nejen) po dalnici a sama se psem? To bylo proste zcela nerealny...
Poslední podobná konverzace, u které jsem byla, proběhla stylem.
A co Jarka?
Jarku už nemám.
Dočítám po týdnu volna, ale s tímhle mám lepší zážitek...
"slyšela jsem, že je Alena těhotná, gratuluju."
"no je....ale ne se mnou"
a nejhorší je, že v té chvíli jsem si uvědomila, že to vím, ale milosrdně jsem zapomněla.
Mirka no přewně, skřípání zubama
, zlatý chrápání
Garfie ![]()
![]()
(pardon)
Garfie uaa![]()
Garfie muhehe kamarad takhle gratuloval nasi spolecne kamaradce, velice stihle ovsem se znacnou pneumatikou kolem pasu. Tehotna nebyla:D Jeho zena mu pak rekla ze se ma priste zeptat ze uz to prece jednou probirali, ocividne gratuluje rad :D
Jo, to ja taky jednou gratulovala kamaradovi ke 4. potomkovi a on to byl tukovej polstarek. A on to samozrejme pak dal doma k dobru.
moora
haha, to se směju na oplátku..
Jako mně teď ta situace taky přijde vtipná, ale v tu chvíli bych se nejraději zakopala 100 metrů pod zem!! ![]()
Garfie A tak třeba byl rád, že se Aleny zbavil ne?..pakliže se jí teda zbavil![]()
Mutziputzi Možná jo, ale to já v tu chvíli nemohla vědět ![]()
moora no kamarádku takhle jednou pustil někdo sednout v tramvaji a taky teda těhotná nebyla, ale rudá prej až za ušima.
Potrefenáhusa to by me zajimalo, ohradila se?
Potrefenáhusa Já už normálně čekam každym dnem, kdy nastoupim do metra a ňákej školou povinnej hajzl mě pustí jako starou si sednout, ten den vyhlásim počátkem stáří![]()
Lilly_Ku Kamarádce se to stalo taky, ale ta si poslušně sedla a poděkovala-prý chlapa nechtěla uvádět do rozpaků a navíc komplikovat život opravdu těhotným, prý by pak už určitě žádnou pro jistotu nepustil. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.