Mutziputzi no a uz ti mladi dospeli vykaj? panc to je takovy predstadium ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie to je fakt ![]()
Garfie mne se to teda nestalo, ale zachovala bych se stejne:-)
zajimavy, ze znamou, alkoholicku s pivnim pupkem pousteli sednout i ve veku kdy to fakt na tehotenstvi uz nebylo:P
Mutziputzi haha a já tě tuhle v metru viděla a sednout bych tě teda nepustila :-D (šedej spacák, LV a modrý marteny :-D)
říkal strejda, že pro něj byla totální krize a maximálně potupná situace cca v 70, když si v nemocnici nemohl obout přes pupek návleky a pomáhala mu nějaká mladá sestřička...![]()
![]()
Lilly_Ku Tam to vykání pozoruju v +/- stejnym poměru od svejch tak pětadvaceti, věřim, že je to daný spíš výchovou konkrétního adolescenta než mojí tělesnou sešlostí))
Potrefenáhusa to by me zajimalo, ohradila se?
"Ne, děkuji, postojím, nejsem těhotná, ale tlustá?" :-D
Ani nepípla :-D
Potrefenáhusa No neke, toho se bojim že mě někdo identifikuje, páč poslední dobou tomu moc nedávam teda..ani ten La Mer jsem dosud nevybalila)))
Mutziputzi no jako fakt neke
Ale už je to asi 14 dnů nebo dýl :-)
Potrefenáhusa mi ani neřikej toto![]()
![]()
jsem si vzpomnela na podobnou nevyzadanou laskavost:
v nasi ctvrti mi ted cim dal casteji lidi odpovidaj v anglictine, kdyz du treba nakupovat. nebo v sobotu na veceri jsem dostala automaticky listek v anglictine. panc mam prizvuk, takze jako automaticky predpokladaj, ze jsem na navsteve, a chteji vyjit vstric. coz je teda od nich pekny, ale ja tu bydlim uz deset let a s nemcinou jsem se fakt uz poprala
heeej ja chcu taky potkavat lidi odsud v metru!! ![]()
Mutziputzi ani s košem teď nemůžete bez makeupu a řádně nenatřena lamerem! všude hrozí nějaká parfumaniačka ![]()
pche, k tehotenstvi mi nekdo blahopreje porad. Obvykle ve chvili, kdy se citim lip a myslim si, ze jsem trochu zhubla.
A proto nikomu neblahopreju, dokud si nejsem jista, ze to neni tuk.
Lilly_Ku Tak vtipný by bylo, kdybys třeba vůbec neuměla anglicky
. Ale je to milý, já si teď vyřizovala nějaký složitější rezervace na vlak a mluvila jsem celou dobu svojí chabou japonštinou a chlapík mi odpovídal perfektní (na Japonsko teda neuvěřitelně perfektní) angličtinou, taky mi to přišlo roztomilý.
Garfie jj, to je presny ![]()
kamarad je nemeckej turek, a zrovna uplne neodpovida takovymu tomu zazitymu klise borca v teplakach a adidaskach. na neho ted taky furt nekdo zvani anglicky. holt vidi snedyho mensiho borca, dobre oblecenyho, tak to je jasnej spanel nebo ital ![]()
Lilly_Ku Mě to štve i jako cizinku, když se chci potrénovat a sestavím super větu svojí školní němčinou a dostane se mi blahosklonné odpovědi v angličtině ![]()
Kokoska Mýmu tatínkovi (bude mu hnedle 60) se doteď občas zdává o maturitě. A dědečkovi se tak do dvaaosmdesáti zdávalo o zkoušce z patologické anatomie...
Lilly_Ku ale zas někdy je to blbý, když je člověk třeba na studijním pobytu a rád by pokonverzoval v tom onom jazyce a všichni na něj žvaní nějakým obecně používaným jazykem, ve kterým je ta komunikace snazší, dokonce i když ze sebe člověk něco vysouká v tom domorodým jazyce a odpovědi se mu stejně dostane v angličtině (a dalších sdílených jazycích)
Aranel to jsou takový klasický stresový sny, že třeba člověk potřebuje udělat znova maturitu a zjistí, že mu chybí třeba výtvarka ze základky, kterou musí odchodit...
Aranel ja to fakt chapu :)
me to driv zralo dost, panc se tu fakt citim dost doma a vnimala jsem to jako takovej podprahovej signal: ty nejses odsud. ale casem se mi to nejak rozlezelo, ze to je blbost, ze to tak lidi fakt neberou, proste slysi prizvuk, tak chtej pomoct, nebo se vytahnout, nebo treba sami si chtej pokonverzovat v anglictine, proste milion duvodu, se mnou nesouvisi ani jeden z nich.
Potrefenáhusa jj tohle je typickej problem druhych cizich jazyku.. tady je dost velka anglicky mluvici komunita, navic nemcina je na mluveni fakt tezka, takze dost lidi - treba studenti na vymennych pobytech - dost casto zustavaj u anglictiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.