Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:39
Reakce na Solathis:

Tejden dopredu vedej, ze prijedu... Tak jsem dojela a jsem tu sama s nejmladsim brachou... 

​Co by za to někteří dali! 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:43
Reakce na Solathis:

Tejden dopredu vedej, ze prijedu... Tak jsem dojela a jsem tu sama s nejmladsim brachou... 

​A nechtějí vám tím náhodou něco naznačit?  Myslím, že jste psala, že vztahy nejsou ideální.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:52

moninika tvrdili, ze se tesej a manzela sem neberu. Stacilo rict a nemusela jsem plytvat naftou a casem..

Pinot Noir kdyz ja mohla doma delat jiny veci...

viktorka_od splavu ne, sli do prace. Mohli se zminit, ze potrebujou jit rano do prace a mam prijet az na obed. Puvodne jsem mela prijet mezi svatky, ale nebyla jsem toho objektivne schopna.

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 13:01

Solathis no tak to se asi dlouho zas neuvidíte což? dej tomu čas... snad se nějak srovnají.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 13:09

Solathis Pardon, představila jsem si, jak vždycky dorazím k našim a tam nastoupená celá jednotka a střídají se tety a báby do pátýho kolene, kolikrát bych si dala po cestě nejdřív chvilku na relax... Tak jsem si dělala legraci. Vím, že pro tebe ta situace vtipná není. No, lidi jsou různí.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 13:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Gatita potlapkávám i tak a nic sem radši nepiš, jeden nikdy neví

​To mi připomnělo můj nedávný sen: přišla jsem do práce a kolegyně mi jemně špitla do ucha, chodíš na parfumanii, že? Ale nejsi sama ... (nebo něco v tom smyslu, přesná slova se mi už z hlavy vypařila, podstata sdělení nikoli).

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:03

continuity dimethicone je silikon...ten je ve vlasových přípravcích běžný, že by nějak fungoval proti vším se mi zdá nepravděpodobné

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:43

Dělam úkol z nj, mám dvě doplňovačky, jedna v pohodě a druhý vůbec nerozumím  sem stará blbá a beznadějná

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:46

Jiná Realita Zbytnělá mandle na to má zřejmě taky vliv. Každopádně se mě vždycky lékaři ORL ptali, jestli děcko chrápe.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:50

Mirka jistěže i mandle (nosní) na to může mít vliv, lidi nechrápou jen s otevřenou pusou.

u těch dětí je to extra důležitý, páč i když nosní mandle nemá bejt vyndaná jen tak pro nic za nic, pokud takhle vadí, tak ano, vyndat.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:55

Ounz  Doktorka nejsem,  odpověděla jsem JináRealita, která se nad souvislostí podivovala, jen to, co vím. Jak jsem psala výš, dcera chrápala předtím i bezprostředně po zákroku, tedy mandle nemohla být znovu dorostlá. Takže to primární důvod jistě nebyl. A nebyly to ani ty další důvody - alkohol, cigarety, nadváha. Drobounká 5 letá holčička.

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:58

Mam recept na chrapanie . Cihala som s baterkou a telefonom, ze si ho nahram. Nezachrapal. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:59

Mirka jejda, už zase zním, že poučuju,pardon. Já sem s tebou chtěla jen souhlasit. Pokud se podaří nosní mandle odstranit celá,už by neměla dorůst (proto se to taky dělá v cělkovýanestezii teďka) no ale chrápání, jak už se dřív zniňovalo není jen doména tlustejch vyhulenejch alkáčů..(já taky občas chrápu)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 16:59

Mirka a co zablokovaná páteř? fyzioterapeut, ke kterému chodím, říkal, že malé děti mají hodně často velké problémy s páteří a od toho různé problémy, třeba i chrápání (křivé nohy, bolesti hlavy....). moje příbuzná měla snad od narození takové problémy, že musela nosit i takový ten krunýř. nikdy dřív jsem se tím nezaobírala a přišlo mi neuvěřitelný, že by malé děti takové problémy mohly mít, ale prý fakt mají.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:12

Solathis Budu trošku drsná, jo?

zcela evidentně si tě nikdo doma neváží. Neochota přijmout tvého muže, nezájem o setkání s tebou i nezájem ti jenom sdělit, že se jim to nehodí, že nebudou doma.. pořád ještě nemáš dost??

Čekáš, trošku jako štěňátko, na zájem a pohlazení. 

Já bych tu cestu neopakovala. Počkala bych, až mě budou přemlouvat, přát si to, že mě dlouho neviděli. Prostě až bude opravdový zájem. Já osobně bych se nedokázala zase nabízet, abych pak byla zklamaná.

Nemůžu ti radit, ale začala bych si vážit sama sebe. A smířila bych se s představou, že prostě ne každá rodina je soudržná a láskyplná. Nesbírala bych drobky pod stolem. Ty by ti neměly stačit. Ale nejdřív si to musíš ujasnit sama v sobě. 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:14
Reakce na Janulik03:

Mam recept na chrapanie . Cihala som s baterkou a telefonom, ze si ho nahram. Nezachrapal. 

Offline Janulik03
20276 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:19

Solathis akoze nerada, ale plne suhlasim s Dadoo , aj ked si to fakt neviem predstavit, ako mozu......

Online Karja
44729 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:43

whiskas Mne se opakovane tak jednou dvakrat do mesice zda, ze nevim s kym chodim, nebo chodim se dvema nebo s nekym, ale mam rada jinyho'. Tak ted se to upgradovalo na to, ze nevim s kym jsem tehotna. Ale ta moje pragmaticnost v tom snu, jednou nabidnu testy DNA, jindy si reknu, ze tmavy to bude tak jako tak...no hotovo, si vzdycky po probuzeni tak oddechnu, ze zivot mam jednoduchej.:-)). To mam z toho, ze mi nikdo nechrape do ucha a ja muzu klidne spat:-))

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 19:41

Karja  Zajímalo by mě, kde se v hlavě takové nesmysly berou. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:03

Karja  lol.

mně se přes vánoční svátky zdály ultra ujetý sny. asi že jsem spala fakt hodně a dlouho, přes rok skoro nespím.

třeba se mi zdálo, že jsem si nechala udělat umělá prsa! nejdřív jen přirozená, ale ony se nějak neplánovaně nafoukly a měla jsem úplné dudy...a ve snu jsem v panice přemýšlela, jak to vysvětlím matce, protože ona je přece proti takové hříšnosti  probudila jsem se opravdu s úlevou.