Potrefenáhusa
náplast
To je nechutný, přece! Ještě si u toho ohřej jídlo v mikrovlnce a jseš odepsaná!
PS.:taky je používám, přijdou mi nejlepší.
Potrefenáhusa
náplast
To je nechutný, přece! Ještě si u toho ohřej jídlo v mikrovlnce a jseš odepsaná!
PS.:taky je používám, přijdou mi nejlepší.
Karja Japa, naplast je blbe? Vosvěž mi to, Dalimile!![]()
Mutziputzi Jj, potvrzuju. Ty naivy si myslej’, že neni vidět. Zlatý silikonových ramínka;-)
Sweet Potato Lepsi poctivej volezlej opar? Pisi si![]()
Mutziputzi nene, nejlepší je si naň plácnout zubní pastu!
Potrefenáhusa lituju moc
Potrefenáhusa tlapkam z uctive vzdalenosti
naplast se mi zdala jako vynikajici napad. jenze druhy den se zacala na okrajich odchlipovat.. vic a vic, hnusny to bylo.. jsem to strhla 
Potrefenáhusa lituju, moc. Já mám vždy opar přes půl pusy, oteklé uzliny na krku i pod krkem, teplotu...no děs. Jediné co mi pomohlo za 15 let je malinká ampulka ze zdravé výživy. Je to nějaký výtažek z konopí. Jinak ani léky. Tohle mě teď několikrát zachránilo od těch vedlejších příznaků a druhý den byl minimální. Ještě používám místo náplastí gel, lépe drží, neodlepuje se. Opar se lépe hojí, nepraská a hlavně je i méně citlivý.
Mutziputzi No prošlo to tady společně s mikrovlnkama, ale už je to prý nějaká starší aféra.
viktorka_od splavu Však to tam taky nemá být týden, to by farmaceutický společnosti prišly na mizinu a neprodávaly to za 250,- 10 ks. Po 8 hodinách se to začně vodchlipávat, a má se to pomalu sundat, když je to mimo ret, vydrží to třeba den a ani to tak hnusně nevolejzá. Já je mám ráda, nesnášim když se oparu cokoliv dotýká včetně vzduchu:-D.
Renusatko Když jsem trpěla na opary a měla jsem velké, tak jsem dostala na kožním i nějaké prášky, nevzpomenu si, co to bylo, jen že se používají i při léčbě AIDS (to mě v těch nácti prostě zaujalo nejvíc) a pomohly mi na dlouho teda.
Karja Mně nepomohlo ani půl roku braní Herpesinu, ani očkování , co jsem dostala preventivně a protekčně. Poprvé v životě jsem ho dostala v těhotenství se 40 teplotou. Od té doby tak 4x za rok a to jsem opravdu musela být ten první den doma. Ten výtažek z konopí mi poradil chlap ve zdravé výživě, který na opary taky prý trpěl...no pro mě objev století. Druhý den místo hororového zjevu a dalších potíží, nemám skoro nic.
Renusatko No to je hrozný, to máš nějakej hororovej druh o kterym nechci ani slyšet! Já mívám jen ty klasické pocitově nepříjemné, co jsou vadou na kráse, ale dá se to s nima zvládnout;-)
Renusatko som si myslela, ze Herpesin sa vyberie max dve davky , co je cca 25 kd a ak nezabera, zmeni sa liek?
Janulik03 preventivně se bere i několik let...třeba po transplantacích. Já jsem v době, kdy jsem ho brala opar nedostala, ale po vysazení měl být rok pokoj a já ho dostala za dva dny.
Renusatko já měla pokoj myslím dva nebo tři. ale jen poprvé. jinak jako když pohnojím.. je třeba zvyšovat dávku. no ale celkově to tak mám se vším. to tě teda fakt lituju
Renusatko Jaký gel na ty opary? Taky se mi občas dělají a náplast většinou strhnu i s kusem kůže
Nejlíp mi pomáhá hned jak to začne trochu svědit, ještě než se vyrazí, natírat ret Herpesinem.
Karja pomalu sundat z puchýře? no tak jak píšu - zkusila jednou![]()
Kokoska URGO gel na opary. On teda drží lépe než ty náplasti i delší dobu. Je tenoučký, ale občas se taky stáhne část kůže. Já je používám hlavně kvůli tomu, že ten opar opakovaně nepraská a je méně citlivý, že by nějak urychlil hojení to nepozoruju...možná tak, že to nepraská. Mám teda opary jen na rtu.
Kokoska mně se teďka docela osvědčilo tohle

viktorka_od splavu To bude asi stejný princip. Jen to URGo to vyrábí už tak 5 let, tohle neznám.
Renusatko hrozně příjemně mi to voní:-) takový hřebíčkový
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.