viktorka_od splavu No mě to docela jde, já už to pak na ty zhojené puchýře nedávám, spíš na ty mokvající (fujfuj) a to mi sundat jde. Ale já fakt radši náplast, já uplně nesnesu, když se mi do toho při mytí dostane voda nebo takový ten pocit, kdy ti ten opar venku ofukuje vítr.
Stěžovací vlákno
Karja To právě ten gel se nanese v gelovém stavu a po zaschnutí vytvoří film, který drží lépe než ta náplast...alespoň ten URGO. Udělá takovou větší a tenčí náplast. Právě taky chrání před vodou a tak.
Nejde teda překrýt třeba rtěnkou nebo makeupem, protože je hodně tenký.
takový ten pocit, kdy ti ten opar venku ofukuje vítr.
tak ale dost! to je mi jasný s čím se ráno probudím![]()
![]()
![]()
Renusatko moc prosim o blizsi informace o vytazku z konopi a o protekcnim ockovani. Taky mam bohuzel s opary hodne nemile zkusenosti. Moc diky!
Renusatko aha to som nevedela, len kolegyna nedavno toto riesila a dr. jej nieco v tom zmysle povedala
Nikdy som opar nemala a dúfam,že to tak aj navždy zostane.A čítajúc to tu,radšej idem čítať niečo iné.
pecka Já to právě taky čtu jenom nenápadně a jedním okem ![]()
Renusatko viktorka_od splavu Dík za info. To se dostane v lékárně?
pecka Nikdy jsem opar neměla do svých pětatřiceti. Pak jsem dostala od dětí neštovice a od té doby mám tak 2-3 ročně.
Muž má opar od neděle. Takže víme, kdo s tím začal!
viktorka_od splavu tenhle žlutej gel jsem si koupila včera v lékárně cestou z práce, abych to něčím natřela co nejdřív, ale nepovedlo se mi z něj sundat takovej ten alobalovej kryt na víčku, takže stejně až doma. Jinak je teda fakt moc příjemnej, ale ty náplasti mi přijdou lepší, přesně jako Karja nesnesu, když se oparu cokoli dotýká včetně vzduchu a ta náplast mi přijde to kryje líp. Jinak mi ta náplast vydrží tak asi 4 hodiny, strhávat se nemá, ale když se namočí, jde dolu rychle.
Mutziputzi jj, náplast se nesmí, je to hnusný a je to vidět, ale říkaj to ty, co opar nikdy neměly
Potrefenáhusa novej parfem!!!
ehm, a už aj ja mám sny o parfumaniačkách. Sa mi v noci snívalo, že sme s paktofonika išli do Kanady na nečakanú návštevu k 0zero7 pretože sa sťažovala v sťažovacom vlákne, že kúpila byt, v ktorom sa zo schodiska ide rovno do spálne. Tak sme to chceli omrknúť naživo, a fakt mala pravdu. Bolo to na kočku. No a čakali sme ju v tom byte ako prekvapenie a keď prišla, strašne nám nadala, že prečo sme jej nedali vedieť, že prídeme, lebo chcela aby sme jej doviezli topánky z Vagabondu ![]()
betsey haaaaahaha. Jste me rozesmala. Topanky z Vagabondu. No jem proste prizemni chacha. S tema nemovitostma ve me nemate teda moc duveru.
Normalne jsem se nahlas rozrehtala. Jo a pred loznici mam teda predsin. Pidi. A v loznici nejsou dvere, Tak nevim, asi to zas uplne spatne nebylo v tom snu. Haha
betsey a prijel Percy a Amy???
0zero7 aj ja som sa ráno smiala, no šialený sen. Škoda, že si presne nepamätám ďalšie detaily, muselo to byť celé výživné ![]()
a nie, Perciho a Amy si nepamätám, tí asi ostali doma :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.