Příteli nejvíc proti oparům pomohl Wobenzym. Vybral těch 800 tablet (bral ho teda z jiného, vážnějšího důvodu) a dva roky měl úplně pokoj, takže to byl příjemnej bonus.
Stěžovací vlákno
nojo!
no ale boží uplně!!! (mně teda voněj ty sladký bombóny, jdu se stydět do kouta, ale je fakt krásnej!)
Renusatko moc prosim o blizsi informace o vytazku z konopi a o protekcnim ockovani. Taky mam bohuzel s opary hodne nemile zkusenosti. Moc diky!
To sérum už je asi sehnatelné i v lékárně Cannaderm Cannadent sérum. Jsou to jen malé vialky, stejné, jak na parfémové vzorky 1,5ml, ale stačí na dlouho. Ono to sérum asi taky není všemocné, ale v práci pomohlo několika kolegyním a jedné ne.
Očkování jsem tenkrát dostala protekčně na kožním...vyráběla se vakcína přesně na ten druh viru. Zařizoval mi to doktor z transplantační ambulance. Hodně jsme na to posílali transplantované pacienty a mělo to úspěch..u mě ne. Jestli se to dá zařídit nějak běžnou cestou, to vůbec nevím.
Renusatko Děkuji za info, aspoň konopí zkusím sehnat. Ohledně očkování, mám to chápat tak, že stěry, rozbor, cílená vakcína? Případně bych zkusila přes svou imunoložku. Nejlíp bych ale, aby se mi herpes už nikdy nerozšířil..
Potrefenáhusa já sem k ní čichala před nějakou dobou, náhodou není vůbec zlá..já sem poslední dobou nějak na ty unisex vůně pro sebe, ale příjemná mi byla a přišla mi i se slušnou výdrží
Ounz nejsem si jistá, jestli bude i na léto, ale to mám Nil, ten zas nejde v zimě (jsem skromná (a nevoní mi skoro nic)
Pavlena ano, nějaká cílená vakcína. Na imonologii by to měli vědět.
Potrefenáhusa no..já mívám takový útlumy,kdy mi nevoní na mě skoro nic, a je fakt zajímavý, že něco voní jen v létě a něco spíš v zimě. Je to věda ![]()
Ounz nejsem si jistá, jestli bude i na léto, ale to mám Nil, ten zas nejde v zimě (jsem skromná (a nevoní mi skoro nic)
mam Nil na sobe, proc nejde v zime? Je letosni zima vubec zima?
Candance mně to v zimě vůbec nevoní :-( potřebuju k tomu to vedro
Candance Mě Nil příjemně ochlazuje, takže ho nosím taky jen ve vedrech.
tina ono to fakt vyvolává dojem toho puškvorcem zarostlýho rybíka s žábama (ve mně :-))
Potrefenáhusa hele ve mně taky![]()
viktorka_od splavu no ale já jsem si na tebe teď fakt vzpomněla, jak já jsem na sebe pyšná, jak jím skoro všechno a byla jsem teď na návštěvě, kde mi namazali pod paštiku máslo a nabízeli anglickou slaninu a já byla za fouňu, co se nad vším ošklíbá!!!
Takže opravuji: jím všechno, pokud nakupuju a vařím já ![]()
S těma vůněma je to ale bohužel pravda, voní mi strašně máloco, pak máloco voní na mně a pak máloco, co voní na mně, snesu dlouhodobě
Potrefenáhusa no tak to bych mohla zfleku napsat to samy:-)))jjím všechno, pokud nakupuju a vařím já ![]()
a v parfumerii mi nevoni skoro nic taky (ani ty zahrady teda)
njn![]()
Dámy, prosím, vracely jste některá zboží na AllSaints? Stěžuji si na pitomé DPD, které tam není schopné doručit zásilku..!!!
viktorka_od splavu ale jako já těch věcí fakt nejím strašně málo a tady se to nakupilo všechno nějak naráz :-D
Potrefenáhusa Mám podobný problém - chtěla bych mít nějakou svou stálou vůni, ale tak po spotřebování 50 ml mě každá přestává bavit. Drží se snad jen Chanel5 a Chanel Eau verte, ale přesně, jeden mi víc voní v zimě a druhý v létě.
Už od večera prší. Stále. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.