Janulik03 úplne trááááápna ![]()
Bez svadobného podbradníka ako keby ani nebola, neviem, či nám vydajú sobášny list ![]()
Janulik03 úplne trááááápna ![]()
Bez svadobného podbradníka ako keby ani nebola, neviem, či nám vydajú sobášny list ![]()
betsey a cože to teda je?
Karja hmm, ultra hrozné by sa hodili, akože recesia ![]()
betsey jestli budou sunkove rolky s křenovou pěnou, dá se to ještě zachránit.
Potrefenáhusa ten svadobný podbradník? Ak som správne pochopila, tak veľký podbradník, ktorý si omotáme so ženíchom okolo krku a budeme sa navzájom kŕmiť polievkou, tak aby sme sa neušpinili
betsey ježiš to bych se propadla!
betsey jo tohle, děravou lžící....![]()
viktorka_od splavu nastávajúcu svokru mám našťastie veľmi zlatú, jemne ponúkne pomoc, a stačí raz povedať nie, a už viac nič nenúti. S mamou je to horšie, tá má tendenciu prskať, že jedlo sa nebude páčiť babke a pitie zasa tete, ale tú som upozornila, že na svadbe nebude päť ľudí a vyhovieť všetkým sa nedá.
Tieto blbostičky práve riešia ľudia, ktorí majú čo najmenej do svadby čo hovoriť, okrem toho, že sa tam prídu zabaviť, iné povinnosti nemajú
betsey len bacha, aby to ešte nebolo luto, že ten podbradník nemáš. Videla som totiž, ako novomanželom okolo krku dali obrus. Tú časť, čo visela zo stola kde sedeli. ![]()
Janulik03 bože nestraš ![]()
ja som akékoľvek kŕmenie zatrhla, keď sa o to niekto pokúsi, vrazím mu do oka vidličku ![]()
Mutziputzi no veď to aj ja
betsey urobte si to podla seba, to su take traparny co sa vyzaduju! Ja som na prvej svadbe mala to krmenie navzajom, citila som sa ako idiot. Aj tanier a prenesenie cez prah..viac traparni nastastie nie. Jo a nechty som si bola dat nalakovat a lutujem toho dodnes :) taka nuda, a vysledok ten isty ako doma pri filme :) a este za to vzala asi 30 eur, lebo vsak svadobne je vsetko 3 x drahsie. Na drzhej svadbe ziadne traposiny, obed normalne v restauraci, asi par kyticiek na stole a bolo to super. Ale prvykrat sa to riesi viac :)
betsey Koule a chomout nebude? ![]()
betsey Cha predstavu, ako s ana svadbe nebudeme kŕmiť som mala aj ja, bez podbradníkov taktiež...No pre kľud v rodine som už nakoniec vyhovela mame. Nedalo sa inak, proste pre kľud v roine som už rezignovala, bola som dokonca v stave, kedy som sa dokázala rozplakať zo stresu okolo svadby doslova na povel...
betsey Verim, ze to dokaze otravit. Taky jsme se nedali a udelali jsme dobre. Uzili jsme si to, Nevim, jak muj muz, ale ja na svuj svatebni den hrozne rada vzpominam.
Betsey Spomínala si akýsi vankúš, ten je na čo?
DrowRanger ja som teda ešte neplakala a ešte som nemala ani žiadny veľký stres, len teda toto ma dokáže rozčúliť. A ani nie od rodinných príslušníkov. Myslím, že s tým nekŕmením mi to prejde v pohode, ja som vegetarián, a budem mať úplne iné jedlo ako ostatní, aj môj nastávajúci, takže slepačiu polievku by do mňa nedostal v žiadnom prípade tak či tak :-)
No ale veď uvidíme, ako to nakoniec dopadne. Nevesta mieni, rodinní príslušníci menia, tak aby sme nakoniec nezametali rozbitý tanier, nekŕmili sa s obrusom pod bradou, neplnili všelijaké veselé úlohy a nešaškovali s núteným fotením v nelogických pozíciách ![]()
paktofonika neviem, a radšej som po tom ani nepátrala, už som vypúšťala veľa vecí, ešte som zachytila niečo o svadobnej knihe a svadobných magnetkách a podobne... Proste svadba je výnosný biznis
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.