Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:44

Janulik03 úplne trááááápna

Bez svadobného podbradníka ako keby ani nebola, neviem, či nám vydajú sobášny list

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:45

betsey a cože to teda je?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:46

Karja hmm, ultra hrozné by sa hodili, akože recesia

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:46

betsey jestli budou sunkove rolky s křenovou pěnou, dá se to ještě zachránit.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:47
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:50

Potrefenáhusa ten svadobný podbradník? Ak som správne pochopila, tak veľký podbradník, ktorý si omotáme so ženíchom okolo krku a budeme sa navzájom kŕmiť polievkou, tak aby sme sa neušpinili

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:53

betsey ježiš to bych se propadla!

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:54

Karja škoda, neskoro, sestra mala pätdesiatku minulý týžden. Ale betsey by ho mohla ocenit. A pokial je aj modrý, splní hned dve podmienky, darované a modré. 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:55

betsey jo tohle, děravou lžící....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:56

viktorka_od splavu nastávajúcu svokru mám našťastie veľmi zlatú, jemne ponúkne pomoc, a stačí raz povedať nie, a už viac nič nenúti. S mamou je to horšie, tá má tendenciu prskať, že jedlo sa nebude páčiť babke a pitie zasa tete, ale tú som upozornila, že na svadbe nebude päť ľudí a vyhovieť všetkým sa nedá.

Tieto blbostičky práve riešia ľudia, ktorí majú čo najmenej do svadby čo hovoriť, okrem toho, že sa tam prídu zabaviť, iné povinnosti nemajú

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:56

betsey len bacha, aby to ešte nebolo luto, že ten podbradník nemáš. Videla som totiž, ako novomanželom okolo krku dali obrus. Tú časť, čo visela zo stola kde sedeli. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 11:58

Janulik03 bože nestraš

ja som akékoľvek kŕmenie zatrhla, keď sa o to niekto pokúsi, vrazím mu do oka vidličku

Mutziputzi no veď to aj ja

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 12:36

betsey urobte si to podla seba, to su take traparny co sa vyzaduju! Ja som na prvej svadbe mala to krmenie navzajom, citila som sa ako idiot. Aj tanier a prenesenie cez prah..viac traparni nastastie nie. Jo a nechty som si bola dat nalakovat a lutujem toho dodnes :) taka nuda, a vysledok ten isty ako doma pri filme :) a este za to vzala asi 30 eur, lebo vsak svadobne je vsetko 3 x drahsie. Na drzhej svadbe ziadne traposiny, obed normalne v restauraci, asi par kyticiek na stole a bolo to super. Ale prvykrat sa to riesi viac :)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 12:59

betsey Koule a chomout nebude? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:08

Lamicka ešte aj ty????

olivieraa veď to bude podľa nás, ale niekedy ma to dokáže fakt otráviť, ako musím pol hodinu počúvať, čo sme to za ľudia, že nebudeme mať svadobné poháre a čo nám teda zostane na pamiatku. Tak som povedala, že manželstvo :-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:11

betsey Cha predstavu, ako s ana svadbe nebudeme kŕmiť som mala aj ja, bez podbradníkov taktiež...No pre kľud v rodine som už nakoniec vyhovela mame. Nedalo sa inak, proste pre kľud v roine som už rezignovala, bola som dokonca v stave, kedy som sa dokázala rozplakať zo stresu okolo svadby doslova na povel...

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:15

betsey Verim, ze to dokaze otravit. Taky jsme se nedali a udelali jsme dobre. Uzili jsme si to, Nevim, jak muj muz, ale ja na svuj svatebni den hrozne rada vzpominam. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:17

Betsey Spomínala si akýsi vankúš, ten je na čo? 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:23

DrowRanger ja som teda ešte neplakala a ešte som nemala ani žiadny veľký stres, len teda toto ma dokáže rozčúliť. A ani nie od rodinných príslušníkov. Myslím, že s tým nekŕmením mi to prejde v pohode, ja som vegetarián, a budem mať úplne iné jedlo ako ostatní, aj môj nastávajúci, takže slepačiu polievku by do mňa nedostal v žiadnom prípade tak či tak :-)

No ale veď uvidíme, ako to nakoniec dopadne. Nevesta mieni, rodinní príslušníci menia, tak aby sme nakoniec nezametali rozbitý tanier, nekŕmili sa s obrusom pod bradou, neplnili všelijaké veselé úlohy a nešaškovali s núteným fotením v nelogických pozíciách

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:29

paktofonika neviem, a radšej som po tom ani nepátrala, už som vypúšťala veľa vecí, ešte som zachytila niečo o svadobnej knihe a svadobných magnetkách a podobne... Proste svadba je výnosný biznis