Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:29

betsey presne tak  po svadbe som si povedala, že som rada, že sa všetci bavili, ale sa už teším na svadbu niekoho iného, ja som si tú moju nejak neužila, nie som rada stredobod pozornosti, nerada tancujem (triezva ) a ani to jedlo a víno som si nevychutnala, lebo som mala stiahnutý žalúdok .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:31

každopádne ďakujem všetkým za podporu, potrebovala som to, lebo s blízkymi sa nemôžem o tom veľmi baviť, každý má potrebu nútiť ma do niečoho, čo podľa neho na svadbe treba. Čaká ma to budúci víkend, tak potom môžem dať info, nakoľko sa moje predstavy rozchádzali s realitou

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 13:55

betsey hlavně chceme fotku nehtů, pohárů a podbradníku!

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:03

betsey bych rekla ze na svatbe je treba dobrou naladu dobre jidlo a piti aby se hoste citili fajn. vic netreba:-) uzij si to!

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:16

viktorka_od splavu Nejhorsi na svatbe je hlad! Na jedne svatbe jsme cekali asi 2 hodiny po obradu, nez se novomanzele vyfoti. Takze celkem asi 4 hodiny bez obcerstveni. Siroko daleko nic. K dispozici jen kava a voda, takze  jsem si presladila kavu, abych prezila. Pak nas cekal jeste pulhodinovy prejezd na hostinu.Ale zase to byl silny zazitek, to se nezapomina .

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:20

Lamicka Jo, takovou historku kdysi někdo někde psal! dzizisketa ... MP Meri ? Nebo Vy? Jak hladověli na svatbě a museli snad sjet z dálnice k Mekáči nebo tak něco  

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:23

betsey Som si ten svadobný vankúš musela vygúgliť a ono je to na obrúčky. Alebo väčší na kľaknutie si pri odprosovaní rodičov. Čo je tiež dosť desná tradícia.

Nenechaj si do ničoho kecať a sprav svadbu podľa seba a partnera. A užite si to :)

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:25

Aranel My sme na jednej svadbe sedeli v sále pri stoloch takmer 4 hodiny bez jedla (mladomanželia sa šli fotiť a ešte kadekoho navštíviť). Na stoloch boli iba fľašky. Tak sme sa pripili a potom  nám už bolo jedno čo a kedy servírovali

49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:25

Lamicka no asi tak. plus jeste v parnym lete v poledne zustat trcet nekde na slunci pred zavrenou restauraci/na parkovisti... deti rvou, babicky stoicky trpi (a pak to poradne zdrbou:-)) a tehotne svagrove a kamosky omdlevaji

49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:26

Aranel no jo vzpominam! a samozrejme se nasla dobra duse radici jezdit na svatbu zasadne radne najezena:-D

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:33

Aranel My jeli jen do Normy pro rohliky s sunkou  Prejezd nebyl organizovany, tak to slo. Jinak bych si to nedovolila. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 14:45

Lamicka tak ten hlad potvrdzujem. Na jednej svadbe som dostala dusenú kocku rybieho filé na kmíne a k tomu studené gumové hranolky. Večer o ôsmej som už bola taká hladná, že som si chcela ísť objednať pizzu. Fakt nezabudnuteľná svadba :-)

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 15:00

viktorka_od splavu No já tuhle tlumočila na jednom předvánočním večírku a ještě že dotyčnej měl zrovna taky hlad, jinak by na mě nezbyl ani chlebíček. Příště müslityčinku do kabelky jako! A na svatbu radši taky! 

Lamicka 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 15:06

Čína v openspace! 40 lidi a nejde tady otevřít okno. Máme domluvu, ze to nebudeme dělat, vedle je kuchyňka. Holka je nová, tak jdu za ni: já vím, ze to nemůžeš vědět, ale teple jídlo se tady nejí.

jj, už mi říkali.

a žere a čte si dal!

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 15:21

continuity lol napřed jsem si myslela, že tam máte exkurzi 40 číňanů...  ale jinak lituju, to je děs toto

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 15:25

continuity Hm, to by mi asi trochu vyrazilo dech ta reakce, holka má asi dobrý nervy. :)

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 15:36

nolita skoro radši ti Číňani.

Karoleena ona je docela nad věci, dodnes jsem myslela, ze je to tím, ze umí. Ale dnes mě kolega vyvedl z omylu, první den po nástupu neměla tušení, co znamená zkratka její pozice, co je věc sice odborná, ale úplně standardizovana. Když to člověk dá do Google prvních tak pět stránek jsou relevantní odkazy. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 16:01

barbucha jojo, nezapomenu nikdy na svou prvni noc v Anglii. Unor, v pokoji jak na Sibiri a to jsem dala topeni naplno, uprostred noci jsem uz totalne vymekla, sundala zaves a jeste si tim zavesem obalila duchnu, se nedalo...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 16:06

Luna Ale časom si na to človek zvykne   Termofor je v zime v Anglicku nevyhnutný

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:29
Reakce na betsey:

tak aby sme nakoniec nezametali rozbitý tanier, nekŕmili sa s obrusom pod bradou, neplnili všelijaké veselé úlohy a nešaškovali s núteným fotením v nelogických pozíciách

​Toto nevedeli pochopiť ani len v hoteli, kde sme svadbu mali, že nechceme žiadne šaškárne, ale keď som im vážne povedala, že ak sa o to pokúsia, tak to proste prekročím a môžu si zametať, tak sa nakoniec nepokúsili(v tom prevdepodobne zasiahol aj manžel, ktorý poznal prevádzkárku a vysvetlil jej, že som toho bez mihnutia oka schopná).

Rodinní prílušníci sa len opýtali, na moje rázne NIE radšej netlačili, pretože ma príliš dobre poznajú.

Jediné, čo fakt tlačili, bol chľast - teda tvrdé, víno som povolila. To ešte aj môj otec, ktorý ny sa tvrdého nedotkol ani palicou nevedel pochopiť, ako chceme vystrojiť svadbu bez špiritusu.