Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:34

slniecko Na kare po babkinom pohrebe nam jedna mamina sesternica vytkla, ze sme neponukali stamprliky pri odchode z kostola, a druha, ze bolo "len" vino. Ludia su strasne drzi.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:55
Reakce na continuity:

Čína v openspace! 40 lidi a nejde tady otevřít okno. Máme domluvu, ze to nebudeme dělat, vedle je kuchyňka. Holka je nová, tak jdu za ni: já vím, ze to nemůžeš vědět, ale teple jídlo se tady nejí.

jj, už mi říkali.

a žere a čte si dal!

​U nás si jedna kolegyně v openspace dala rybu Já jsem tam stála a říkám "tady něco smrdí...jak ryba" (protože mě nenapadlo, že ji tam někdo fakt jí).

"No, já mám rybu."

Tak dobrou chuť teda.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 19:59
Reakce na betsey:

Lamicka tak ten hlad potvrdzujem. Na jednej svadbe som dostala dusenú kocku rybieho filé na kmíne a k tomu studené gumové hranolky. Večer o ôsmej som už bola taká hladná, že som si chcela ísť objednať pizzu. Fakt nezabudnuteľná svadba :-)

​Jezismarja, ja jsem cetla, ze jste dostala "dusenu kocku" jakoze domaci zvire,  a nez mi docvaklo, ze rybie file, tak jsem se uplne vydesila, kdeze jste to byla na svatbe!? 

Jinak tedy desivy zazitek i bez kocky...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:01

MP Marge tak teraz som sa fakt poriadne zasmiala, dusenú kočku. No to by som asi fakt nerozchodila 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:10
Reakce na letfenixa:

slniecko Na kare po babkinom pohrebe nam jedna mamina sesternica vytkla, ze sme neponukali stamprliky pri odchode z kostola, a druha, ze bolo "len" vino. Ludia su strasne drzi.

Kamarátkin syn sa ženil a keďže sú so snúbenicou obaja vegetariáni, tak svadba bola vegetariánska. Jej rodičia odmietli na tú svadbu (svojmu jedinému vnukovi) prísť, ak to kvôli nim nezmení na rezne .

Akože - priority....

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:13

slniecko teda to je neuvěřitelný:-O

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:24
Reakce na betsey:

MP Marge tak teraz som sa fakt poriadne zasmiala, dusenú kočku. No to by som asi fakt nerozchodila 

​Tak v Cine by se vam to mohlo klidne stat 

Ja tedy myslim, ze bych to taky nerozchodila, ale treba kamarad ji nekde na jihu Spojenych Statu jedl a pry byla velice dobra!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:28
Reakce na slniecko:

Kamarátkin syn sa ženil a keďže sú so snúbenicou obaja vegetariáni, tak svadba bola vegetariánska. Jej rodičia odmietli na tú svadbu (svojmu jedinému vnukovi) prísť, ak to kvôli nim nezmení na rezne .

Akože - priority....

​Pred lety se v Cechach vdavala kamaradka, a protoze ona i snoubenec jsou prisne verici, rozhodli se udelat svatbu bez alkoholu. No ten povyk, ktery se strhnul mezi pribuzenstvem, pry nemel obdoby, a nakonec jim tam taky nekteri odmii prijit (sice ne rodice, ale stejne). Lidi jsou fakt ruzne...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:32

betsey stoj si za svojim a nech sa aj urazia ti, co do toho kecaju. nie je to ich svadba. ja som trvala na svojom a tiez som si vypocula kadeco. najma ohladom poctu hosti v restauracii a kapacitu maleho priestoru (max 40 ludi) sa podla niekoho nebral ako dovod. ziadne vankusiky, rozbijanie tanierov, podbradniky, unos nevesty ani ine ludove zabavy. doslo sa do restauracie,  kde mne a mnazelovi dali casnici na uvitanie frtana (teda jemu, mne tam naliali vodu). moja mama strasne trvala na tom, aby sme si ozdobili auto kyticou, a ja ze nie, stuha staci. hucala do mna tolko, kym som jej nepovedala, ze nech to tam da ked chce na to vyhadzovat peniaze. fakt to kupila

pred obradom sme mali fotenie, takze pri presune znacna cast z toho kvetinoveho srdca opadala a vypelichala a mne to bolo v tom momente uz aj tak jedno  nikto z hosti nehladoval.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:37

Tak to já se přiznám, že na svatbu bez alkoholu by se mi taky nechtělo jít.

Online Kokoska
34994 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:37

Moje kamarádka na svatbě nějaké ty tradice chtěla dodržet, takže teda rozbíjeli talíř. Střep ji sekl do nohy (měla krátké šaty), krve jak z ... no hodně, než sehnali obvaz a náplast, nateklo jí to do boty, takže zničené lodičky, taky se jí dělalo mdlo, protože nemusí vidět krev - ale tetičky, ty si to užily, takový vzrůšo!

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:38

slniecko teda to je neuvěřitelný:-O

​tak tí jej rodičia boli vždy neuveriteľní manipulátori, ale tu narazili.

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:39

MP Marge ako hlavne tá predstava, že ja si môžem určovať, na čo ma niekto iný pozve ma fascinuje....

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:47
Reakce na Pinot Noir:

​Tak ja mam takovou naivni predstavu, ze na svatbu se chodi hlavne kvuli snoubencum/novomanzelum - ozrat se koneckoncu muzu jit po obradu nekam do hospody, kdyz bez toho nemuzu bejt 

Jako ja chapu, ze lidi maji ruzny preference, ale ze mi pribuzni ODMITNOU prijit na svatbu kvuli tomu, ze jsem zi ji zaridila po svem, cimz mi vlastne ukazuji, ze chlast je jim milejsi nez ja, to myslim docela o necem svedci. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:47

slniecko No, presne 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:49

MP Marge O ožírání se nikdo nemluvil.

49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:51
Reakce na MP Marge:

​Tak ja mam takovou naivni predstavu, ze na svatbu se chodi hlavne kvuli snoubencum/novomanzelum - ozrat se koneckoncu muzu jit po obradu nekam do hospody, kdyz bez toho nemuzu bejt 

Jako ja chapu, ze lidi maji ruzny preference, ale ze mi pribuzni ODMITNOU prijit na svatbu kvuli tomu, ze jsem zi ji zaridila po svem, cimz mi vlastne ukazuji, ze chlast je jim milejsi nez ja, to myslim docela o necem svedci. 

​no asi tak. jako jasně, já když si pozvu hosty (jedno jestli na veselku, funus nebo třeba oslavu prvního jarního dne), tak se je snažím pohostit aby se jim to líbilo... vegetariánovi zeleninu masožroutovi maso abstinentovi džus a ochmelkovi slivovici.. ale když pozvou mě, tak buď půjdu nebo zustanu doma ale nebudu hostiteli diktovat čím mě má či nemá hostit.. maximálně si beru svačinu/pití s sebou:P

49357 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:53
Reakce na Pinot Noir:

​co když bude synek abstinent a jeho nevěsta taky?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:53

Pinot Noir To je pravda, ale i tak mi od rodinnych prislusniku postoj "vase svatba neni podle mych predstav, tak se na ni vykaslu" prijde jako docela drsnej extrem. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. ledna 2018 20:55

​no asi tak. jako jasně, já když si pozvu hosty (jedno jestli na veselku, funus nebo třeba oslavu prvního jarního dne), tak se je snažím pohostit aby se jim to líbilo... vegetariánovi zeleninu masožroutovi maso abstinentovi džus a ochmelkovi slivovici.. ale když pozvou mě, tak buď půjdu nebo zustanu doma ale nebudu hostiteli diktovat čím mě má či nemá hostit.. maximálně si beru svačinu/pití s sebou:P

​Ja mam velmi podobnej pristup, ale u te me kamaradky holt roli hrala vira, ze proste alkohol ne, ja to chapu.