Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:37

betsey Bonboniery se nevyhazuji, ty se posilaji dal, jen musis hlidat expiraci a aby si je nevratila zpatky. Skoda, ze nebydlis v Praze, nadiktovala bych ti svatek a narozeniny a bylo by to vyrizeny. Jinak bych nechtela uvadet procento povedenych a nepovedenych daru, bylo by to urcite ve prospech nepovedenych a to mezi povedene pocitam I to jidlo I ty sprchace:-).Proste bych umeni obdarovat neprecenovala.

Online Potrefenáhusa
38878 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 18:54

Karja ze jo,mne neumi koupit dárek vlastní máma,a to mě zná od narození!

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:03

hlasim, ze svatbu ve stanu jsem absolvovala ja. teda nekolik, jsme takova parta (teda vlastne muz ma dve), co se schazime primarne pod stany, pripadne ve vselijakych ubytovnach, chapu, ze slabsi povahy to nemusi davat. ale zadna z tech veselek myslim nebyla v listopadu a s pozadavkem na slusne saty :D nakonec jsme spali v pujcenem bydliku a kdybych tusila, ze nas ve 12 vyhodi z hospody, tak bych nepila a jela jeste v noci domu. ale zas jsme dostali super snidani u svatebnich rodicu a tchyne ve dverich: doufam, ze jste s tema detma nespali ve stanu 

Online Luna
10867 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:08

Potrefenáhusa Tak matka mi kupuje zdaleka nejhorsi veci ze vsech.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:12

Karja noo, ono sú to väčšinou dosť lacné bonboniéry pochybného pôvodu 

Potrefenáhusa my sme si so sestrou napríklad vymysleli taký systém, že keď má jedna sviatok, pošle tej druhej cca päť vecí, ktoré by chcela a tá druhá z toho vyberie jednu podľa svojho úsudku. Takže zároveň dostaneme to, čo chceme, ale je to v podstate aj prekvapenie :-)

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:16

betsey to je milý spôsob!

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:19

Karja Tradovalo se (urban legend?), jak jedna doktorka někomu dala bonbonieru, a po otevření v ní byla pětistovka. Poslala dál prezent od pacienta :D

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:20

betsey pomoc. ja mam problem vymsliet aj jednu, dve. keby som mala vymyslat pat, tak neviem.

@all

jinak jsem si dala zavazek, ze si nebudu nic kupovat. a jako dobry, pateho ledna jsem si koupila boty a od te doby fakt jenom jidlo a skipassy, ale doslo to tak daleko, ze jsem zapomnela, ze nam mama dala penize na darek a chtela jsem poridit kufr.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:20

betsey My to takhle děláme na Vánoce - píšeme Ježíškovi :)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:23

betsey To jsme praktikovali s byvalym pritelem, bylo to bezva  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 19:51

Jako svatební dar jsme od kamarádů dostali obří balík v kterém bylo 100 rolí záchodového papíru.  Byl to jeden z mála darů, které jsme využili. Většina šla hned na chalupu na půdu a mnohé jsou tam do dnes. Svatební seznam nebyl ještě asi na světě a většina hostů měla pocit, že nám do zařízené domácnosti musí dát něco věcného. 

Souhlasím s Mutziputzi, že je to škoda peněz a radost ty vlastní nápady většinou taky moc neudělají. 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:06

Janulik03 U nás v rodině se na ty svatby dívá jinak. Každý si je dělá podle sebe a vlastně za posledních šest let je to třetí svatba, kde nebyli žádní příbuzní, ale jen svědci či hrstka nejbližších přátel. My měli na svatbě osm lidí a to jsme původně chtěli jen svědky. Kupodivu si nikdo nikdy nestěžoval, že nebyl na svatbě. Ba naopak babička prohlásila, že je dobře, že jsme si to udělali po svém a nemusela se nikam vláčet. Ono celá naše famílie je tak trochu zvláštní. Jsme s manželem dva roky a zatím se neznají ani naši rodiče.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:22

Potrefenáhusa Jo, ja jsem taky divna osoba, jednak toho moc nechci a kdyz dostanu neco draheho, tak zas moje setriva duse krvaci jako by to bylo z vlastni a posledni vyplaty. Takze kytky to jisti. Jednou jsem dostala od stryce kytici asi petadvaceti takovych velkokvetych dlouhych gladiolu - to byla snad nejkrasnejsi kytice, co si vzpomibanam. No sice jsem nic neslavila, ale hlasili sucho a nemel uz vodu na zalejvani:-))

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 21:27

Karja 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:06

viktorka_od splavu Vid, vlastne to bylo jeste zadaco, takze u me dobry. Ne hele, my jsme doma fakt divny. Muj pritel byl rozhozenej z darku, kterej se mu hrozne libil, ale urcite byl drahej, fakt byl prepadlej. Jako drahej nebyl, vic jak vase jedna permice do fitu to nemohlo stat, no hotovo!

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:10

Karja já su z drahejch dárků taky dost nesvá i když se mi líbí. divný

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:15

viktorka_od splavu Takze vlastne nejlepsi dostat neco draheho s informaci, ze to byl kauf roku:-D:-D

Online Luna
10867 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:15

viktorka_od splavu  To jsou problémy...Já přijímám klidně diamanty, auta, kabelku Chanel...Bych se sice zatvářila jako skromná pipka, ale pak bych si s radostí trsla na Travoltu až by mě nikdo neviděl.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:16

Potrefenáhusa já taky nechápu, proč se češi neumí naprosto bavit, dokud nejsou nalití, nemusím na to být armén ani arab.

ani proč musí každé setkání začínat alkoholem. prostě je mi celá alkoholová evropská kultura úplně nepochopitelná.

hodně lidí to dokonce bere ve stylu "nalijte mi, ať jsem vůbec schopen se bavit, jinak tu budu sedět jak pecka a nudit sebe i okolí".

z mého pohledu je nealko svatba sen (který bych ale nemohla realizovat, kdybych se náhodou někdy vdávala, protože rodina by to nepřežila).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 22:26

slniecko tyjo, já bych rozhodně kvitovala, kdyby mi někdo dal peníze místo kraviny.

protože ani vlastní máma nemá koule mi koupit cokoli, krom jídla, a to ví docela dobře, co mám a nemám ráda (jistí to noční košilí a ponožkami, které vždy potěší, bez ironie).

myslím, že vůbec žádný příbuzný mi ještě nikdy nedal něco, co bych byla schopna použít (dostala jsem třeba různé parfémy, které mi smrděly, hrnky, které nesnáším, krémy, které nepoužívám, protože používám eko a bio značky a oleje...naušnice, které nenosím - protože trefit se do stylu šperku je opravdu těžké). a to věřím, že se nad těmi dárky opravdu zamysleli a je mi to líto, naušnice si někdy dávám schválně, aby teta viděla, že je nosím (když jdu na návštěvu, aby měla radost, jinak leží v šuplíku :/ ), zbytek se snažím rozdávat.

já žádné dary nečekám, raději nedostanu nic než blbost, a určitě nečekám, že mi někdo bude dávat peníze, ale kdybych si musela vybrat, tak určitě peníze, než netrefený dárek.

krom hader a kabelek jsem vlastně úplný minimalista, nic nepotřebuju, nic nepoužívám, k mým koníčkům nejde nic kupovat, a za peníze si můžu koupit jídlo nebo prací prášek.