Co by mi tedy opravdu vadilo, je ta veganská svatba. Nechápu, proč má někdo potřebu svůj styl vnucovat ostatním. Pokud by měli ženich a nevěsta speciální veganské menu pro sebe, prosím..... Ale nutit do toho ostatní, protože já to tak mám? Podobně nesnáším, když některé maminky zakazují svým malým dětem jíst maso, protože ony ho také nejedí. Každý by se měl rozhodnout sám podle svého.
Třeba pro to, že je to součást jeho přesvědčení a nechce se na tom podílet. Já sama tak razantní nejsem (ani nejsem vegan), ale umím si představit, že někdo to takhle vidí, a přijde mi, že na místě hostů je třeba to respektovat, nebo využít tu Mutzinu možnost volby a prostě tam nejít (když je to pro mě teda na to jedno odpoledne tak nepřekousnutelný).
Ad vegetariásnké/veganské/makrobiotické/nízkosacharidové/paleo a další nevím jaké matky - stejně jako ty zbylé dělají to, co považují pro svoje děti za nejlepší. Jak píšete, každý by se měl rozhodnout sám podle svého, ale za dítě musíte rozhodovat vy a děláte to pořád, ať už volíte to, co bude jíst, tak když volíte to, kde bude bydlet/jaký vzduch bude dýchat/do jaké školy chodit etc.