ice To je v pořádku, tam bych klidně šla, lidi co řikaj že se umí bavit i bez masa mi nevadí, já bych jenom nevydržela s těma co "se umí bavit i bez alkoholu" to jsou většinou psychopati![]()
Stěžovací vlákno
Garfie Mně vadí jakýkoli svévolný objektivní nesmysly, zákaz sladkýho, masa, alkoholu, čehokoli. Nechápu prostě proč a veškerý odpovědi který se mi tady dostaly jsou stylu Páč si to hostitelé přejí...no tak z mýho pohledu jsou padlý na hlavu a nazdar, takový přátele já nemůžu potřebovat
Moje řeč.
Navíc pokud to má bejt skutečně hostitel, hodný toho jména... tak se přece má starat hlavně o to, aby se jeho host (já!) cítil dobře a měl to, co si přeje sám! Host do domu...
A nemusím se zkárovat jak dobytek, ale co kdybych měla kapku žízeň? Nebo chuť na pořádnej biftek?
Ovšem ze stejnýho důvodu mě nikdo neuvidí na muslimský svatbě. Aby mě zavřeli do cimry s tetinama a já nemohla (ve vší slušnosti) promluvit s chlapem?
Tak na to bych taky nebyla zvědavá, to bych si teda moc nezajuchala.
viktorka_od splavu Takjako nemusím tam jít, žejo, ale ráda bych to s ní oslavila ... Nicméně jsem připravená se při sebemenším náznaku kolosální trapárny sbalit a odejít středem ![]()
(Btw realita by podle mě byla asi spíš ta, že bych se krčila někde v koutku u věšáku a nevěřícně valila oči, přecijen člověk když vidí bizár, většinou neodolá to nesledovat
)
Tady spatřuju problém hlavně v tom, že neoragnizuje nevěsta, ale svědkyně, kterou neznám. Kamarádku bych s nápadem na růžový závoj poslala s klidem do háje, ale u ní si to nějak nedovolim, navrch je přesvědčená, že je to přesně nevěsty přání a já nějak nemám sílu ji přesvědčovat o opaku. Co já vím, třeba fakt je.
Mutziputzi Tak přímo zákaz nevím, ale umím si představit, že když je celá rodina v zajetí abstinence, tak že na jejich akci alkohol (zvlášť třeba tvrdý) nebude dostupný. Nebo když je ženich relativně čerstvě vyléčený alkoholik :-D - moji rodiče myslím dokonce na takové svatbě byli.
Potrefenáhusa Tak když by to někdo z tvých přátel provozoval, tak bys to asi věděla, oni lid mluví o jídle v podstatě pořád. Případně se ti, jsou takhle nějak divní, sami nahlásí. Dneska není zas takovej problém, aby kuchyně zbastlila jedno nějaký jiný jídlo k těm 40 svíčkovým, ale je dobrý, když o tom ví předem.
Hele jako, já jsem v jiříkově vidění, za mých mladých let rozlučka spočívala v tom, že se šlo do hospody, tam se všichni střískali a šlo se domů
přesně :-D
Moje nejhořší představa je něco takového, bych se propadla.
ta druhá fotka mě naopak docela pobavila ![]()

No, mně ty výkřiky o blahu hosta přijdou kapku přehnané. Když by mne přátelé vegani či abstinentů z přesvědčení pozvali na oslavu narozenin třeba, taky přece nebudu vyžadovat, aby kvůli mně smažili řízky nebo kupovali šnaps?
(A to se normálně považuju za celkem netolerantní, někteří vegetariáni ve mně vyvolávají potřebu objednávat si v jejich blízkosti co nejkrvavější biftek.)
No, mně ty výkřiky o blahu hosta přijdou kapku přehnané. Když by mne přátelé vegani či abstinentů z přesvědčení pozvali na oslavu narozenin třeba, taky přece nebudu vyžadovat, aby kvůli mně smažili řízky nebo kupovali šnaps?
(A to se normálně považuju za celkem netolerantní, někteří vegetariáni ve mně vyvolávají potřebu objednávat si v jejich blízkosti co nejkrvavější biftek.)
navrch je přesvědčená, že je to přesně nevěsty přání a já nějak nemám sílu ji přesvědčovat o opaku. Co já vím, třeba fakt je.
Na tohle pozor
, ja jsem upozornovala jednu poradatelku rozlucky, ze pochybuju, ze si nevesta preje na rozlucce striptera, protoze je to takova ticha holka, ktera ani nikdy moc neparila. Z vazneho duvodu nakonec rozlucka nebyla, ale z nevesty na svatbe vypadlo, ze nejvic lituje toho, ze prisla o parbu se stripterem
.
Zina sucha svatba protoze je zenich alkoholik![]()
Mutziputzi to se fakt hrozně pleteš. lidi se opravdu umí skvěle bavit, i pokud nepožijou ani kapku.
chodím hrát do pár skupin deskové hry, pije se čaj a nikdo nemusí mít natajno ploskačku, aby neumřel nudou.
zato já znám lidi, kteří by třeba nikdy nešli do čajovny, protože tam jim nic nenalejou, a tak nebude zábava (doslovně citováno).
Sweet Potato Jasně že néééé, ale až si pozvu na oslavu přátele vegany, tak jim nabídnu řízek, šunkové chlebíčky a pečenou kachnu. Snad nebudou tak drzí a vyžadovat, abych kvůli nim dělala něco bez masa. Proč by se zrovna hosté měli cítit dobře.
Jiná Realita hele jako nevim, jestli zrovna to hraní deskových her je ten správnej příklad zábavy, jako jo, mě to taky baví, ale zase s nějakým večírkem bych to nesrovnávala.
Mutziputzi Bohužel to momentálně vypadá, že úplně všechno. Přesně jak píše betsey, vypadá to na celodenní program. Prozatím se podařilo odvrátit snahu navléknout nás všechny do tylových sukýnek a na krk pověsit maketku penisu. Těžko říct, co bude následovat jako alternativa.
Tak toto mě fakt rozesmálo.
Bych umřela hanbou.
evik77 jo a brambory nezapomenu polít pěkně máslem, aby si jo neměli do čeho kousnout;-)
evik77 Tak pokud k někomu chodí hosté jen kvůli jídlu, ok.
Jiná Realita Mně jde hlavně o ty co se tak prezentujou, ze zkušenosti jsou to takový typy se kterejma je zábava jak v márnici bez ohledu na stav
prosimvás a na kouření se to vztahuje taky? Jakože aby byl strejda, kterej vykouří 5 krabiček denně, spokojenej, tak si může zakouřit na oslavě/obřadu?
711990 Určitě, aby se cejtil dobře, žejo :)
V srpnu se budu vdávat a jak to tady čtu, tak mě polejvá pot ![]()
Nikomu nediktuju, co si má vzít na sebe, barvu nemám (jen sladěné prostírání), všichni hosté jdou na obřad i na hostinu a zábavu, spaní i odvoz je zajištěn, jídlo bude "normální" alkohol i nealko taky a výzdobu díky hezkému prostředí neřeším (ani jsem nevěděla, co je strom svatebních hostů).
Mám takoý pocit, jestli bych si neměla víc vymejšlet nebo víc řešit dekorace, zábavu a tak ![]()
Jediný co mě trápí, jsou kamarádky, které už plánují "hry", to já zase moc nemusím (myslela jsem, že živá kapela bude stačit).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.